|
![]() |
#3991 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
#3992 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ja imam G3T od 10.10. Naručen na Antelife,u HR došao za 7dana, SG traking nije radio,ali na ips je,Slavkec me opalio za svoje,cijena sa kuponom na akciji 174$ i Slavko cca 250kn. Do sada sam pre zadovoljan,došao rootan (trazio sam) stavio CWM i napravio odmah nan backup. Na njemu je LewaOS,stock,radi ko vurica, uzeo sam ga zbog baterije koja traje i traje :-) nisam puno testirao,ali 2 dana bez beda,a može i vise sa normalnom upotrebom,koristim ga za posao,zvanje,mailovi,web,remote desktop,igrice ne puno,ne stignem. Reza je mrak,vidio sam Cabot GT99 i mogu reci da je na G3T ljepša slika i boje. Kamera je dobra,cak mogu reci odlična,po danjem svjetlu super,u prostoriji dobro i uz flash čist solidno. Ubacio sam Lenovo super kamera app,odlična je.Nedugo ima kod nas za kupiti u Magazin RS i cijena je cca 1500kn,da sam znao kupio bi tu i garancija je 12.mj.kao u Kini,ali di je Kina :-) kad bi sad uzimao uzeo bi G4 zbog OTGa.Sto se tiče ekrana za sada sve pet i nadam se da ce tako ostati. Firmware ne mislim mijenjati jer stock radi bez greške, rušenja ili FC app. Mobitel je mali debeljuco,debljina je 12mm,ali nije mi zao zbog baterije,mjereno shublerom. Ako imaš još neko pitanje javi se na PM |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3993 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3994 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja imam pitanje i zahtjev, ali javno ![]() Molio bi nekoliko slika i video ovdje u temu da vidimo koliko je to "dobar" mobitel i bolji od Cubota? Svi nekako jako hvale nešto, ali kad ih se zatraži slika ili video, onda ili nemaju vremena, ili ne znaju, ili - nestanu sa foruma ![]() Ajde, nebilo ti teško ni naređeno, uveseli nas da vidimo slike i filmić. Hvala. |
![]() |
![]() |
#3995 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3996 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3997 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MediaTek 6592 octa-core premašio 32.000 na AnTuTu http://www.phonearena.com/news/Media...AnTuTu_id49553
#3998 |
Registered User
|
Jučer sam bio u City Centru One West Hangar 18 www.h18.hr otvorio štand sa kineskim mobitelima,ima za probati Zoppo C3 itd. Nije mi jasno po Antutu ima 15450 a moj G3T 15990 Ah da cijena 2.290,00kn |
![]() |
![]() |
#3999 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
A cijena... no comment ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4000 |
Premium
|
Zna li netko kako se tretiraju pošiljke putem Swiss Posta kod nas? Ulaze li u skupinu 'iz EU' ili ne? Znam da Švica nije u EU, ali je često trpaju u tu skupinu. Pitam zato jer Panda sada šalje i putem te pošte.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4001 |
Antimićanin
|
Ako se na trackingu vidi odakle ide, može ići i Slavkotransom, davak državi tj. upit sa carine ti ne gine. Počeli su sve više i više paketa provjeravat. Čak i europejskih. Nevezano za mobitele, naručio sam neke štitnike i rukavice frendu za kickboxing iz UK, pa su me tražili papire. Ok, došlo bez davanja ikakvog ali svejedno nejde to tak brzo i mimo njih... |
![]() |
![]() |
#4002 |
Guest
|
postoji mogučnost da Xiaomi predstavi 16 core procesor više o tome http://www.imgspirit.com/xiaomi-is-g...sor-this-year/ |
![]() |
#4003 |
Registered User
|
Pozdrav, dali netko ima iskusta sa chinavision stranicom? Tj sa koje stranice je najbolje naručit mob?? |
![]() |
![]() |
#4004 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Geekbuying i antelife su hvaljeni, panda isto ali u zadnje vrijeme nekaj kubure sa pošiljkama. Ovu za koju ti pitaš, zaobiđi u širokom luku... |
|
![]() |
![]() |
#4005 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4006 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
minideal je dobar |
![]() |
![]() |
#4007 |
Registered User
|
Poz, Ima li neko iskustva sa swiss post? Vidim da pandawill daje free shipping swiss post pa me zanima za koliko stize sa tom postom? Je li bolja od SG? |
![]() |
![]() |
#4008 |
Premium
|
Pokušaj dogovoriti Deutsche Post, ne DHL nego baš Deutsche Post. Isto je free. Za Swiss nitko ne zna jer je to novo. Znam da imaju i BPost (Belgijska pošta), ali još ništa nisam dobio od njih tim servisom.
#4009 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4010 |
Registered User
|
DHL global post je isto sto i Deutsche Post. Tako su mi na chat rekli. Nidje nijesam vidio u ponudi da ima free deutsche post ali cu pitat. |
![]() |
![]() |
#4011 | |
Registered User
|
Citiraj:
Slikano u prostoriji,shoping centru i današnjoj kiši. Ubacit cu i video |
|
![]() |
![]() |
#4012 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4013 |
Registered User
|
Super, hvala ti ta informacija mi je trebala ![]() |
![]() |
![]() |
#4015 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
zna netko dal mozda pasu na cubot one/tronsmart ts7 caseoviodi htc one,ili mozda netko ima link di se moze narucit?
#4016 |
Premium
|
Ne pasu, jer ovi mobiteli imaju efekt ogledala, tj kontra strane |
![]() |
![]() |
#4017 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
VSUN I5 br. 1 slike su za 5 ! |
![]() |
![]() |
#4018 |
Premium
|
Pričaju gluposti. Vlasnik je isti, ali poštanske službe nemaju veze jedna s drugom. Dobio od njih 2 paketa DP-om i nije bilo problema. Oba došla u roku od 14 dana od slanja. Poštarina gratis.
#4019 |
Guest
|
istina. meni je sad nedavno Banggood poslao paket putem Deutsche Posta i došao je za 14 dana. puno brže nego s china post. |
![]() |
#4020 |
Premium
|
Razlike u brzini između DP i CP mi baš i nije bilo. Izbjegavanje Slavkeca mi je bilo bitnijie. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|