Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.10.2007., 16:06   #3901
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma neka oni na netu jadikuju zbog ne nastavljanja bolje je ovako evo sad gledam heroje i naravno cim je pocela 2. sezona sve je oslo u p.m. isto kao BSG s loseg na gore,,,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2007., 21:15   #3902
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova

Meni nije jasno zbog čega je SG uspješan!? Od lošeg filma nastala je još lošija serija koja se za čudo i dalje snima. Bilo je toliko boljih, inventivnijih serija koje nisu dobile nove nastavke. Ajd ovaj Atlantik sam nekako mogao gledati dok nije izronio iz mora, a onda mi je postao dosadan. Valjda je tajna u nezahtjevnosti, sapunica like sistemu.
Čuj, gledanost određuje hoće li se snimati ili ne. Meni je serijal izvrstan. Pogotovo Atlantis. Mada mi je lik O'Neilla iz Stargate SG1 jedan od najjačih likova uopće, car. Govoriš o nezahtjevnosti, daj mi reci onda misliš li da su raznorazne star trek franšize zahtjevne serije s kompleksnom radnjom?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.10.2007., 22:03   #3903
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Čuj, gledanost određuje hoće li se snimati ili ne. Meni je serijal izvrstan. Pogotovo Atlantis. Mada mi je lik O'Neilla iz Stargate SG1 jedan od najjačih likova uopće, car. Govoriš o nezahtjevnosti, daj mi reci onda misliš li da su raznorazne star trek franšize zahtjevne serije s kompleksnom radnjom?
Ne, ne mislim da je ST zahtjevan, daleko od toga, pogotovo zadnja sezona o kojoj bolje da ne kažem što mislim. Ono što je održalo ST je stara slava, tehnologije i "pronalasci" koji su cool i od kojih su neki uspješno realizirani u stvarnosti.
SG nema baš ništa od toga, možda i griješim ali stvarno sam pokušao gledati. Možda imam predrasude jer mi je film jedan od gorih koje sam gledao, no ako se nekom sviđa ne želim mu kvariti ugođaj. O ukusima se ionako ne raspravlja.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2007., 01:09   #3904
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

meni je SG los prvenstveno zbog ocajne glume i scenografije + efekti pa TOS je to sve imao kvalitetnije (ok ne efekete i scenografiju ali gluma rastura) dok je ovo totalno lame BSG mu jedini moze konkurirati sa se tice kvalitete.... ali to su sve ipak razliciti svjetovi pa se usporedbe mogu vuci samo po kvaliteti glume, efekata, i scenografije....... ST rocks u svemu osim u glumi tu je na 2. mjestu BSG 1.
Staro 14.10.2007., 09:58   #3905
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Ne, ne mislim da je ST zahtjevan, daleko od toga, pogotovo zadnja sezona o kojoj bolje da ne kažem što mislim. Ono što je održalo ST je stara slava, tehnologije i "pronalasci" koji su cool i od kojih su neki uspješno realizirani u stvarnosti.
SG nema baš ništa od toga, možda i griješim ali stvarno sam pokušao gledati. Možda imam predrasude jer mi je film jedan od gorih koje sam gledao, no ako se nekom sviđa ne želim mu kvariti ugođaj. O ukusima se ionako ne raspravlja.
vidiš, meni je baš stargate movie bio opak, al kao što veliš, o ukusima se ne raspravlja. ja isto tako ne mogu nikako svarit Farscape. prisilio se da pogledam par epizoda i odustao. čekaju da budem očajan i da nemam baš ništa drugo za gledat.
što se glume tiče, tu mi je BSG na prvom mjestu a onda dugo dugo nitko.

TOS ima uvjerljivu glumu??? ta izjava je pravi sajns fikšn!
na TOS i njegovu glumu ću se samo osvrnuti s ova dva linka
http://www.youtube.com/watch?v=Z1eFd...elated&search=
http://www.youtube.com/watch?v=0G3Iv...elated&search=

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 14.10.2007., 11:50   #3906
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
vidiš, meni je baš stargate movie bio opak, al kao što veliš, o ukusima se ne raspravlja.
Reci mi molim te što ti je tako dobro u SG filmu?

Citiraj:
ja isto tako ne mogu nikako svarit Farscape. prisilio se da pogledam par epizoda i odustao. čekaju da budem očajan i da nemam baš ništa drugo za gledat.
Tu se slažem, pokušao sam i ne ide. Recimo dobra ideja, ali glavni lik je neuvjerljiv, ona lutak još manje, kostimi plastični, radnja naivna...

