Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.12.2011., 14:39   #3931
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Tebi je jedini point biti PRO.

I gdje je zabranjeno pohvaliti ekipu s kojom igram i s kojom mi je super?
Ae ae prestani rejđat i flejmat, čilaj.
Nije zabranjeno, ali čitaj malo što piše.
Whatsoeva, nije mi cilj biti pr0, ali volim igrati protiv kompetitivnih timova, nije mi zanimljivo konstantno gaziti neke random pub njubove.
Tebi ako je, u redu.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2011., 14:56   #3932
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
I gdje je zabranjeno pohvaliti ekipu s kojom igram i s kojom mi je super?
Ja cu se nepozvan za promjenu ukljuciti

A ono, kolko ja nepristrano vidim:
rasprava je pocela ne tako sta je netko izjavio "pohvala ekipi, odlicno je igrati svama" i sl.
vec "bolje quitajte kad nas sretnete", sta je prilocno prepotentno za tim koji komunicira vs "pubys" u bilo kojoj igri, posebno timsko orjentiranom bf, pa Mansky koji je ocito iskusio "kompetitivnu" stranu ,a ne "public bashing", i po njegovom slikovitom opisu bio razguzen na svaki moguci nacin, smatra izjavu nerealnom i pretjeranom.

Po meni je covjek u pravu
zen_sux je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.12.2011., 15:04   #3933
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova

rasprava je pocela ne tako sta je netko izjavio "pohvala ekipi, odlicno je igrati svama" i sl.
vec "bolje quitajte kad nas sretnete", sta je prilocno prepotentno za tim koji komunicira vs "pubys" u bilo kojoj igri, posebno timsko orjentiranom bf, pa Mansky koji je ocito iskusio "kompetitivnu" stranu ,a ne "public bashing", i po njegovom slikovitom opisu bio razguzen na svaki moguci nacin, smatra izjavu nerealnom i pretjeranom.

Nit sam ja to napisao, nit nemam pravo utjecati na tuđe mišljenje.

Stoga ne vidim razlog da se mene citira.
Staro 03.12.2011., 15:12   #3934
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:

Quoted for truth.That's all I'm sayin'.

Staro 03.12.2011., 15:24   #3935
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Ovako.

U svojoj gamerskoj "karijeri" sam igrao kompetitivni cod4promod i dotu 3-4 godine. igrao sam sa svakakvim bolesnim igracima u obe igre i definitivno se slazem sa manskyem sto se tice pub bashinga. nije tesko pobjedit u takvim partijama, al isto tako sam mišljenja da mi već lagano puca ku*ac za neki hardcore competitive gaming.
Evo igram mozda 2 tjedna s ekipom na TS i svi su generalno super, zajebancija je na nivou, naravno, dalo bi se tu malo trenirat i mozda dobit kakav clan war, ali čemu? imam kraj svega faks, tu i tamo kakav poslic uleti. zbilja mi se neda zamarati, radije odigram protiv pubera i quitam bez brige.

Al dobro, sto se mene tice mogli bi odigrat neki pcw kad se dogovorimo

Prodaje:
1.
scp je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2011., 15:25   #3936
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:

Osim što ne razumiješ sarkazam, tvoja očita kritičnost prema gore spomenutoj ekipi čini tvoje postove.... recimo samo da imam pticu na glavi
Staro 03.12.2011., 15:27   #3937
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Eh da, kad naletite na nas na jednoj strani bolje vam je ili se prebacit k nama ili jednostavno odustat.
Izgleda da su se neki našli uvrijeđenima na moju izjavu stoga povlačim to. Slobodno igrajte kad dođete na server gdje smo mi, ali tko vam je to uopće i zabranio? Ja to nisam spomenuo. Jeste shvatili tu izjavu ozbiljno ko da vam netko prijeti. Pa stvarno ko da sam vam to ispalio direktno u mozak. Ljudi opustite se, uživajte u igri.

Edit: @zen_sux - to što je netko počeo raspravu u krivom smjeru je druga priča, a izgleda da si previdio 1. dio mog posta pa da ti ponovim

Citiraj:
Evo par odigranih rundi od jučer navečer. Sve ekipa sa TS-a, znači timska igra. Igra je puno zanimljivija i bolje ako se igra timski.

