|
![]() |
#3931 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Nije zabranjeno, ali čitaj malo što piše. Whatsoeva, nije mi cilj biti pr0, ali volim igrati protiv kompetitivnih timova, nije mi zanimljivo konstantno gaziti neke random pub njubove. Tebi ako je, u redu.
![]() |
![]() |
![]() |
#3932 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja cu se nepozvan za promjenu ukljuciti ![]() A ono, kolko ja nepristrano vidim: rasprava je pocela ne tako sta je netko izjavio "pohvala ekipi, odlicno je igrati svama" i sl. vec "bolje quitajte kad nas sretnete", sta je prilocno prepotentno za tim koji komunicira vs "pubys" u bilo kojoj igri, posebno timsko orjentiranom bf, pa Mansky koji je ocito iskusio "kompetitivnu" stranu ,a ne "public bashing", i po njegovom slikovitom opisu bio razguzen na svaki moguci nacin, smatra izjavu nerealnom i pretjeranom. Po meni je covjek u pravu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3933 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Stoga ne vidim razlog da se mene citira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3934 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Ovako. U svojoj gamerskoj "karijeri" sam igrao kompetitivni cod4promod i dotu 3-4 godine. igrao sam sa svakakvim bolesnim igracima u obe igre i definitivno se slazem sa manskyem sto se tice pub bashinga. nije tesko pobjedit u takvim partijama, al isto tako sam mišljenja da mi već lagano puca ku*ac za neki hardcore competitive gaming. Evo igram mozda 2 tjedna s ekipom na TS i svi su generalno super, zajebancija je na nivou, naravno, dalo bi se tu malo trenirat i mozda dobit kakav clan war, ali čemu? imam kraj svega faks, tu i tamo kakav poslic uleti. zbilja mi se neda zamarati, radije odigram protiv pubera i quitam bez brige. Al dobro, sto se mene tice mogli bi odigrat neki pcw kad se dogovorimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3936 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3937 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Edit: @zen_sux - to što je netko počeo raspravu u krivom smjeru je druga priča, a izgleda da si previdio 1. dio mog posta pa da ti ponovim Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Šole. 03.12.2011. u 15:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3938 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
A i nije da smo jednom na tim 'public' serverima naletili i igrali protiv 10+ ljudi iz istog klana sa istim clantagom, koji su (što je svakom ko je proveo više od sat vremena u multiplayer gamingu kristalno jasno) na teamspeaku/ventrillu i igraju timski i podijeljeno po squadovima uzimaju zastave i kreću se. I opet smo i takve pobjeđivali i od takvih gubili, pa nije to ništa čudno niti neobično pobijediti nekog ili izgubit od dobrog teama....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 03.12.2011. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3939 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ono šta sam ja bija na TS-u, a ako je itko "pro", onda sam to ja (ekipa zna najbolje), skužija sam da je upravo mansky taj koji wajna i kuka i žali, a da ne govorim o tome da primi nečije naredbe bez pogovora i smješkom na licu. ![]() No iskreno, igra bez menskija mi nije toliko zabavna, jer sa svojim komentarima i žarom stvarno ulipša gejm. Ovo kažem ozbiljno, pa ako se netko nađe uvrijeđenim... Ipak sam ja PRO. Bog Vas blagoslovio! ![]()
![]() |
#3940 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Rasprava je isla u krivom smjeru, jedan o kruskama, drugi o jabukama, isao dat ruke, sorry ako sam uvrjedio nekog. Uostalom, sinoc sam se joinao prateci nekoga u Blogu u vas tim 3 partije i sve super. Jedino ovaj striko ne gleda chat, pa dok mi je bio gunner, ne vidi da spamam pitanja o unlockovima i targetima, vec je zaposlen spotanjem i brojanjem kilova ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3941 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Ekipa sa ts-a koja je noob to fly a dobra u tenkovima i mobile AA-u, rijetko kada upada u heli, a ako ide, onda ide na zahtjev pilota tako da i oni koji nemaju sve unlockano otključaju štogod.