Citiraj:
što se glume tiče, tu mi je BSG na prvom mjestu a onda dugo dugo nitko.
BSG doista ima svojih svijetlih trenutaka, meni je jako dobra ali su počeli malo previše furati neku mistiku i sl. Što kaže Speedy svi će na kraju biti cyclonci.
Da li si gledao Heroes? Prva sezona je jako dobra, kraj onako, početak druge sezone za sad nije nešto.

Citiraj:
Ni Čak Noris im nije ravan Jedino što opravdava ovako nešto je vrijeme kad je snimano. Ja se sjećam da je TOS bio jako gledan, ali kad su reprizirali sve ST od početka prije par godina ja to nisam mogao gledati koliko je bilo naivno.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 14.10.2007., 12:01   #3907
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Reci mi molim te što ti je tako dobro u SG filmu?
ti baš mrziš stargate... šta je dobro? fina produkcija, zanimljiva radnja, dapače, nešto posve novo u SF-u u to vrijeme, dobri efekti... ne kažem da ga je trebalo nominirat za 96 oskara, ali tvrdit da je loš... što je tebi toliko katastrofalno u njemu?
kad bi htjeli cjepidlačit, mogao bi popljuvat i velikoj većini najomiljeniji ST film; First contact...

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 14.10.2007., 12:21   #3908
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
ti baš mrziš stargate... šta je dobro? fina produkcija, zanimljiva radnja, dapače, nešto posve novo u SF-u u to vrijeme, dobri efekti... ne kažem da ga je trebalo nominirat za 96 oskara, ali tvrdit da je loš... što je tebi toliko katastrofalno u njemu?
Da, mrzim Zašto? Ima filmova kojih se ni ne sjećam koliko su bili loši. Onako po sjećanju, gluma glavnog lika je očajna, kostimi onih aliena također (malo bolji od onog daždevnjaka sa jubitoa koji si postao) i naravno ljudi ih pobijede unatoč slabijoj tehnologiji... Serija koja se nastavlja odmah nakon filma mi je loša jer sad oni kao koriste ta vrata da bi istraživali druge svjetove, a zapravo se svodi da dogodovštine Pere Kvržice iz epizode u epizodu. Nakon par epizoda SG-a prve sezone, dao sam im opet šansu sa Atlantisom (da ne kažeš da ih toliko mrzim a nisam ni pogledao) i na početku nije bilo toliko loše. Gluma je od početka jako loša, na momente mi se čini da je parodija ipak nema nasnimljenog smijeha pa valjda nije. Radnja nije toliko loša, kao ono našli su taj podvodni svijet, pa je to kao Atlantida al' onda počnu čeprkati kao mala djeca po uređajima, pa onaj lik stavi nešto na prsa i ne može jesti... Izraz panike na njegovom licu je kao gluma Joea u Prijateljima (misli se na dio glume gdje glumi lošeg glumca). Nakon što je izronio grad opet su počeli po starom receptu dogotovština iz epizode u epizodu.
Zaspamalli smo temu, meni se ne sviđa, tebi se sviđa i sve 5.

Citiraj:
kad bi htjeli cjepidlačit, mogao bi popljuvat i velikoj većini najomiljeniji ST film; First contact...
Naravno, no opet se mora uzeti u obzir vrijeme kad je nešto snimano.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 14.10.2007., 12:49   #3909
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
ey TOS za to vrijeme kada je sniman da ima uvjerljivu glumu s obzirom da glume bolje od ovih sada u SG,,,,,,,

@Lacy prvi kontakt i nije bas tako davno sniman kao npr TOS ili Space Above and Beyond

Zadnje izmijenjeno od: speedy-3. 14.10.2007. u 13:06.
Staro 14.10.2007., 13:00   #3910
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
eeeee nemojte mi Kirka vređati .. on je bil pravi kapetan .. Pikard , Šiško i Đenvejica skupa mu nič nemreju

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.10.2007., 13:54   #3911
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Pikard jedini kick ass, ovi ostali su onak tu negdi, na zavoju je djenvejnica...

Sad sam se prisjetil serije FireFly koja je svojevrenemo isla na Novoj, moram priznat da seriju i nisam bas pratil, al cinila mi se onak, za pogledat al nist posebno.
Onda su snimili Serenity i moram priznat da mi je film bil bas mrak, ima sveg od fighteva, komedije, pizdarija...