Zadnje izmijenjeno od: Šole. 03.12.2011. u 15:32.
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2011., 15:31   #3938
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Osim što ne razumiješ sarkazam, tvoja očita kritičnost prema gore spomenutoj ekipi čini tvoje postove.... recimo samo da imam pticu na glavi
A i nije da smo jednom na tim 'public' serverima naletili i igrali protiv 10+ ljudi iz istog klana sa istim clantagom, koji su (što je svakom ko je proveo više od sat vremena u multiplayer gamingu kristalno jasno) na teamspeaku/ventrillu i igraju timski i podijeljeno po squadovima uzimaju zastave i kreću se. I opet smo i takve pobjeđivali i od takvih gubili, pa nije to ništa čudno niti neobično pobijediti nekog ili izgubit od dobrog teama....

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 03.12.2011. u 15:39.
jopis je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2011., 15:37   #3939
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ono šta sam ja bija na TS-u, a ako je itko "pro", onda sam to ja (ekipa zna najbolje), skužija sam da je upravo mansky taj koji wajna i kuka i žali, a da ne govorim o tome da primi nečije naredbe bez pogovora i smješkom na licu.

No iskreno, igra bez menskija mi nije toliko zabavna, jer sa svojim komentarima i žarom stvarno ulipša gejm. Ovo kažem ozbiljno, pa ako se netko nađe uvrijeđenim...
Ipak sam ja PRO.

Bog Vas blagoslovio!
Staro 03.12.2011., 15:41   #3940
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Citiraj:
Nit sam ja to napisao, nit nemam pravo utjecati na tuđe mišljenje.

Stoga ne vidim razlog da se mene citira.
Nisam komentirao tebe vec korisnika na kojega je ovaj reagirao i odakle je rasprava potekla, tebe sam citirao iskljucivo jer si se ukljucio u raspravu na nacin da ostavljas dojam da branis tu izjavu, ako sam izvukao iz konteksta, sorry.

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Kakva kriticnost ? Ne bih boravio ovdje i trolao bespotrebno, da ekipa nije simpaticna, to sto se nekada misljenja razlikuju.....je dobra svar, ne?

Rasprava je isla u krivom smjeru, jedan o kruskama, drugi o jabukama, isao dat ruke, sorry ako sam uvrjedio nekog.

Uostalom, sinoc sam se joinao prateci nekoga u Blogu u vas tim 3 partije i sve super.
Jedino ovaj striko ne gleda chat, pa dok mi je bio gunner, ne vidi da spamam pitanja o unlockovima i targetima, vec je zaposlen spotanjem i brojanjem kilova
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.12.2011., 15:45   #3941
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Jedino ovaj striko ne gleda chat, pa dok mi je bio gunner, ne vidi da spamam pitanja o unlockovima i targetima, vec je zaposlen spotanjem i brojanjem kilova
Većina nas, tj mi koji letimo, a na ts-u smo, imamo unlockano sve za air vehicles i preset je uglavnom sa flare-ovima i guided missile/ecm jammer+heat seeker.
Ekipa sa ts-a koja je noob to fly a dobra u tenkovima i mobile AA-u, rijetko kada upada u heli, a ako ide, onda ide na zahtjev pilota tako da i oni koji nemaju sve unlockano otključaju štogod.
Staro 03.12.2011., 15:52   #3942
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
tako da i oni koji nemaju sve unlockano otključaju štogod.
That would be me

Prodaje:
1.
Staro 03.12.2011., 15:56   #3943
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

@ Zen: taj chat je skoro nevidljiv, i ne obazirem se vecinu vremena na njega iz razloga jer server spama neke glupe poruke ili ekipa place.
i da spotao sam tenkove, helije, jetove , AA i pješadiju.

Zato se koristim TSom a ne da citam chat.
Staro 03.12.2011., 16:11   #3944
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Idesss, salio sam se da razbijem mitsku izjavu "da sam kritican prema ekipi", ne morate pojasnjavati.

