|
![]() |
#3931 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Options, social i makneš kvačicu sa allow quick join.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 04.09.2012. u 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3932 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
da te pitam, instaliro sam je, acount name to upišem samo e-mail s kojim sam se registriro ili? i koji pasword mora bit, od te e-mail adrese ili mogu stavit neki novi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3935 |
Guest
|
jel ima netko za power levelanje? NAgovorio sam jednog lika da me "prebaci" do diabla na normal i sad mogu nightmare, al trebam bit barem lvl. 50 za hell itd. Treba mi power level za 3 lika. Dajte ljudi da se dogovorimo jer je prelazit normal zabavno kao gledanje boje koja se suši na zidu. |
![]() |
![]() |
#3937 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Mogu i ja navečer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3938 |
Guest
|
može nema frke , oko 21 sat sam online! |
![]() |
![]() |
#3940 |
Guest
|
jel MP donosi više exp? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3945 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
ma kombinira ja, nego nisam skužio da se desnim klikom može identificirat. hvala kolegi gore što mi je pripomogo da riješim tu zagonetku, uglavnom zadovoljan sam igrom. za sad sve štima, i ide ko po loju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Zanima me jel itko farma normal diff dalgur oasis i okolicu za leoric ring? Najeftijiji na ah kad sam gledo jucer je bio 50 milja.a nije g tak tesko nac.ja svoj naso za 3 sata.sad jos jedan i na ah.e da ring moze dropat bilo koji mob a ne samo elite.meni dropao obivan skeleton
![]() |
#3947 |
Guest
|
pa to je lvl 14 ring ? |
![]() |
![]() |
#3948 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Upravo provjerio. Cijene su bolesne. Poludili svi zbog pargona. Ne vidim smisao ekstremnog pumpanja paragona. Konačno opet ima neki motiv napretka, a ljudi pumpaju ko ludi. I šta će biti kad dođu do 100? Biti će opet "aa dosadna igra", "nemam zašto igrati", "samo grindanje...". Da uzmem taj ring, uništio bi si lika. No, da se razumijemo, nafarmat ću par komada i stavt na AH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3950 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3953 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Što je meni palo i što si ti dobio jučer nemoj ni spominjat ![]() Hahaha ![]() Ako netko treba neke opreme koja nije nešto pretjerano jaka, a pomoći će mu sigurno na infernu act1, za više manje sve likove, može me dodati pa kad budem ingame podijelim nešto: De5tr0yer#2451 Jučer sam dosta toga nudio, imam dosta toga u stashu i ono na AH stash što ima, pa da ne slikavam i mučim se eto. ![]() -- Jučer mi pale jebačke rukavice i čisto solidne strijele, bolje od onih što sam prije imao, na DH su mi sad ![]() Kao što se može vidjeti, bolje shoulderse nemrem nikak nać ![]()
![]() |
#3954 |
Akutna lijenčina
|
Isto kao destroyer, imam dosta stvari za podijeliti, ništa ekstra, al za svakoga ponešto, odlično za početi inferno, battletag mi je potemkinhr#2800. U invite napisati PCe, inače ne prihvaćam isti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Kad se već dijeli imam i ja stvari pa ko hoće možda pronađe nešto korisno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3957 | |