|
![]() |
#3931 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3932 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ima kakve koristi od prebacivanja swapa na SD karticu u smislu multitaskinga? Skužio sam da mi sa Superchargerom nakon nekog vremena mobitel malo poludi (restart pomaže). Sad sam ga maknuo i kao da je prodisao, reboot je isto brži jer je skripta brisala dalvik prilikom svakog pokretanja. Koristio sam Update9RC10Test6 verziju i čini mi se da su ove novije verzije sve gore i gore, više opcija, a manji dobitak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3933 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
napravljen backup i stavljen fundowsky . zasad doslovno leti iako sam vec i pobacao sve aplikacije koje inace koristim . nego fundowsky de reci jel postoji neki fix da se ubaci da mi bude opcija kao na cyanogenu da prilikom javljanja kad nekog zovem da zavibrira telefon ? ta mi opcija strasno svidja na cyanogenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3934 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Imaš to u exdialer-u, vibrate plugin, može da vibirira i pri javljanju i pri prekidu poziva i može se regulisati jačina vibracije. Pitanje: kada stavljam novi rom, je l' pametno vratiti titanium backup-om i system data pored aplikacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Registered User
|
Ali nema mi opcije da kad mi se netko koga zovem javi pa onda da zavibrira |
![]() |
![]() |
![]() |
#3936 |
Registered User
|
Treba ti exdieler donation pack koji aktivira te plugin-e (oni se mogu instalirati, ali neće raditi bez donation pack-a). Upravo taj vibrate plugin daje opciju da tel. zavibrira kada se onaj koga zoveš javi, a može se namestiti da vibrira i pri prekidu veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3937 | |
Registered User
|
Citiraj:
Znam sta govoris sve sam instalirao ali ne vibrira kad mi se neko javi ostalo radi . Probaj pa ces znati o cemu govorim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3938 |
Registered User
|
Meni radi. Možda je do verzije. Probaj sa ovom: http://goo.gl/DKmmf |
![]() |
![]() |
![]() |
#3939 | |
Registered User
|
Citiraj:
meni na cyanogenu radi i bez tog plugina samo na fundowskom ne mogu osposobiti . probao sam sad i ovu tvoju verziju exdonatea ali ne fercera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3940 |
Registered User
|
Da, na fundowsky 4.0. Jesi li išao u podešavanja? Mislim da je po default-u isključeno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3941 |
Registered User
|
Ma jesam upalio sam opciju ali nece i dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Registered User
|
Idi u podešavanja>zvuk>vibracija>uvek uključeno. I dole ispod toga uključi "haptičke povratne informacije". Ne znam koliko to ima veze, ali pokušaj. @Fundowsky, čini se da ti je ovaj rom bolji od prethodnog. Najveći score do sada sa svim romovima. Hvala na trudu. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: NenadS. 02.09.2012. u 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni neželi bootat u taj rom Fundowsky, ja jesam njubara...skinuo sam se sa windowsa nedavno. Znači kod boota piše priprema sustava(ili sl.), ona F ikona...ali nakon toga samo tipke svijetle, ekan je prazan i tako stoji i stoji ...i stoji ![]() Citiraj:
![]() Rom ti radi suuuuper! ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 02.09.2012. u 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3944 | |
Registered User
|
Citiraj:
najveći score je imao netko čiji mob ide iznad 768MHz, moj se restarta nakon 729. trebao bi taj opet pokušati. mislim da je user bio androidfan Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 02.09.2012. u 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3945 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Hehe,ti si rekao da je ljeto i da odmaras,a sad vidim da si radio i to cini mi se jako dobro bar sudeci po prvim utiscima i komentarima u svakom slucaju ![]() ![]() POZZZ DEVELOPERU |
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3947 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Stavih fundowsky 4.1 super brz rom. jedino me zanimaju neke postavke. Prebacivanje pjesama preko Volume UP (kao na cyanu) Lock screen s vise slide-ova (klizaca) dovoljno bi mi bilo bar jos jedan red ("birač" i "Kontakti") Dali ima neki fajl koji se moze instalirat za rijecnik
![]() |
#3948 | |
Registered User
|
Citiraj:
2. Google play - ima takvih programa 2. Kakav rječnik? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3949 | |
Premium
|
Citiraj:
Nekidan sam neki rom imao koji nemam pojma isprobavao sam sve zivo. I poceo sam kucat poruku ovaj mi poceo ispravljat krivo upisane rijeci. EDIT: i jel ikako moguce totalno ugasit vibraciju kod pisanja. sve postavke su postelane da je vibra ugasena
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 02.09.2012. u 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3950 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3951 |
Registered User
|
jedino što mi pada na pamet za rječnik je smart keyboard i croatian for smart keyboard vibracija kod pisanja bi se trebala ugasit u postavkama tipkovnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 |
Premium
|
pa toliko tupast nisam...jedine rijeci koje mi skuzi su ljudi iz imenika...nenudi mi nista logicno...probo sam sve opcije ![]() EDIT: sto se tice vibre kad prebacim na android tipkovnicu onda ne vibrira to je ugaseno u postavkama. Kad prebacim na HR Keyboard onda te postavke uopce ne vrijede.
![]() |
#3953 |
Registered User
|
pa jel nema taj HR keyboard neke svoje postavke tamo u language and keyboard? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3954 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
Registered User
|
![]() Koliki je vama score na benru v4?Ja do sada nisam nikako radio benchmark jer nisam osjecao potrebu za tim bitno mi je bilo da mi je mob brz i fluidan,da nema stekanja i onih restarta,da zaledi itd. Sad sam uradio cisto iz radoznalosti i dobio ovaj score pa me zanima kakvo je stanje kod vas tj. da li su rezultati dobri ili ne ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3956 |
Registered User
|
koja je to aplikacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3957 |
Registered User
|
Ako mislis na ovu app sto sam radio sa njom,to je ovo https://play.google.com/store/apps/d...ZW5jaG1hcmsiXQ.. samo sto je kod mene starija verzija od ove na marketu,prije poslednjeg update!? Malo sam zatecen,o cemu je rijec,zasto svi pitaju koji je app??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3958 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 03.09.2012. u 07:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3959 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
@ Fundowsky Stavio sam 4.1 u subotu, poinstalirao neke aplikacije i tak, sve je radilo ok. Danas (baterija oko 50 %) i stigne poziv koji je trajao cca 2 min i nakon završetka vidim baterija na 12 %. Samo da napomenem da je kalibrirana. Nakon toga sam ga restartao da malo dođe k sebi, i ok, baterija je došla na 41 %, ali mi se proces status bar nije pokrenuo (javilo je grešku da se srušio odmah nakon boota), probao sam restart još par puta, ali uvijek isto. Imaš kakvih ideja?
![]() |
#3960 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: ne znam stvarno što se dogodilo da ti je baterija pala, baš je zbog takvih stvari dodan fix u 4.1 Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 03.09.2012. u 16:57. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|