Skuzio sam da ne vidis i da si na TS u 20 sec,
a i komunikacija je bila vrlo "uspjesna", nakon sta smo razvalili sav armor, i ostao AA koji prasi po nama, ja se sakrijem iza brda i:
ja: "imas li TV?"
ti:...................
ja:"ok", popam iznad brda i dam ti target, ti nista jer je daleko za guided lock, AA zaprasi, ja nazad iza brda i:
ja:"znaci guided"

Komunikacija skoro ko TS
Staro 03.12.2011., 16:15   #3945
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Idesss, salio sam se da razbijem mitsku izjavu "da sam kritican prema ekipi", ne morate pojasnjavati.

Skuzio sam da ne vidis i da si na TS u 20 sec,
a i komunikacija je bila vrlo "uspjesna", nakon sta smo razvalili sav armor, i ostao AA koji prasi po nama, ja se sakrijem iza brda i:
ja: "imas li TV?"
ti:...................
ja:"ok", popam iznad brda i dam ti target, ti nista jer je daleko za guided lock, AA zaprasi, ja nazad iza brda i:
ja:"znaci guided"

Komunikacija skoro ko TS
Inace sam koristio sam TV raketu , no to smece fulja metu iako ja pogodio u trepavicu!
Staro 03.12.2011., 16:20   #3946
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Citiraj:
Inace sam koristio sam TV raketu , no to smece fulja metu iako ja pogodio u trepavicu!
Nisi pratio forum temeljito.

Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
nakon ove spoznaje DeadManu 35% kilova bude raketom ukljucujuci chopere.
Staro 03.12.2011., 16:30   #3947
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Hahahaha, Ivo mi se ulizuje zbog rođendana koji se bliži. :P :P
Njubaroooooooooooooooooo.Ali da, evo...priznajem pred Bogom i narodom, ti si jedini PRO ikad viđen mojim očima.
Nema sine, kad vidiš kralja na drugom kraju mape kako ti zasljepljuje vid taktičkom lampom, to je Ivo.
Uglavnom, dečki, bez žiFciranja! Nisam mislio ništa loše, te sam u svaki komentar gdje sam vas spomenuo uključio i sebe!
Ipak zajedno igramo i zajebavamo se, nekolicina nas se zna i osobno, etc.
Dragi ste mi, volim vas (da, homo), ali moja poanta je da smo goli q protiv nekog ESL klana, iliti klana kompetitivnih igrača.
Možemo parirati nekom klanu koji se ovako druži putem TS-a i to je sve.
Samo sam htio predložiti da tu i tamo nas par baci neki clan war iz zeze, tek toliko da unaprijedimo solidnu igru koju smo već uigrali!

<3

Staro 03.12.2011., 16:42   #3948
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Nisi pratio forum temeljito.

nakon ove spoznaje DeadManu 35% kilova bude raketom ukljucujuci chopere.
Vidio sam taj filmic, no nakon toga nisam baš bio gunner u helicu pa sam zaboravio na to.
Staro 03.12.2011., 17:04   #3949
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Imat ces prilike večeras
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2011., 17:08   #3950
KixzoR
noob?
Moj komp

KixzoR's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Hahahaha, Ivo mi se ulizuje zbog rođendana koji se bliži. :P :P
Njubaroooooooooooooooooo.Ali da, evo...priznajem pred Bogom i narodom, ti si jedini PRO ikad viđen mojim očima.
Nema sine, kad vidiš kralja na drugom kraju mape kako ti zasljepljuje vid taktičkom lampom, to je Ivo.
Uglavnom, dečki, bez žiFciranja! Nisam mislio ništa loše, te sam u svaki komentar gdje sam vas spomenuo uključio i sebe!
Ipak zajedno igramo i zajebavamo se, nekolicina nas se zna i osobno, etc.
Dragi ste mi, volim vas (da, homo), ali moja poanta je da smo goli q protiv nekog ESL klana, iliti klana kompetitivnih igrača.
Možemo parirati nekom klanu koji se ovako druži putem TS-a i to je sve.
Samo sam htio predložiti da tu i tamo nas par baci neki clan war iz zeze, tek toliko da unaprijedimo solidnu igru koju smo već uigrali!