BTW ak cete opet zapocet raspravu koja je serija il film bolji SF od ostalih onda cemo se opet zavadit, a to nam ni potrebno zdaj

Nego di su ovi koji imaju dousnike u T-comu, nek provjere ima li sanse da SciFi Chanel se uvrsti u programe MAX TV-a, il jos bolje neg ga proguraju
Staro 14.10.2007., 15:07   #3912
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor KnezTame Pregled postova
Pikard jedini kick ass, ovi ostali su onak tu negdi, na zavoju je djenvejnica...
Picard je old school, ali meni je najdraži Sisko i njegova teatralna gluma

Citiraj:
Sad sam se prisjetil serije FireFly koja je svojevrenemo isla na Novoj, moram priznat da seriju i nisam bas pratil, al cinila mi se onak, za pogledat al nist posebno.
Onda su snimili Serenity i moram priznat da mi je film bil bas mrak, ima sveg od fighteva, komedije, pizdarija...
Film je IMO daleko lošiji od serije, pogotovo ultra-glupi kraj.

Neznam za vas, ali kad čujem ove komentare u vezi Farscapea da alieni izgledaju plasično i gumeno, te da izgledaju neozbiljno, a ti isti ljudi tvrde kako im je Heroes super (Heroes ima daleko više stvari koje su manje probavljive od par gumenih kostima), kvazi-demokracije na BSG-u te kamermani s Alzheimerom manje smetaju od gumene face D'Arga i Pilota?
Staro 14.10.2007., 19:20   #3913
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Onako po sjećanju, gluma glavnog lika je očajna, kostimi onih aliena također (malo bolji od onog daždevnjaka sa jubitoa koji si postao) i naravno ljudi ih pobijede unatoč slabijoj tehnologiji...
Štajaznam, ja baš nebih išao tako daleko i glumu Kurta Russella ili Jamesa Spadera (neznam na koga ciljaš) nazvao očajnom. Kostimi su takvi kakvi jesu al imaju kakti neku povijesnu podlogu (drevni Egipat), al oni samouvlačeći oklopi su im hebeni. Naravno da ljudi pobijede unatoč slabijoj tehnologiji. mislim da nebi bilo zanimljivo gledat da ljudi imaju nadmoćnu tehnologiju i pobijede u prvih pet minuta filma. A i to, slabiji vs jači je viđeno milijon puta u ST serijama. Npr, kapetanica Đejnvej i borg. Ma molim te...

Citiraj:
...zapravo se svodi na dogodovštine Pere Kvržice iz epizode u epizodu.
Isto viđeno u svim ST serijama. Hoćeš Picarda i ekipu iz TNG-a, Đejnvejicu, sisulju i ostale iz Voyagera, itd. Uvijek ista ekipa, uvijek ista smjena na mostu, uvijek elita broda ide na opasna i nepoznata mjesta umjesto nekog prašinara iz potpalublja, a i taj prašinar kad se pojavi na mjestu za teleportaciju, znaš da je mrtav u roku od 2 minuta... Ma besmisleno je uopće raspravljat o tome. Ja ne očekujem glumačku izvedbu Morgana Freemana u SF-u, već ga gledam jer volim SF, space i slične điđe miđe. Više će me odbit lutke iz Farscapea nego to što James Spaderu nije drhtala usna dok mu je žena umirala u Stargateu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 14.10.2007., 19:35   #3914
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Štajaznam, ja baš nebih išao tako daleko i glumu Jamesa Spadera .... nazvao očajnom. ........
Ja bih

Citiraj:
Isto viđeno u svim ST serijama. Hoćeš Picarda i ekipu iz TNG-a, Đejnvejicu, sisulju i ostale iz Voyagera, itd. Uvijek ista ekipa, uvijek ista smjena na mostu, uvijek elita broda ide na opasna i nepoznata mjesta umjesto nekog prašinara iz potpalublja, a i taj prašinar kad se pojavi na mjestu za teleportaciju, znaš da je mrtav u roku od 2 minuta... Ma besmisleno je uopće raspravljat o tome.
Slažem se, no ova rasprava je više onako zabave radi.

