|
![]() |
#3961 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#3962 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jel ima netko svoju rutu što se tiče Paragon levela (XP)? Ja uspijem za 20min dobiti preko 6 000 000 xp-a... što znači 18 000 000 za 1h. pretty much good deal što se tiče dizanja Paragon levela... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3963 |
Guest
|
a koja je to ruta? |
![]() |
![]() |
#3964 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Act I (Inferno) Quest - The Imprisoned Angel - The Curse Hold Town - Way point - Northern Highlands - Watch Tower Town - Way point - The Festering Woods Town - Way Point - Cemetery Of The Forsaken - The Weeping Hollow Town - Way point - Halls of Agony 2 - Highland Passage - The Curse Hold i po želji tko oće Halls of Agony 3 + The Butcher... Znači tražiti Watch Tower. Iz WT-a počistiti cijeli FW. Nakon toga sve Defiled Crypts-e. Onda se vratiti i počistiti veliki level TWH-a. I onda se vratiti u Halls pa HP i onda na kraju TCH i opet ponavljam Halls 3 i Butcher... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#3969 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#3970 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Jedna setnja kroz Desolate sands koja zavrsava sa megamasakrom u kojem sudjeluje dva, tri elite packa, stotinjak obicne rulje i moj barab. Jedan beserker pocisti veci dio toga i ostane ih obicno par. Ne znam gdje se jos moze navuc toliko urlje i elite packova ko tam i profitirat od bonusa za masakr i hitove. Dodatni bonus je i zlato i itemi kojih padne gomila nakon takvog masakra. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3972 |
Premium
|
Evo samo za tebe. Dva brzinska. Nema na sebi speedosice pa je teze kupit bagru okolo. Tak inace farmam i zlato. http://www.youtube.com/watch?v=GMITWpCPKXY http://www.youtube.com/watch?v=sg8BBeZO_gI |
![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
jebeno magarac!! Morat cu ja snimit da vidite sta radi moj Wizz na ovakvom primjeru.. Nego oslabio sam svog barba i prodao Immortal Kings Ironse za 52eura pa sam nekako tuzan.. :/ Hvata me nostalgija kada vidim Magarca.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 07.09.2012. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3976 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja nemam ni jedan extra skup item na sebi, sve sam ih rasporodo ko i ti. Sve je sklepano od itema do maksimalno 15tak milja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
Guest
|
igra ima neki čudan "reward" sistem , recimo ako se farma act2 an nije se igrao act 3, manja je vjerojatnost za legendary i rare boljih rolova. Valjda da se potiče AH/RMAH kupovina za idući act a manje "stacionarno" farmanje prethodnog. |
![]() |
![]() |
#3980 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da si u pravu i meni se čini kao da u Act III dobivam lošije dropove nego u Act II iako to nebi trebalo biti tako, a exp koji ide je mislim čak malo veći u Act III tak da leveli protivnika nebi trebali bit problem... Inače sad sam izfarmao skoro cjeli površinski dio Act II + Desolate, dobio 2 itema koji možda donesu 20 k golda i knjige i gemovi za još 20-ak k... Više dobijem kao loot gold nego od itema, jadno... Naravno valor cjelo vrijeme 5 stack i paragon lvl 10...
![]() |
#3983 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja ne moji itemi su preslabi za tako nešto i ovak me kolju kad bi igrao ww zaklali bi me ko ovcu, da ne spominjem one damage reflect, wallere, jailere i ostale seronje od miniona i nezaobilazni frozen-molten kombo tak da te smrzne pa eksplodira s corpse explosion pored tebe kad ga ubiješ...
![]() |
#3985 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/S...40/hero/743019 evo mog profila, nemam apsolutno nikakvih problema cistiti citav act 3 za oko sat vremena. mozda jednom - dvaput umrem, ali to je cisto radi nepaznje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Premium
|
Sad se moze tak igrat jer afixi od elite ne rade vise toliko stete i par sitnica je jos olaksalo igru generalno. Prije patcha, malo teze bez 50tak k dmg i 350-400crit sa 40tak % sanse. Meni je drazi moj tank-rend build.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r...8/hero/4982597 ![]() Malo je packova koji mogu prezivit beserka. Sad ide ultra skupo kraftanje radiant star emeralda, pola gemova vec imam skraftanih i nakon toga helm. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.09.2012. u 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3987 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Po preporuci deana225 stavio početnu cijenu na ona 2 legendarya 15mil. (hvala dean) Čizme su još tu, ali evo do kud je ring dogurao! ![]() ![]() Do sad max prodani item je bio cca 2mil. tako da sam poprilično zadovoljan! ![]() Ali gorak je okus otimanja onih 15%... Za 4,5mil se da kupit fajn dobrih itema. edit: inače igram sa barbom, ww build, i ne znam gdje je greška jer ginem ko muha u act3... statsi su slijedeći: CC 46%, CD 305%, res oko 450-500 unbuffed, vita 42.5, life regen 700/LoH 900, str 1900, dual wielded naravno od čega je main hand echoing fury sa cca 900dps (damage je 36.5k), armor 6k unbuffed Što popraviti od ovoga? Gledam onaj Immortal King's set i nisam siguran vrijedi li tih novaca? Zadnje izmijenjeno od: Hrwoye. 09.09.2012. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
@Hrwoye Kingov set je najbolje nešto što ima za barba ako baš želiš set. Ali je jako jako skup. Čestitam za prsten, stvarno je brutalan. Čizme su isto tako genijalne za nekog Monka ili DH. Ukoliko ih ne prodaš vrati ih opet na AH ili nudi u trade kanalu.. moraju ići za 10-15m Vidio sam puno lošije da idu po taj gold. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
Oglas
|
|