|
![]() |
#3992 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3993 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
prva epka mi bila zakon,sada trazim drugu i nekak nemam uspijeha bas edit:nasao pogledat cu veceras nadam se ![]() EDIT:EDIT: upravo pogledao epku,ok je za ubit pola sata super,nekak imam feeling da je ovaj novi cyborg protectorica jako realana,cijelo vrijeme ocekujem da nesto ima s johnom ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAHER. 17.01.2008. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Kao što sam i pretpostavio. Nisam još pogledao 3. epizodu, samo sam preletio i vidim da nema ništa novo. I dalje se vijaju ista dva terminatora.
![]() |
![]() |
#3996 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Inace serija mi je ok za sada.... cekam pon za dalje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4000 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4002 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Obično je ispod samo metalni robot... Al' bi mogao kratki spoj izazvat' ![]()
![]() |
![]() |
#4006 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da samo kaj ce St vjerovatno pustiti 1/3, ne vjerujem da ce ici sve do kraja, a osim toga termin im je za popizdit + prekidi ak je nesto "vazno" tipa utakmica ili zasjedanje sabor, HRT je smeće oveće, bezobrazna gamad stara smrdljiva koja određuje program... ugl nakon BSG-a ST mi više nije napet, nekak mi je hm prebevzeve ;D Heroji dolaze na novu Tv kolko sam skužil za one koji nemereju skidati. Ja se veselim BSG 4-toj sezoni, za 2 mj ![]() Ovaj terminator, tj terminatorica zgleda ok, mislim na seriju, btw ova mlada terminatorica jel to onaj kaj je glumila u Fireflyu iliti Serenityu???
![]() |
#4007 |
Premium
|
@lacy da vidimo gledam SG fanaticno,pogledao cijeli ST ikada snimljen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4009 |
JDM
|
Andromeda je smece nevidjeno. nemoj to gledat. Smece i smece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Premium
|
prve sezona Andromede je ok,i druga sezona je dobra,kasnije su mjenjali scenariste pa je otislo kvragu,pogledao sam do kraja samo da vidim kaj ce bit,a sto se tice SG-a prosjecna epka nije losija od posjecne epke ST-a tako da neznam zasto se toliko rulje zali |
![]() |
![]() |
![]() |
#4011 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4012 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Točno to. Još dodaš svemirski brod koji je naj-naj diljem svemira i evo jedne od najgorih Sci-Fi serija ikad. Vrtelo se na Pro7 još kad sam bil u višim razredima osnovne, pa se preporučivalo kao dobro i obavezno za pogledati. Šteta para i vremena utrošenih na snimanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
u ST su efekti, kostimi, gluma sve 5 (je da ima par iznimaka od glumaca pogotovo u DS9) no vecinom je sve svjetlsnim godinama ispred SGa sto se tice kvalitete,,,,,,, Andromeda da je smece je ali nije koliko SG,,,,, ono skoro pa je gledivo,,,,,, jos da im nema onog dlakavog stvora sa cjelo vrijeme nesto s bogom muti bilo bi cak mrvicu bolje nego sto je ![]() sto se tice kvalitete glume u svemirskim serijama STu samo BSG bjezi oni imaju nenadje*** glumu jedino je prica previse nerazradena ima rupa, neobjasnjivih stvari, totalnih bezvezarija,,,,,,, i da se ne nabraja,,,,, no oke toga ima u svakoj seriji pa ![]() eh i sad da se opet vratimo na Space Above And Beyond ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4015 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo pogledah 16ak epizoda Jericha, stvarno odlična serija, priča te drži a glumci su poprilično dobri. Zakon mi je kako oni tamo nisu nenadyebivi nego ih drugi itekako znaju nabit ![]()
![]() |
#4016 |
Premium
|
@speedy-3 ST je u biti ozbiljan,SG je trebao biti kao sto bi se sada dogodilo da im netko da da putuju po svemiru,a i cijela serija je nekoliko kategorija opustenija i zafrkavaju se a Andromeda je onak zanimljiva,malo se prenabrijano shvaćaju,ali to brzo se naviknes i kasnije je cudno ako slucajno zaborave ![]() inace space above and beyond sam nesto cuo da je dobro,ali nisam jos nasao :P inace je ko gledao Red Dwarf?? meni jedna od solidnih serija,SF humor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
Pink Floyd fan
|
Ako se netko sjeća stripa a i filma Flash Gordon ima i serija, danas nabasao. Pogledao prvu epizodu. Onako prikladno za radni dan prije podne u sklopu Dobro jutro Hrvatska (ide li još to?). Radnja nije toliko loša ali gluma i par scena su me nasmijali iako im to nije bio cilj. Danas sam nakon dugo vreman slučajno gledao tv i na RTL-u bila neka serija Stvorenja nije uopće loše. Nisam baš pažljivo gledao ali efekti su bili efektni, animacija tog stvorenja također, baš ću pogledati i sutra.
![]() |
#4018 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Neznam koliko se dotični film uklapa u ovaj pod forum, al završio gledanje Cloverfield-a i nije nešto po mom mišljenju. Drugačiji pristup snimanju (Vještica iz Blaira ili kako već) i nije ispao tako zanimljiv. Radnja već viđena (Godzilla) samo onda nisu još imali B2 avione ![]() Ima još toga ali drugi put @ MAHER Red Dwarf -> jedna od najboljih serija koju sam gledo. Radnja je prehebena a likovi još bolji!! Humor do bola
![]() |
![]() |
#4019 |
Suit up!
|
Flash Gordon je infantilnija serija od filma ![]() Pogledaj samo epizodu sa Hawk-men(ima) ... jaooo.
![]() |
#4020 |
mrzi zimu
|
ma daj, flash je zakon ![]() btw, da li gledate "stvorenja" na rtlu? ja sam slučajno nabasala na tu seriju i mogu reci da mi je ok...ništa spektakularno već bas onako, ok...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|