Citiraj:
Ja ne očekujem glumačku izvedbu Morgana Freemana u SF-u, već ga gledam jer volim SF, space i slične điđe miđe.
I ja volim, zato mi i smeta kad prave smeće od žanra. Zbog takvih knjiga i filmova svi koji volimo SF ispadamo smiješni frikovi. Ne tražim da sve u filmu ili seriji ima znanstvenu podlogu (iako bi trebalo, inače trebaju maknuti ono S) ali većinom baš prave gluposti. Pada mi na pamet virus za izvanzemaljski kompjuter napisan na mekintošu od strane novinara i prenesen valjda wifi-em

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 14.10.2007., 20:15   #3915
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Ja bih
ajd dobro

Citiraj:
Slažem se, no ova rasprava je više onako zabave radi.
slažem se

Citiraj:
Zbog takvih knjiga i filmova svi koji volimo SF ispadamo smiješni frikovi.
opet se slažem. al to ima i svoju financijsku stranu. pokaži mi sapunicu, ne mora bit SF, koja je vrhunski producirana, opaka glumačka ekipa, heben scenarij itd. nema je. to košta. tako je i u SF-u. a u tim uvjetima, gutaš ono što ti nude.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 14.10.2007., 22:06   #3916
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
opet se slažem. al to ima i svoju financijsku stranu. pokaži mi sapunicu, ne mora bit SF, koja je vrhunski producirana, opaka glumačka ekipa, heben scenarij itd. nema je. to košta. tako je i u SF-u. a u tim uvjetima, gutaš ono što ti nude.
Erm BSG? odlicna glumacka postava, moras se sloziti da su Adama i mr President poprilicno poznati glumci (inace Adama je glumil i u legendarnom BladeRunneru), erm efekti su odlicni, CGI je odlican, po mom poprilicno kvalitetna produkcija
Staro 15.10.2007., 08:38   #3917
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Pada mi na pamet virus za izvanzemaljski kompjuter napisan na mekintošu od strane novinara i prenesen valjda wifi-em
Dan nezavisnosti, kad je Smith vozio onaj alienski fighter na to mislis??
Staro 15.10.2007., 09:20   #3918
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
Dan nezavisnosti, kad je Smith vozio onaj alienski fighter na to mislis??
Naravno

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 15.10.2007., 17:25   #3919
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Erm BSG? odlicna glumacka postava, moras se sloziti da su Adama i mr President poprilicno poznati glumci (inace Adama je glumil i u legendarnom BladeRunneru), erm efekti su odlicni, CGI je odlican, po mom poprilicno kvalitetna produkcija
nemoraš meni bsg spominjat. veći sam fan bsg-a nego st-a.
gluma ok.
efekti i cgi ok.
može se reć da je solidna produkcija.
al da su počeli srat sa scenarijem, jesu.
ista spika ko i s matrixom.
jedinica zakon.
drugi dio lagano počeli srat.
a treći dio ko da su nadrogirani bili.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 15.10.2007., 19:57   #3920
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
nemoraš meni bsg spominjat. veći sam fan bsg-a nego st-a.
gluma ok.
efekti i cgi ok.
može se reć da je solidna produkcija.
al da su počeli srat sa scenarijem, jesu.
ista spika ko i s matrixom.
jedinica zakon.
drugi dio lagano počeli srat.
a treći dio ko da su nadrogirani bili.
Meni je BSG također bolji nego ST, jbga noviji je, ima bolju radnju, atmosferu, glumu... ST je bio super u svoje vrijeme. Slažem se da su počeli u BSG srat sa scenarijem a u početku je baš bio odličan. Ne sviđa mi se što su počeli sa tom mistikom, pa sve nešto kao duhovno, pa svi su Cylonci...
I ovo sa Matrixom također, nevjerojatno kako su uspjeli odličan prvi dio toliko pokvariti do kraja trilogije.
Heroes mi je isto u početku imao fino zapetljavanje radnje, umjereno korištenje efekata, atmosfera, ali ova druga sezona nije baš dobro počela. Kao da nisu mislili da će biti druge sezone i sad kad ne znaju što bi.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 20.10.2007., 18:29   #3921
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Evo za fanove BSG-a www.bsgarcade.com/

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 20.10.2007., 19:11   #3922
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Da se i ja priključim, picard i BSG su najbolji. Kod ST me mrze one njihove psihološke epizode pa vjerski motivi kod siska i to, kojih zna biti nekoliko.

Dok BSG toga nema i ima odličnu kameru koju sapuničaste serije kao ST Stargate nemaju. Ta aktivna kamera te drži napetim iako nije zanimljiva epizoda.