<3
Istina pa si vidio ono kada smo igrali protiv VIP gaminga prestrašno velim ja liku ok znam da smo njubovi,a on meni ne niste njubovi več mi praccamo 24/7.Ekipa igra prebrutalno kakve taktike samo nismo niš mogli.Igrali bi i mi jebeno da praccamo 24/7 ali nema se vremena dok oni žive od toga!!!!!!tako da praktički niko nije pro!!!!!!!!!!!!!!!!!
KixzoR je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2011., 17:10   #3951
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Imat ces prilike večeras
Hell yea.
Staro 03.12.2011., 17:57   #3952
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
@mansky
ESL no comment

Ok mi je tu i tamo odigrati neki pcw (Rush ili CQ infantry only!) al igrat ESL i slicne kupove nema smisla ak se ne vjezba. Pogotovo nema smisla kad sa "random" skupljenom ekipom naletis na timove tipa TCM-Gaming, Epsilon ili slicne

Pub mi je za sad super, pogotovo kad je zajebancija sa ekipom na TS-u
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote
Staro 03.12.2011., 19:31   #3953
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Ivo_Strojnica best pro.

Prodaje:
1.
Staro 03.12.2011., 20:39   #3954
kripton
Cars & Tunning
Moj komp

kripton's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ne znam oko ceg se vi svadjate, ja tenkom skinio helikopter, prvo roknio dvojicu koji su usput letjeli a onda i sam helić a 20sec poslije jedan Sukhoi koji me pokušao nadletit i izbombat
Staro 03.12.2011., 20:41   #3955
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
-->
Citiraj:
Autor scp Pregled postova
Ivo_Strojnica best pro.

------>
Staro 03.12.2011., 21:51   #3956
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Ja sam igrao par puta s alfa psićem i bilo je divota slušat njegove komentare, tj. samo se on i čuo jer nitko nije mogao doći do riječi. Sad mi je malo blesavo dolazit na TS kad mi igra ne radi. Ali nadam se da ću imati slobodnih dana za nadolazeće blagdane, pa da sredim tu faking igru i pobijem vas sve. Naravno mislim na teamkill
Staro 04.12.2011., 00:14   #3957
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

I have a purpose.

Staro 04.12.2011., 01:40   #3958
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Uletio na 1500 ticket Caspian Border server sa fast vehicle spawnom i napravio malo nereda sa LAV AD

K/D je bio nekih 40/2
Svi su redom padali, helići, avioni, tenkovi i pješadija

Par SS-ova u streakovima:

Nakon toga mi se pridružio zen_sux i imao sam čast sjesti sa njime u helić.
Moj naklon do poda ( ) kako letiš stari!

Iza brda, climb, salva raketa, brzi niski prelet među brdima pa nazad u cover
Na kraju smo par puta poginuli ali suma summare odlično

Na kraju je ispalo ovako:

Veselim se idučoj poduci iz letenja
Treba se ujutro dići i raditi cijeli dan, nadam se mirnom danu na poslu.
Staro 04.12.2011., 02:47   #3959
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005

hvala v3kyju, ecipsu, mamutarki, cycu, zen_sux, el_indiju i ostalima koji su igrali rush na pomoci
kako mu je ovo uspjelo

Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 04.12.2011. u 02:58.
DeadMan+ je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2011., 11:05   #3960
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Veselim se idučoj poduci iz letenja
Treba se ujutro dići i raditi cijeli dan, nadam se mirnom danu na poslu.
Ide to bolje samo sam pospan sam bio,tebi fali unlockova, nismo na voipu, lik pokusava ramat jet kako god zna u nas.

Al me veseli da nisam jedini koji radi cijelu nedjelju

Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
hvala v3kyju, ecipsu, mamutarki, cycu, zen_sux, el_indiju i ostalima koji su igrali rush na pomoci
Ti kako igras assault klasu u rushu prilicno sam siguran da bi ga sam skupio, nekad se osjecam ko scenografija tvog akcijskog filma
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno