|
![]() |
#3902 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Gdje ima ovih onyx baterija koje su se spominjale u ovoj temi? Tnx
|
Oglas
|
|
![]() |
#3905 |
Premium
|
Hvala obojici. ![]() Naručena za S3 mini.
#3909 |
Premium
|
Kolege su unazad par stranica spominjale da su jedne od kvalitetnijih zamjenskih baterija, dobavljive u nas. Ja sam upiknuo sestri, pa ću je kroz neko vrijeme pitati ima li kakvih razlika u odnosu na originalnu. (nemam Andru pa ne znam postoji li neki battery test ![]()
#3910 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ala bokte pa to je baterija, a ne grafička kartica. Meni je bila ok, Drug Brko je oduševljen sa svojom za S3, a lik u trgovini je rekao da mu se nikad ni jedna nije vratila kao neispravna. Uglavnom nema hejta za ONYX baterije, barem ja nisam na njega naletio kada sam kupovao bateriju za svoj bivši Galaxy Note. Uzmi je slobodno kaj se mene tiče. P.S. Samsung baterije su sklone napuhivanju. Kod ONYX zamjenskih nisam još čuo za niti jedan takav slučaj, a nisam gluh i pažljivo slušam kad ljudi jamraju.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3912 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ako su kvalitetne onda 2 godine moraju držati... |
|
![]() |
![]() |
#3913 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Za cijenu koju imaju, nek izdrže godinu dana i ide nova takva (ako ću još imati S3). Batka je super. Koliko god drkario po mobu nikad ne iscuri u istom danu do kraja, a nekad od jutra sam na mailu i na pozivima uglavnom. Ok, i Boeffla kernel ima veze sa time, ali naspram one orginalne, preporod. |
![]() |
![]() |
#3914 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Na ženinom Galaxy S4 mini nema za uključit vibracija kod unosa tipkovnicom, jel se može to nekako nadograditi? Instaliral sam Swype i Perfect Keyboard i mada one imaju tu opciju i kad je uključena ne radi. |
![]() |
![]() |
#3915 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Po defaultu S4 mini nema tu opciju, kao ni S5 mini. Ne znam zašto ali glupo od Samsunga.
#3916 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3920 |
Antimićanin
|
Da, google keyboard. Drugovi, što bi dobio zamjenom SGS3 + sitna nadoplata za SGS4. Terms of perfomance me ne diraju jer ne igram igre na mobitelu tako da jači proc mi niš ne znači. Zanima me in terms of fotić, baterija, responzivnost, custom debloatani ROMovi i slično. Mislim, zadovoljan sam jako sa SGS3 u zadnjih mjesec i kusur dana koliko ga koristim za svakodnevnu upotrebu. Fotić je ok, autonomija izvanredna, software odličan, ekran dobar vani na suncu sa samo 40% svjetline. Što bi extra dobio sa S4? |
![]() |
![]() |
#3921 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3922 | ||||||
Antimićanin
|
Nebitno. SAMOLED su jedan i drugi, razliku između 720p i 1080p na 4,8-5" ne vidim jer nemam moći takve kao neki šamani ovdje. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Suma sumarum, kamera i tehnička podrška... a baterija? to mi je najbitnije. Pazi, sad imam 6 i pol sati SOT-a sa SGS3. Jel SGS4 to može nadmašiti ili barem biti tu negdje? |
||||||
![]() |
![]() |
#3923 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Rekao bih da nemoze. Evo primjer, kad sam cijeli dan van 4G je non stop ukljucen, brightness mi je uvijek na max, surfanje internetom ( Opera ), sync gmail-a, hotmail-a, whatsapp-a, fb messenger, instagram, sms, pozivi cca 30min i izdrzi 4sata SOT. Igram Asphalt 8, cesto cijeli dan. U tom slucaju kad ga nagazim max ( znaci igra + wifi ukljucen ) izdrzi cca 3h i 10ak min SOT. ![]() Al ako je mala nadoplata S4 je svakako bolji uredaj od S3. Prijateljica mi ima S3, pa znam. |
|
![]() |
![]() |
#3925 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam na yt clipove n5 vs s5, otvaranje, pokretanje app, multitasking, iskreno, razliku ne vidim, s5 je u razini n5 po tom pitanju, čak je jednu app brže otvarala nego na n5 (fejs).. Ipak samsung nije laggavo i sporo smeće ![]() |
![]() |
![]() |
#3926 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3927 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Blootware na S5 pokvari sve. Zauzme memoriju u ne ostvalja mjesta za apalikacije kao sto ima na N5. Tak da je "cisto" otvaranje vjerojatno slicno ali iz memorije N5 ima prednost. S5 im SN 801 i to je drugi svemir po pitanju brzine za slabije telefone da nebi bilo zabune ali ima i brzih. |
|
![]() |
![]() |
#3928 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, to je taj link.. A pak na drugom linku sam gledal usporedbe n5 vs s5 speed browsing, gdje je n5 nezamjetno brži, možda stotinku al po meni, tu su negde, n5 je prednost stock rom tj lagan UI, pa otud i bere bodove po tom pitanju.. A cijelo sam vrijeme mislil da je n5 najbrži na planeti i da mu nema ravnog i da je s5 spor, bio sam u zabludi ![]() |
![]() |
![]() |
#3929 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nemre bit spor kad ima SnapDragon 801 na 2.5ghz.. U usporedbi sa S3 je raketa kao i sa bilo kojim slicnim jeftinijim telefonom ali normalno da se sa takvima nece usporedivat. Multitasking je kod takvih telefona bitan i koristi se puno cesece nego inace. Bar je tak kod mene. Sve zivo otvoreno non-stop i deri. Ima se i memorije i brz procesor.. |
![]() |
![]() |
#3930 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bezveze mi je sto se 95% usporedbi performansi svodi na brzinu otvaranja aplikacija i tome koji mob pobjedjuje za koliko milisekundi. Po meni je puni bitniji "user experience", generalna fluidnost uredjaja tijekom citavog koristenja, ne samo ucitavanja aplikacija i web stranica u testovima. Npr ljudi se kunu kako S4 mini ima 0 laga, a skrolas u obicnim settingsima i mob trza, ili nedaj boze u propustenim pozivima itd. Zato je apple tu jos uvijek kralj i cak i N5 zaostaje po tom pitanju iako je pri samom vrhu onoga sto android moze ponuditi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|