|
![]() |
#3932 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako će igrat kao protiv basela šteta gledat tekmu, antinogomet.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3933 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@brko...ma kakvi. ![]() Vjerujem u ovakvu postavu protiv barce. cech ivanović, luiz, terry, a.cole ramires, lampard, essien sturridge, drogba, mata Jučer je bila loša predstava. ![]() ![]() ![]() @buljo..bayern - basel? ![]() |
![]() |
![]() |
#3934 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Kaka kralj,koja gajba ![]()
#3935 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, Chelseau cak ni to nejde za rukom, da ne pricam kako su "lovili rezultat" protiv napolija, i kako su jucer maestralno odigrali protiv benfice da su ih ovi s 10 igraca stisli ko picke ![]() Chelsea je dosao do ovog stadija ko sto je dinamo usao u ligu prvaka, pukom srecom. Sad ce igrat tek protiv prve prave ozbiljne ekipe, pa cemo vidjeti od cega su gradeni, da li ce biti problem sto od 60-e minute vise nitko na terenu nemoze hodati, i da li ce njihova super ofanzivna taktika postici gol koji! ( Ako i bude, eventualno iz kornera, ali hej, treba doci do kornera! ) Mislim da ce ovo s barcom biti lakrdija, chelsea nit ima fizicku snagu vise ko sto je imala prije par godina, nit ima tehnicku potkovanost, jednostavno ne vidim kojom taktikom bi mogli parirati barceloni, jer dosad nijednu utakmicu nisu odigrali kako spada u LP. Mozda ih kontrolirani nogomet Krune Jurčića spasi!! A sto se reala i bayerna tice, to ce biti poslastica, tu svako svakog moze dobit, real je objektivno jaca ekipa, ali bayern ako ostavi ovu formu i ima raspolozenog gomeza, ne vidim razlog zasto ih nebi demolirao!
#3936 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#3937 | |||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Da stisla je benfica s deset igrača. Svaka im čast. Ali i dalje stoji da im je realizacija nikakva. Doduše i chelsea je jučer bio užasan ali eto..prošli su. Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Prema komentarima tebe i ostatka oni nisu ni skupinu trebali proći ali gle čuda prošli su. Došli su do polufinala. ![]() Možda odigraju taktiku kakvu su već imali protiv barcelona, a ako će suci biti normalni možda i prođu ali čisto sumnjam da će se to dogoditi jerbo ako ne ide barceloni iz igre ma biti će koji penal pa da prođu dalje. ![]() I da ne prođu dalje dosta su napravili s obzirom koju je štetu AVB napravio klubu. |
|||
![]() |
![]() |
#3938 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Steta da ekipa ko Barca onako prolazi utakmice, jer mogu pobijedit bilo koji klub skoro svaku utakmicu... No drago mi je radi chelsea, sad mirnog srca mogu igrat hendi na barcu, ito odma prvu tekmu bez obzira na lokaciju iste ![]() |
![]() |
![]() |
#3939 |
Premium
|
Bude, da, tješi se ![]() Ti meni sad reci s kojom utakmicom je Chelsea zasluzio prolaz? Napoli i Benfica jesu kvalitetne ekipe, ali nedovoljne iskusne, Chelsea pak u nijednoj utakmici nije bio bolja ekipa, a pogledaj samo higlightse golova, i reci mi koji gol je plod Chelsea? Jedini koji se ja mogu sjetiti jest sad protiv benfice, kad je torres maestralnim potezom izbacio par branica i na kraju asistirao Kalou. Mozes se ti povlacit sucima koliko god hoces, no cinjenica ostaje da je barca 4 puta ove godine nadigrala milan, nema tu suca koji pomaze ( ali opet, kad se penali nisu sudili na San siru, onda nije barca krala ![]() Tako da prestanite biti smjesni, evo prvi test za "veliki" Chelsea, jer dosad su igrali stvarno protiv "prosjecnih ekipa" za pojam Lige prvaka ( Valencia i Leverkusen koji spominjes, a za napoli i benficu sam ti gore odgovorio ). Zdrijeb ih je pomazio, sad je bilo dosta, da nisu imali srece koliko imaju nebi ni napoli prosli, a boga mi ni benficu jucer... No mozda je i bolje ovako, da im realno barcelona pokaze kojoj klasi nogometa, pripadaju, a mozda i chelsea osvoji ligu prvaka, mislim da im je to jedini nacin na koji trenutno mogu i igrati iduce sezone ![]() Villas-Boas je los trener, da se razumijemo, ali s ovom ekipom nema trenera koji bi napravio nesto znacajno, skrumpirali se, prosli u polufinale, i mogu zahvalit samom bogu na tome ![]()