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2007., 00:30   #3923
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2007., 05:09   #3924
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
LOL

Većini ne mogu zamislit face u ST-u.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2007., 07:35   #3925
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
koja glumačka postava
sylar, hulk, harold i onaj vaako iz riddicka. još samo chuck norris i svemir je njihov

AMD Ryzen 7700X + Noctua NH-D15
Asus X670 Prime
2x8GB Kingston Fury Beast 6000MHz CL40
XFX RX6800 16GB Qick 319
Kingston NV2 250GB + Crucial P5+ 1TB + Seagate 2TB HDD
EVGA 650W SuperNOVA GQ, 80+ Gold
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
OveRkiLL je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2007., 13:10   #3926
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor Mortal Pregled postova
Da se i ja priključim, picard i BSG su najbolji. Kod ST me mrze one njihove psihološke epizode pa vjerski motivi kod siska i to, kojih zna biti nekoliko.

Dok BSG toga nema i ima odličnu kameru koju sapuničaste serije kao ST Stargate nemaju. Ta aktivna kamera te drži napetim iako nije zanimljiva epizoda.
lol e ako je nesto kao sapunica onda je to BSG ta kamera im nista nepomaze kad se radi o tome koliko bespotrebnog sra**** su natrpali u seriju i petaljanje odvratno sto je blize kraj to oni vise petljalju gluposti nista nije objasnjeno i sto mene zivcira je sto im tehnicka strana nimalo nema objasnjenja dok sve ove silne besmislene izmisljotine iz ST imaju

ST sto se Paramounta tice je mrtav sad kad izbace ovu zadnju bljuvotinu od filma mislim da bi im bolje bilo da to fino daju ovima sto sada rade na BSG da nastave i onda nesto mozda i bude od toga,,,,,,,

BSG fino pocelo pa sve gore i gore sad ce na kraju svi biti Cylonci kako su krenuli i previse su s tom "mistikom" zasrali sve sixica se nekako materijalizira na BSG i onda isto tako ispari i slicne fore koje su se desile i nikakvo objasnjenje nije doslo za njih,,,,,

ma sada zaprvo vise i nema dobre SF serije i heroji su fino krenuli pa su sad poceli previse petljat u drugj sezoni SG i Farscape,,,,,,, heh pa STAR WRECK je bolje napravljen od tih serija

i naravno sto sveprisutno i svima,,,,,,, previse ih "poamerikiziraju" pogotovo ST ono kao predstavnici cjele zemlje a sve sami ameri i sto god da se radi u svemiru sve je "american way of life" uzhas
Staro 22.10.2007., 13:12   #3927
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Ma ti si jedno matoro gunđalo

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 22.10.2007., 13:44   #3928
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ste pili romulansko pivo u Donjem Miholjcu neki dan?
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2007., 13:58   #3929
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
lol e ako je nesto kao sapunica onda je to BSG ta kamera im nista nepomaze kad se radi o tome koliko bespotrebnog sra**** su natrpali u seriju i petaljanje odvratno sto je blize kraj to oni vise petljalju gluposti nista nije objasnjeno i sto mene zivcira je sto im tehnicka strana nimalo nema objasnjenja dok sve ove silne besmislene izmisljotine iz ST imaju

ST sto se Paramounta tice je mrtav sad kad izbace ovu zadnju bljuvotinu od filma mislim da bi im bolje bilo da to fino daju ovima sto sada rade na BSG da nastave i onda nesto mozda i bude od toga,,,,,,,

BSG fino pocelo pa sve gore i gore sad ce na kraju svi biti Cylonci kako su krenuli i previse su s tom "mistikom" zasrali sve sixica se nekako materijalizira na BSG i onda isto tako ispari i slicne fore koje su se desile i nikakvo objasnjenje nije doslo za njih,,,,,

ma sada zaprvo vise i nema dobre SF serije i heroji su fino krenuli pa su sad poceli previse petljat u drugj sezoni SG i Farscape,,,,,,, heh pa STAR WRECK je bolje napravljen od tih serija

i naravno sto sveprisutno i svima,,,,,,, previse ih "poamerikiziraju" pogotovo ST ono kao predstavnici cjele zemlje a sve sami ameri i sto god da se radi u svemiru sve je "american way of life" uzhas
Fakat si gunđalo.
I daj hebote poradi malo na pravopisu. Ono, ubaci točku ponegdje, itd...

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 22.10.2007., 14:08   #3930
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Ste pili romulansko pivo u Donjem Miholjcu neki dan?
nismo
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno