|
![]() |
#3902 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3903 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
SG nema baš ništa od toga, možda i griješim ali stvarno sam pokušao gledati. Možda imam predrasude jer mi je film jedan od gorih koje sam gledao, no ako se nekom sviđa ne želim mu kvariti ugođaj. O ukusima se ionako ne raspravlja.
![]() |
![]() |
#3904 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
meni je SG los prvenstveno zbog ocajne glume i scenografije + efekti pa TOS je to sve imao kvalitetnije (ok ne efekete i scenografiju ali gluma rastura) dok je ovo totalno lame BSG mu jedini moze konkurirati sa se tice kvalitete.... ali to su sve ipak razliciti svjetovi pa se usporedbe mogu vuci samo po kvaliteti glume, efekata, i scenografije....... ST rocks u svemu osim u glumi tu je na 2. mjestu BSG 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 | |
NITKOV
|
Citiraj:
što se glume tiče, tu mi je BSG na prvom mjestu a onda dugo dugo nitko. TOS ima uvjerljivu glumu??? ta izjava je pravi sajns fikšn! na TOS i njegovu glumu ću se samo osvrnuti s ova dva linka http://www.youtube.com/watch?v=Z1eFd...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=0G3Iv...elated&search=
![]() |
![]() |
#3906 | |||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Citiraj:
BSG doista ima svojih svijetlih trenutaka, meni je jako dobra ali su počeli malo previše furati neku mistiku i sl. Što kaže Speedy svi će na kraju biti cyclonci. Da li si gledao Heroes? Prva sezona je jako dobra, kraj onako, početak druge sezone za sad nije nešto. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3907 |
NITKOV
|
ti baš mrziš stargate... šta je dobro? fina produkcija, zanimljiva radnja, dapače, nešto posve novo u SF-u u to vrijeme, dobri efekti... ne kažem da ga je trebalo nominirat za 96 oskara, ali tvrdit da je loš... što je tebi toliko katastrofalno u njemu? kad bi htjeli cjepidlačit, mogao bi popljuvat i velikoj većini najomiljeniji ST film; First contact...
![]() |
#3908 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Zaspamalli smo temu, meni se ne sviđa, tebi se sviđa i sve 5. Naravno, no opet se mora uzeti u obzir vrijeme kad je nešto snimano.
![]() |
![]() |
#3909 | |
Premium
|
Citiraj:
@Lacy prvi kontakt i nije bas tako davno sniman kao npr TOS ili Space Above and Beyond Zadnje izmijenjeno od: speedy-3. 14.10.2007. u 13:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
eeeee nemojte mi Kirka vređati .. on je bil pravi kapetan .. Pikard , Šiško i Đenvejica skupa mu nič nemreju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3911 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pikard jedini kick ass, ovi ostali su onak tu negdi, na zavoju je djenvejnica... Sad sam se prisjetil serije FireFly koja je svojevrenemo isla na Novoj, moram priznat da seriju i nisam bas pratil, al cinila mi se onak, za pogledat al nist posebno. Onda su snimili Serenity i moram priznat da mi je film bil bas mrak, ima sveg od fighteva, komedije, pizdarija... BTW ak cete opet zapocet raspravu koja je serija il film bolji SF od ostalih onda cemo se opet zavadit, a to nam ni potrebno zdaj ![]() Nego di su ovi koji imaju dousnike u T-comu, nek provjere ima li sanse da SciFi Chanel se uvrsti u programe MAX TV-a, il jos bolje neg ga proguraju ![]()
![]() |
#3912 | ||
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Neznam za vas, ali kad čujem ove komentare u vezi Farscapea da alieni izgledaju plasično i gumeno, te da izgledaju neozbiljno, a ti isti ljudi tvrde kako im je Heroes super (Heroes ima daleko više stvari koje su manje probavljive od par gumenih kostima), kvazi-demokracije na BSG-u te kamermani s Alzheimerom manje smetaju od gumene face D'Arga i Pilota?