#3940 |
Pod naletima kopita zla
|
Naravno. Sve su to krumpiri. ![]() ![]() ![]() Podcjenjivanje je vrlo zeznuta stvar, a chelea nije zato. Ne kažem da će ubiti barcelonu ali ne bi bilo čudno da je izbace. ![]() Nema trenera koji bi napravio nešto značajno? Polufinale lige prvaka je eto tek tak...zajebancija? ![]() edit: da ne bi mislio da ja tvrdim da chelsea igra lijep nogomet..ne daleko od toga. Užasno izgleda. Ali da efikasan je. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 05.04.2012. u 14:25. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3941 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Jebo taki klub ![]()
![]() |
#3942 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
pih ,ja navijam za Milan tamo od Ševine i Bobanove ere ![]() ![]() i iskreno sram me bilo (po)gledati utakmicu. ne pratim toliko nogometni svijet a kamo li barcelonu ,nit obračam pozornost na to dal se dodovorava Barci od strane sudaca ili ne. ali sam po svemu viđenome ostal zapanjen koliko zapravo barca "loše" igra protiv jedne (danas skoro pa prosiječne) ekipe kao što je Milan , kojemu su ostale samo lovorike od prethodnih generacija. trude se rossoneri ,nemože se poreći , scudetto budu osvojili ove godine ![]() riječima laika ![]() 1.tekma - ni vrit ni mimo ,nisam se baš nagledao nogometa niti sa jedne strane. 2.tekma - i jedni i drugi zakur*a ![]() ![]() na barcinu dominaciju ne obračam pozornost jer se to podrazumijeva kao piti vodu ![]() neka... vidimo se dogodine. San Siro čeka ![]()
#3943 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3944 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Evo još jednom: Citiraj:
P.S. Ne sječam se kad si zadnji put pohvalio igru čelzija ![]() EDIT: http://www.index.hr/sport/clanak/pre...mo/608183.aspx Slažem se s njim.
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 05.04.2012. u 15:11. |
||
![]() |
![]() |
#3945 |
Pod naletima kopita zla
|
Pohvalio sam kad su dobro odigrali. ![]() ![]() Što se tiče suđenja...da. Istina loše je i glupo. Kartoni su padali ko kiša i nije bilo smisla. Ubijena je utakmica. ![]() Hard core. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 05.04.2012. u 16:30. |
![]() |
![]() |
#3947 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 05.04.2012. u 21:47. |
![]() |
![]() |
#3950 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#3951 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ove godine puno veći užitak gledat knockout fazu europa lige nego lige prvaka, bar za sada. Gledam Bilbao i Schalke stvarno odlična utakmica i ljepota gledat za razliku od ova 2 dana prije. Koliko vidim i na ostale 3 utakmice ne nedostaje napetosti. |
![]() |
![]() |
#3952 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3953 |
Super Moderators
|
Ma kaj ovaj priča, sve je bilo po pravilima, kakvi crni penali za Čelzi??? ![]() ![]() http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...rijetnje-smrcu
#3955 |
Super Moderators
|
#3957 |
Premium
|
#3958 |
Pod naletima kopita zla
|
Pazi ovo je prva sezona da "dominiraju". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...57_700b_v1.jpg Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 06.04.2012. u 15:31. |
![]() |
![]() |
#3959 |
Guest
|
Tottenham i Sunderland , koja uspavanka od utakmice. Ko neki derbi međugradske žnj lige i još sam igrao na bez veze veze listiću dvojku na Tottenham , a oni se valjaju bez veze. Jasno je da ovakav Modrić može samo u Chelsea Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 07.04.2012. u 15:19. |
![]() |
#3960 |
Pod naletima kopita zla
|
Kaj je bio najbolji pa može u chelsea? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sutra Arsenal-City. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|