![]() |
![]() |
#3943 |
aka Striko
|
@ Zen: taj chat je skoro nevidljiv, i ne obazirem se vecinu vremena na njega iz razloga jer server spama neke glupe poruke ili ekipa place. i da spotao sam tenkove, helije, jetove , AA i pješadiju. Zato se koristim TSom a ne da citam chat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3944 |
Premium
|
Idesss, salio sam se da razbijem mitsku izjavu "da sam kritican prema ekipi", ne morate pojasnjavati. Skuzio sam da ne vidis i da si na TS u 20 sec, a i komunikacija je bila vrlo "uspjesna", nakon sta smo razvalili sav armor, i ostao AA koji prasi po nama, ja se sakrijem iza brda i: ja: "imas li TV?" ti:................... ja:"ok", popam iznad brda i dam ti target, ti nista jer je daleko za guided lock, AA zaprasi, ja nazad iza brda i: ja:"znaci guided" Komunikacija skoro ko TS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3945 | |
aka Striko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3947 |
Addicted to music.
|
Hahahaha, Ivo mi se ulizuje zbog rođendana koji se bliži. :P :P Njubaroooooooooooooooooo.Ali da, evo...priznajem pred Bogom i narodom, ti si jedini PRO ikad viđen mojim očima. Nema sine, kad vidiš kralja na drugom kraju mape kako ti zasljepljuje vid taktičkom lampom, to je Ivo. ![]() Uglavnom, dečki, bez žiFciranja! Nisam mislio ništa loše, te sam u svaki komentar gdje sam vas spomenuo uključio i sebe! Ipak zajedno igramo i zajebavamo se, nekolicina nas se zna i osobno, etc. Dragi ste mi, volim vas (da, homo), ali moja poanta je da smo goli q protiv nekog ESL klana, iliti klana kompetitivnih igrača. Možemo parirati nekom klanu koji se ovako druži putem TS-a i to je sve. Samo sam htio predložiti da tu i tamo nas par baci neki clan war iz zeze, tek toliko da unaprijedimo solidnu igru koju smo već uigrali! <3
![]() |
![]() |
#3948 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3950 | |
noob?
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3951 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
@mansky ESL no comment ![]() Ok mi je tu i tamo odigrati neki pcw (Rush ili CQ infantry only!) al igrat ESL i slicne kupove nema smisla ak se ne vjezba. Pogotovo nema smisla kad sa "random" skupljenom ekipom naletis na timove tipa TCM-Gaming, Epsilon ili slicne ![]() Pub mi je za sad super, pogotovo kad je zajebancija sa ekipom na TS-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3954 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne znam oko ceg se vi svadjate, ja tenkom skinio helikopter, prvo roknio dvojicu koji su usput letjeli a onda i sam helić a 20sec poslije jedan Sukhoi koji me pokušao nadletit i izbombat ![]()
![]() |
#3956 |
Bazinga
|
Ja sam igrao par puta s alfa psićem i bilo je divota slušat njegove komentare, tj. samo se on i čuo jer nitko nije mogao doći do riječi. ![]() ![]()
![]() |
#3957 |
Addicted to music.
|
I have a purpose. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3958 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Uletio na 1500 ticket Caspian Border server sa fast vehicle spawnom i napravio malo nereda sa LAV AD ![]() K/D je bio nekih 40/2 Svi su redom padali, helići, avioni, tenkovi i pješadija Par SS-ova u streakovima: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakon toga mi se pridružio zen_sux i imao sam čast sjesti sa njime u helić. Moj naklon do poda ( ![]() ![]() Iza brda, climb, salva raketa, brzi niski prelet među brdima pa nazad u cover ![]() Na kraju smo par puta poginuli ali suma summare odlično ![]() Na kraju je ispalo ovako: ![]() ![]() Veselim se idučoj poduci iz letenja ![]() Treba se ujutro dići i raditi cijeli dan, nadam se mirnom danu na poslu.
![]() |
#3959 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 04.12.2011. u 02:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3960 | ||
Premium