|
![]() |
#3961 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3962 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Dobih danas lenovo a760. Stvarno dobar mobitel. No imam samo engleski i kineski. Pola aplikacija je na kineski. Ima li neki vlasnik da ga je uspio rootati i staviti neki rom ili nesto. Stvarno mi je potrebna pomoc. Trazio sam po googlu al neuspjesno... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3963 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3964 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Subjektivno. Ne znam kakva je na ostalim kinezima, ali u usporedbi sa recimo pipom m9 tabletom je vrhunska. U usporedbi s nekim brandiranim modelima (na koje sam se referirao je lošija), iako overall - solidna. Osim toga, gps radi odlicno, pronasao me unutar par sekundi, zvuk je vrlo dobar i sa slusalicama se odlicno cuje mjuza.Jedina zamjerka zasad ide utoru tj poklopcu za sluse koji se dosta tesko otvara. w 910 |
![]() |
![]() |
#3965 | |
Guest
|
Citiraj:
kako rootat pogledaj ovdje : http://www.imgspirit.com/root-haier-...-only-1-click/ |
|
![]() |
#3966 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MediaTek je službeno predstavio svoj true octa-core čipset MT6592 http://www.gsmarena.com/mediatek_unv...-news-7221.php
#3968 |
Premium
|
Već ih ima. Pogledaj Antutu score. http://www.pandawill.com/jiake-v8-sm...ng-p83231.html http://www.geekbuying.com/category/S...freeshipping=3
#3969 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ja sam gledal taj mobitel ali malo sam se udaljio zbog baš tih romova koje nisam nigdje pronalazil, zapravo našao sam nešto na forumu XDA developers kako se može rootati ali se ne sjećam dali je bilo i kakvih romova za taj mobitel. http://lenovo-forums.ru/forum/195-le...deaphone-a760/ ovdje ima 3 roma i onaj AUDI je koliko sam pročitao OK i podržava engleski jezik ostale neznam ima još MUIU i LAOSP rom, uglavnom stranica je na ruskom koristi google traslator Ajde kaj staviš neki rom daj napravi neki review jer uz FAEA F1 to mi je interesantan mobitel, jer mi je važna 3G podrška 900 i 2100 mhz jer mi internet treba za službeni mobitel. Zadnje izmijenjeno od: eKICh. 20.11.2013. u 19:09. Razlog: krivo napisan tekst |
|
![]() |
![]() |
#3970 | |
Guest
|
Citiraj:
ovaj na pandi i nije skup uopće s obzirom na ponuđeno ![]() 2GB rama, 16GB rom... 26000 antutu score ![]() |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3971 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Kristijan, isprazni malo taj inbox ![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
Premium
|
@chief Nije loš iako bi možda mogao imati malu bolju rezu za tu veličinu ekrana (1280x720 na 6"). Dizajnom je kopija S4. Ali, za 250$ je super.
#3973 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Što se dizajna tiče, vuče na SGS4, ali puno ljepši od SGS4. |
|
![]() |
![]() |
#3974 |
Guest
|
|
![]() |
#3975 |
Premium
|
Obzirom da je kopija S4 vjerojatno bi odgovarali i screen protectori za istog. Gorilla jest minus, ali malo koji Kinez ga ima. A i nerealno ju je očekivati je na takvom hardveru po toj cijeni.
#3976 |
Antimićanin
|
Screen protector sa 5" ekrana će odgovarati na 6" ekran? Ajd dobro, ak ti tako kažeš... |
![]() |
![]() |
#3978 |
Guest
|
kupiš dva protectora i samo jedan preko drugog nakeljiš ![]() |
![]() |
#3979 |
Premium
|
Panda ima akciju na neke THL i Zopo modele http://www.pandawill.com/giftbattery.html
#3980 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Panda ima akciju zavlacit ljude i nepomisljat slat paket ni 15 dana nakon kupovine. Nikad više tamo. |
![]() |
![]() |
#3981 |
Antimićanin
|
Kolege, molio bih pomoć. Ako netko ima stock 4.0.4 firmware za Haier w910, tko je radio nandroid backup, molio bi da ga uploada negdje i pošalje mi link na PM. Frend je išo flešat, zdrko ga je a backupa nema. Plaćam pivu ![]() |
![]() |
![]() |
#3982 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
#3984 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Jiayu ima velike probleme s ekranom, tj. dobar je broj ljudi koji se žali da mu je ekran crkao za mjesec, dva korištenja. Na youtubeu imaš velik broj primjera. Rađe uzmi Cubot One sličnih karakteristika i cijene.
#3985 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Upit
Pozzzzzzzzzz. Bitan mi je i gorilla glass i trajanje baterije. Koliko izdrži baterija od Cubota One sa nekim prosječnim korištenjem wi-fija i neta? Ima li neki mob sa tim karakteristikama i da je baterija bar 2500 mAh? |
![]() |
![]() |
#3986 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3988 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Lenovo a760 uspio maknuti kineske gluposti i sad je normalan android. Inače kad sam ga uzeo milion kineskih aplikacija koje su non stop izbacivale obavijesti. Sad je čist i odmah puno ugodniji za rad. Ekran odličan: rezolucija 480 x 854 više nego dovoljna. Mobitel je stvarno fluidan quad core 1 gb rama. Čvrst je, nigdje ne škripi a zadnja maska kao da je malo gumeno hrapava pa mobtel ne klizi. Inače nema bljeskalicu i prednju kameru. Danju kamera dobra, noću bez bljeskalice ide malo teže. Eto to je ukratko |
![]() |
![]() |
#3989 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Pandawill
Panda je katastrofa. |
![]() |
![]() |
#3990 |
Premium