|
![]() |
#3961 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#3962 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma znaš kak to ide ![]() Svakog champa treba 1. znati, a 2. AP taric je bio jak u 2. sezoni.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3963 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Pa ja 'ebeno ne vjerujem ![]() dođem ovamo rantat zbog tog lossa (koji me btw koštao -8 što me jako začudilo) jedan win = panda is in promos for platinum ![]() sa 79 LP ![]() ![]() Ludnica! ![]()
![]() |
![]() |
#3964 |
Premium
|
Ajde, držim fige, možeš ti to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
i ja moram u promociji dobiti kretena koji želi testat sivir na midu ![]() ![]() EDIT: i naravno šlag na tortu u 5. i zadnjem gejmu su 2 kretena koja se posvade oko toga tko će supportat ![]() da bi jedan drugoga iztrollal ![]() ova igra je nekad baš milina ajmo sad natrag na 90LP
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 04.11.2013. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Samo jedno pitanje, da idem na West ili na Nordic&East? ![]() Sta je bolje/losije/sta vec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3971 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Moze netko dati pluseve i minuse...ili nesto slicno tome? Tek sam instalirao igru pa zato pitam, a i po svemu sudeci cu je kao i neke ostale igre igrati na duze staze pa da ne zeznem odmah u startu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
Premium
|
EUW, puno više laggova, zakrčenost servera, rušenje ali veći broj "PRO" ekipe, i streamera i skill malo viši (ali i o tome bi se dalo raspravljati)... Nemaš poljaka, rusa, čeha... Ali opet ekipa s EUW kaže da im je pun k. španjolaca i francuza... EUNE: Super ekipa s foruma, puno Hrvata, rijetki problemi s serverom, puno poljak i čeha, po meni najgori igrači ove igre... Problem ove igre je da ti možeš biti u bronze npr. i biti igrač za platinum, ali nemožeš sam, ovisiš o druga 4 igrača, i dešava se to da pobjeđuje onaj ko ima manje "debila" u ekipi... Sad znam 2 dobra frenda, jedan je plat I, drugi Diamond III, i oboje su se prebacili s EUW na EUNE, jer su već dobili par warninga za ponašanje, pa su se prebacili jer se brišu ti warning-i... I kažu da je EUW puno bolji šta se tiče skilla. Da su tamo jednostavno bolji igrači. A opet s druge strane sam čuo od milju ljudi da je podjednako.. Tako da o tome nemogu ništa tvrditi s potvrdom. Samo ti kažem, ako češ ići na EUW i neće ti npr. ići od početka, htjeti češ ići na EUNE i mrziti frenče i španjolce iz dna duše, i obrnuto. Ako se hočeš zezati, igrati tu s nama, etc. dođi na EUNE i uživaj ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.11.2013. u 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 | ||
Premium
|
Citiraj:
Gledaj, 2% od kolko miliona igrača igra s PRO. A isti su kao i challengeri na EUNE samo je razlika u tome što su poznati. A što se tiče razlike na serveru, podjednaki je skill. Igram na EUW Gold 2 i osjećam se kao da mi je tutorial tamo, a igrao sam bio i na platinum levelu tamo i isto je kao i na EUNE. Sam lik koji je top 1 na EUNE i ima i challenger na EUW i što sve ne je isto rekao - skill je isti. Samo što tamo može se reći da 0,2% igrača je "malo bolji" skill. Baš sam pričao s elo boosterima koji dižu i na EUW i EUNE, i to ne silver-gold, nego i platinum-diamond, i kažu mi da je ista stvar da li moraju tamo boostati nekog ili ovdje. Jedino što se može reći da je tamo možda community mrvicu bolji nego na EUNE. Ali na EUW imaš masu lagova i problema...svako svome, ali kažem ti iz iskustva. Citiraj:
Evelynn, Rengar, Zed, Jax, gg wp |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3975 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#3977 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#3978 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 05.11.2013. u 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3980 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#3981 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() koliko je statistički potrebno da se napreduje iz divizije u diviziju? i dal se divizije mogu preskakat, recimo da iz bronze se odma dođe u gold? kakav je sistem? (recimo ako netko ima po nekoliko desetaka winova zaredom ili je nebitno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3982 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3983 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ![]() npr. meni je za prolaz iz Gold V u Gold IV trebalo 6 gameova -4 do 100 LPa i promocijskih gameova (dobio +26 po gameu) i 2 promocijska to je bilo 6 straight winova preskakat se tier ne može (npr. da iz Bronze dođeš u Gold), barem koliko sam ja upoznat ali zato možeš preskakat divizije npr ja sam bio u Gold IV, došao do promocijskih, pobjedio i bacilo me u Gold II
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Sve negdje ispod diamonda ćeš dobivat otprilike 20 bodova. 20-26 češ dobivat ako winaš redovito. Manje od 20 ako ti je prosjek < ili = 50-50. Također što si više gejmova odigrao u nekom tieru to ćeš teže izaći iz njega kada uđeš u prvu diviziju tog tiera (veteran status xD). Tierovi se ne mogu preskakati, samo divizije. Potreban ti je dobar win streak kako bi preskočio. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 06.11.2013. u 00:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3985 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#3986 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Uf pa baš je u tome i razlika izmedu eu-westa i eu-easta, slazem se da su sve ostale divizije podjednake, ali upravo je najveca razlika u high diamondu i challengeru. Vjeruj mi eu east challenger i high diamond je tesko smece(dobro mozda sad malo pretjerujem al u odnosu na west je), znam jer igram tamo i mogu ti rec da je puno high d1 igraca i cak neki dio challengera prilicno losi. Just my 2 cents, pls no copy pasterino. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3987 |
Premium
|
Ne znam za High D1-D2 i Challenger na EUNE/EUW, ali od onog što mi govore svi kažu da je isto, i to dosta njih koji igraju i na jednom i na drugom. Ali pošto je jako malo vjerojatno da će doći do tog nivoa, neki odigra radije na EUNe di neće imati problema s serverom, a i isto mu je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Uglavnom d2 nema veze sa high elo-m, d5-d2 sve je to isto, govorim za d1 50+ bodova i challenger. Al da ak ne mislis igrat ozbiljno competitive, prakticki ti je isto na kojem si serveru, s tim da eu east nema ni blizu problema kao west to bi bio logican izbor. Zadnje izmijenjeno od: Tacos-Buritos. 06.11.2013. u 01:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Ranked je iskljucen pa sam isao malo probati sa Sionom full crit ![]() Znaci crit/crit damage rune,phantom,trinity,infinity,shiv i hydra... 200 farm,preko 3500hp i 380AD...5shot nasusa pod ultijem,samo skacu 1000 critovi ![]() fun fun fun ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|