![]() |
![]() |
#3913 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Isto viđeno u svim ST serijama. Hoćeš Picarda i ekipu iz TNG-a, Đejnvejicu, sisulju i ostale iz Voyagera, itd. Uvijek ista ekipa, uvijek ista smjena na mostu, uvijek elita broda ide na opasna i nepoznata mjesta umjesto nekog prašinara iz potpalublja, a i taj prašinar kad se pojavi na mjestu za teleportaciju, znaš da je mrtav u roku od 2 minuta... Ma besmisleno je uopće raspravljat o tome. Ja ne očekujem glumačku izvedbu Morgana Freemana u SF-u, već ga gledam jer volim SF, space i slične điđe miđe. Više će me odbit lutke iz Farscapea nego to što James Spaderu nije drhtala usna dok mu je žena umirala u Stargateu.
![]() |
![]() |
#3914 | |||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3915 |
NITKOV
|
ajd dobro slažem se opet se slažem. al to ima i svoju financijsku stranu. pokaži mi sapunicu, ne mora bit SF, koja je vrhunski producirana, opaka glumačka ekipa, heben scenarij itd. nema je. to košta. tako je i u SF-u. a u tim uvjetima, gutaš ono što ti nude.
![]() |
#3916 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Erm BSG? odlicna glumacka postava, moras se sloziti da su Adama i mr President poprilicno poznati glumci (inace Adama je glumil i u legendarnom BladeRunneru), erm efekti su odlicni, CGI je odlican, po mom poprilicno kvalitetna produkcija
![]() |
#3917 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 | |
NITKOV
|
Citiraj:
gluma ok. efekti i cgi ok. može se reć da je solidna produkcija. al da su počeli srat sa scenarijem, jesu. ista spika ko i s matrixom. jedinica zakon. drugi dio lagano počeli srat. a treći dio ko da su nadrogirani bili.
![]() |
![]() |
#3920 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
I ovo sa Matrixom također, nevjerojatno kako su uspjeli odličan prvi dio toliko pokvariti do kraja trilogije. Heroes mi je isto u početku imao fino zapetljavanje radnje, umjereno korištenje efekata, atmosfera, ali ova druga sezona nije baš dobro počela. Kao da nisu mislili da će biti druge sezone i sad kad ne znaju što bi.
![]() |
![]() |
#3921 |
Pink Floyd fan
|
Evo za fanove BSG-a www.bsgarcade.com/
![]() |
#3922 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Da se i ja priključim, picard i BSG su najbolji. Kod ST me mrze one njihove psihološke epizode pa vjerski motivi kod siska i to, kojih zna biti nekoliko. Dok BSG toga nema i ima odličnu kameru koju sapuničaste serije kao ST Stargate nemaju. Ta aktivna kamera te drži napetim iako nije zanimljiva epizoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3923 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#3924 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Većini ne mogu zamislit face u ST-u. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3925 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() sylar, hulk, harold i onaj vaako iz riddicka. još samo chuck norris i svemir je njihov ![]()
![]() |
![]() |
#3926 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ST sto se Paramounta tice je mrtav sad kad izbace ovu zadnju bljuvotinu od filma mislim da bi im bolje bilo da to fino daju ovima sto sada rade na BSG da nastave i onda nesto mozda i bude od toga,,,,,,, BSG fino pocelo pa sve gore i gore sad ce na kraju svi biti Cylonci kako su krenuli i previse su s tom "mistikom" zasrali sve sixica se nekako materijalizira na BSG i onda isto tako ispari i slicne fore koje su se desile i nikakvo objasnjenje nije doslo za njih,,,,, ma sada zaprvo vise i nema dobre SF serije i heroji su fino krenuli pa su sad poceli previse petljat u drugj sezoni SG i Farscape,,,,,,, heh pa STAR WRECK je bolje napravljen od tih serija ![]() i naravno sto sveprisutno i svima,,,,,,, previse ih "poamerikiziraju" pogotovo ST ono kao predstavnici cjele zemlje a sve sami ameri i sto god da se radi u svemiru sve je "american way of life" uzhas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3929 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() I daj hebote poradi malo na pravopisu. Ono, ubaci točku ponegdje, itd...
![]() |
![]() |
#3930 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas