|
![]() |
#3932 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Pa jednostavno je. Igraj sa frendovima, vjeruj mi pomaže, jer barem znaš da nije neki tard koji namjerno faila samo da pogineš tu i tamo ![]() A ako i je, barem ga možeš osobno osakatit nakon meča. Inače LOL je užasno fun, ali toliko visoka količina idiota i noobova je užasno narušava. Ponekad imam 4-5 meča za redom gdje je barem jedan tard koji totalno naruši game, i normalno da te to psihički ubije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3933 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3934 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
A znam da je sa ekipom najbolje igrati, ali ovi sa kojima sam prije igrao ne igraju baš više tako da ono ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3936 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Gle, tak dugo dok se ne pomiris sa cinjenicom da o tim moronima ovisis, neces nigdje dospjet ![]() Pomiri se s time i bit ce bolje, govorim iz iskustva ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3937 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3938 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Znaju biti flashevi ovel wall na prvom levelu da se brže stigne u lane Znaju biti 5 man turret dive na lv1 just for the kicks Zna biti puštanje nekog da umre tisuću puta čisto iz troll modea Ali onda skoro svaku winamo ![]() Ja praktički normale ne igram više ako nas nema 4-5, razlog jest da mi se ne da, ali da sam igrao prije NORMAL YOLOQ, to da, i to je izvrsno bilo iz razloga što navikneš ovisiti o sebi, i zato što brutalno možeš skill tu navući, i naučiti kako ljudi igraju i njihovu mehaniku, što ti za početak u ranked jako dobro dođe, jer bi prvih 10 placement mečeva trebao bolje odigrati. A što se tiče rejđanja, shvati da je ovo samo igra. Svatko od nas zna izrejđati, ali shvati da je igra, npr. ako gubite bazu i nemate više inhibitora, nema problema, FARMAJ, podigni si statistiku, probaj kajtati nekoga i radi na tome. Ne isplati ti se pizditi na ljude jer nećeš ništa dobiti. Primjer: 1. Tvoj da first blood. Imaš tri solucije: a) "It's ok man, dont worry" b) "Fucking idiot, report" c) ništa ne govoriti. Idi na a)F a) "Farm man, jungler babysit now your lane, play passive if you need, loose cs, don't die" b) "FUCKING IDIOT SOTP PLAYING RANKED KURWA CANCER" a) uvijek a) Druga stvar ako se namjerno ide u lejn i gine, ja sam ti imao sada Riven koja je imala 0/5/0 do 6te minute, i to davala tryndameru killove. 9x report je dobila |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3939 |
Banned
|
Evo upravo imao game, varus imao score 0/15/2, i sad kako ne popizdit na to?? Nikad više neću biti tank da umirem radi ovakvih debila, i onda on meni na kraju kaže kako sam ja noob i kako umire na nafidane protivnike i da mene treba reportati ![]() Fakat ovaj game gubi smisao. Neznam zašto ali zadnjih tjedana dana imam totalne kretenčine, nevjerovatno, ko da me netko urekao. Evo do lvl 24 tu i tamo neki kreten, a sada skoro svaki meč izgubim ![]() Jel možda poljaci imaju neke praznike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3940 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() upravo zato jer je bit cijele igre zabava, kakva god ona bila ![]() @toni ne znam koje si igre do sad igrao, i ako jesi trebao si se već istrenirati da se na takve stvari ne isplati živcirat, koliko god one živcirale.. ugl. već je rečeno iznad nekoliko puta: igraj s frendovima, nađi neku ekipu, i jednostavno se koncentriraj na sebe. ^^ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3941 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Kažeš da se želiš uzdignuti kroz divizije ali takvim ponašanjem i razmišljanjem nećeš nigdje doći u ovoj igri. Čim ti digneš ruke od igre ako netko trolla, faila ili ne sluša, nisi ništa bolji od osobe koja to radi. Flame ili AFK neće tu pomoći, nego jedino što ćeš time postići je odbaciti svaku šansu za pobjedom. Želiš pobjediti? Nemoj flejmat, nemoj konstantno pisat da je game gotov, ako nekome ne ide, nemoj odustat ako imaš trolla u igri, nemaj otić AFK ili rage quitat, itd. Pogovoto nemoj flejmat osobu kojoj ne ide taj gejm, koja je nadigrana od strane protivnika u lejnu. Ne znači da netko namjerno feeda ako izgubi lejn ili umre koji puta. Umjesto toga probaj pomoć tom lejnu ili daj savjet kako da igra, itd. Čim upališ flame ili afk, moral tima padne. U silveru si gdje ni jedan gejm nije izgubljen do samoga kraja. Odigraj svoj lejn savršeno, budi dobar prema igračima u timu, nauči ingorirati trollove i dobivat ćeš gejmove. Sjeti se samo moje Irelie ![]() ![]() Nhf na ovaj post, shvati ovo kao kritiku na sebe kao igrača ove igre. Svi se mi naljutimo kada nam ne ide ili ne ide sve po planu, ali granica mora postojati. Odigrao si s nama nekoliko gejmova, vrati se malo unazad i prisjeti se koliko smo mi puta rageali. Samo smireno. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 02.11.2013. u 13:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Premium
|
Znaš da masu brutalnih igrača su iz poljske, samo ti to ne kažu? Ima ih jako jako jako dosta dobrih igrača iz poljske, samo što ti ne pišu na poljskom jeziku da znaš. Pa ja se više bojim domaćih igraća nego njih. Ono najvažnije - koju god ti imaš prednost, ako je 40+ minuta, jedan njihov ace vas može koštati cijeli game. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3944 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
5 winowa zaredom i sad prva pljuga AP Sion mid = WOW! čovjek me upravo razvalio k'o beba zvečku i to u Gold 1 ![]() treba mi sad još 5 pobjeda i idemo u kvale za plat ![]()
![]() |
![]() |
#3946 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#3948 |
Premium
|
Evo, ja sam skupio skoro 9k ip i uzeo Gragasa i Jinx. S gragasom jučer prvi meč u životu 2:4 score, s tim da sam imao 2:0, a moj team užasan ![]() Malo je težak champ. Taj Q njegov je dosta teško landati kad je "napeto".. Tj. kad 3 bježe prema tebi, 2 od tebe etc. Ali uglavnom jako močan champ. Jinx još nisam probao u Real Game, samo protiv botova, sutra ću ako mi se nebude povraćalo ![]() Uglavnom obje kupnje mislim da su bile ok ![]() Guls i Teo, stižu pokloni za koji dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3950 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3951 | |
Premium
|
Citiraj:
1. Winati još 1-3 za promo. 2. Izgubiti jednu, i onda winati dvije zaredom ili jednu i biti u promo (ovo je trik što nekada rade elo boosteri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3953 |
Premium
|
Nema 100% mmr... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3957 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja uvijek imam takvu sreću da naletim na najgore premadeove i najgoru sortu kretena ![]() Upravo premade koji je zajedno dao više od pola killova (jedan sa 10 deathova, drugi sa 9) Pri tome je jedan bio Vi jungle (10 deathova) i Lissandra support (9) i točka na I je bio Taric na topu ![]() FML!
![]() |
![]() |
#3958 |
Premium
|
Inače, puno sam čitao o AP Taricu na topu, i dosta ljudi je reklo da je op. Ali nikad nisam probao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3960 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |