|
![]() |
#3991 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3992 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3994 |
Premium
|
U principu imaš 2 verzije. 1 genericka ide bez rubova i ne pokrije cijelo staklo zbog zakrivljenosti ali ne smeta u radu nimalo. Mislim da su one sve više manje iste, uzmeš od provjerenog sellera i vozi. Ja sam za s3 bio platio cca 7 USD.. Verzije s rubom u boji su skuplje i obično brand name tipa iloome i xgear ali su skuplji sport. Potraži na UK ebay sellera screenknight, on ima za s3,shipping mu je free i svako malo ima bidding a rijetko mu ko bida, vidim da odu i za 6 USD a stigne za par dana.. Ima i odlične folije za one koji kupuju to, ja sam za lumiu 925 kupio od njega za prvu ruku za 1 funtu na aukciji a stiglo za 4 dana. Sorry na ot.. |
![]() |
![]() |
#3996 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3997 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
4.4.4. roadmap http://www.gforgames.com/gadgets/sam...ap-leak-45438/
#3998 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3999 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4000 | |
Premium
|
Citiraj:
I to je super. Najlakše mi je staviti tempered glass jer se lijepo ulovi, ali ovo mi je odmah iza. Em bi morao pokriti cijeli ekran bez obzira na zakrivljenost stakla, em je jako teško pogriješiti. Ocijediš što više vode s njega prstima, ne mora biti natopljen vodom, u biti ni ne smije. I postaviš na mob i imaš vremena za namjestit. Tek kad namjestiš kako hoćeš (možeš pomicati po ekranu) onda uzmeš karticu i krpicu i istisneš višak vode koje nema puno,tj skoro ništa ako si prije propisno ocijedio. P.S. svugdje pišu napomene da kod mokrih možeš očekivati da je dz mutno dok se ne posuši, kao 24 sata, ali ja sam do sad stavljao 2 puta taj mokri ali prije spavanja, dakle cca 6 sati bi se sušio i ujutro bi bio crystal clear ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4001 |
Premium
|
Došla mi neka zakrpa za S5 sinoć od >200Mb. Poradovao sam se da je 4.4.4, ali je još uvijek 4.4.2.
#4002 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Ta zakrpka je odlična. Bar meni su se performanse poboljšale. Sve je nekako življe i brže. Jedino što sam opet morao micati ona t-mobile smeća. Tog t-mobile i samsung bloatwarea ima na šlepere u S5 -.- |
![]() |
![]() |
#4004 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Nadam se da vam s njom nije uletilo ogranicenje pristupa vanjskoj pohrani. Sad trk u galeriju obrisat neku bezveznu sliku s vanjske kartice pa report ovdje. ![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
Premium
|
#4007 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#4008 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Gledam da naručim preko weba, http://www.alzashop.com/samsung-stan...6364.htm#popis bateriju za S2 Plus. Gledam specke i istu amperažu imaju 1650 mAh i S2 i S2 plus. Ne bi trebalo biti problema jel tako? |
![]() |
![]() |
#4009 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zna li tko ako bi uzea S5 Active iz SAD-a (AT&T), da li bi isti mogao raditi na našim mrežama? Po specifikacijama se čini da podržava sve frekvencije, ali nisam 100% siguran.
#4010 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Vi koji imate galaxy s5, kakav vam je mob po pitanju izrade, ne ono na prvi dodir, nego nakon duzeg koristenja ? razmisljam da mjenjam lumiu 930 za njega.. doduse, ona na prvu izgleda kao tenk prema njemu, pa nisam ni sam pametan :/ vidio sam na jednom videu di lik pokazuje kako mu je otpao usb poklopac sa s5 :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
#4012 | |
Premium
|
Citiraj:
S5 je laksi u ruci, izrada, plastikaner i znalo mi je pod vecim pritiskom zaskripat, al nis strasno... 930 je po tom pitanju daleko ispred samsunga.. |
|
![]() |
![]() |
#4015 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hmm ja sam imao loša iskustva sa samsug mini 3 i još jednim alkatelom - krivi kod. Izgleda da naši operateri znaju mijenjati kod, a neki prodavači kodova neće ni da prodaju za naše operatere valjda iz istih razloga. |
![]() |
![]() |
#4016 |
Guest
|
obavijestite ako ima/kad bude izlozen za pipkanje note 4 negdje u zg ![]() |
![]() |
#4017 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozdrav, da li netko mozda ima informaciju da li se, i ako se može u Hrv nabaviti bezicni punjac bas od samsunga, ciljano za Note 4 koji mislim kupiti ? Link na proizvod na njihovoj stranici |
![]() |
![]() |
#4018 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4019 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008