|
![]() |
#3901 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne znam jeste vidjeli, ali 6.12. stiže novi client patch, cca. 2gb + server update Bugfixes: Fixed a problem with spawn timer now showing blue border on startup and lost spawn point Fixed a problem where player who joined queuing on End of round got spawn screen stuck on screen, but unable to do anything with it untill next round loaded Fixed a problem where camera would change to 3rd person on killcam when killcam was turned off in server settings Fixed stat references on several dogtags Fixed for surveillance ribbon not counting TUGS Fixed a missing combat area lines on the minimap for Grand Bazaar conquest small Moved a tank spawn in US base on Caspian Border so it would not be destroyed by a falling tree Fixed a problem where placing C4 with the russians soldier was playing US faction VO Fixed a problem where TV guided missiles could be shot into its own helicopter and destroy it Fixed a problem when attempting to fire lock on weapons without a target Tweaked the chat, it should now be a bit easier to read Fixed several vehicles that did not properly shoot rockets and guns towards their predictive sights Fixed the G17 Supressed Laser not working properly Added alternate HUD colors to help colorblinds Added a network interpolation setting. This allows users with good bandwidth reduce latency, but might increase some stuttering. The user can find what works best for his connection by tweaking the slider. Increased the Spawn protection radius on TDM Fixed a problem with smoke on land vehicles, Missiles should now miss more often Fixed a problem where users could end up with IRNV scope in any vehicle Fixed a problem where player dies if vaulting over a ledge and into water while sprinting Fixed several crashes and increased general stability Fixed a problem where the user was unable to revive two players that have the bodies one over the other Fixed so you can assign an axis and use as a digital input. This makes it possible for the player (on pc) to assign one of the sticks on a gameped to be used for throttle/brake. Fixed a problem with the Kill camera acting up when suiciding from parachute Fixed air radar was showing to much. now lasertagged, heatsignature above threshold, enemy missiles and capture points are only visible on air radar Fixed a problem where the game would enter a technical hang if the user pressed pause menu and tilde at the same time Fixed a problem where you could get green flashes on screen You can now reassign cycle weapons Fixed so the weapon zooms automatically after bipod deploy is gone when using zoom toggle Fixed a problem where the parachute would stay stuck in air if the owner was killed Balance Tweaks: Fixed several weapons so they are properly suppressed and hide the player on the minimap when fired. Tweaked Tactical Light so it is not as blinding over longer ranges. Tweaked the IRNV scope so it is limited to usage only at close range. Reduced heat masking effectiveness of Spec Ops Camo. Fixed a bug where Ammo spec would give additional 40mm grenades instead of Frag spec. Increased the number of additional 40mm grenades from Frag spec. Fixed so AT mines only live for 20 seconds after a player dies to prevent infinite mines. (We want to make a different fix in the future, it’s in JIRA). Increased the Time to Live on sniper caliber rounds to allow extreme distance shots. Fixed several weapon descriptions, calibers, and fire rates. The weapons themselves have not changed. Fixed so the M9 and MP443 pistol can be equipped by the opposing faction when it is unlocked at 100 kills. Fixed Laser Guided Missiles missing their targets if the target is moving too fast. Reduced the effectiveness of Stealth on Air Vehicles. Reduced the effectiveness of Beam Scanning for Jets. Reduced the damage done to Armored Vehicles and Infantry from AA guns. Increased the damage RPGs and Tank shells do to AA vehicles. Slightly decreased the accuracy for all weapons on fully automatic, burst fire is now preferable at mid to long range. Increased the effective accuracy of long bursts for LMGs when using a bipod. Slightly increased the range of the 44magnum bullets. Increased the close range damage of 4.6x30mm and 5.7x28mm bullets. Increased the reload time of the Mortar from 3.5sec to 4.8sec and increased the time it takes before a shell hits the ground. Reduced the aimed accuracy bonus given by a Suppressor for the MP7, P90, PP2000, PP-19, and UMP45. Increased the range and FOV for designating targets with the SOFLAM and vehicle Laser Designators. Decreased the effectiveness of 12g FRAG ammo when equipped on semi-automatic and automatic shotguns. Slightly Increased the power of Fighter Jet Cannons against all vehicle targets, especially Helicopters. Decreased the power of Miniguns against Jets and Helicopters. Increased the power of Stingers against Jets. Flares reload times for Jets and Helicopter Gunners have been increased. Tweaked the AN94 so its burst fire better conveys the real world advantage offered by this weapon. Added Single Shot to the AN94 as an available fire mode. Slightly increased the recoil on the M416 and removed the Burst Fire mode (this weapon incorrectly had burst fire, which was not authentic). Tweaked the spawns for TDM on Kharg Island, Grand Bazaar, Caspian Border, Seine Crossing, Operation Firestorm, Damavand Peak and Noshahar Canals Moved a tank spawn in US base on Caspian Border so it would not be destroyed by a falling tree Tweaked the Gas station Capture area on Conquest on Caspian Border Tweaked the max vehicle height on Noshahar Canals http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/forum/threadview/2832654489494744784/ - Reduced the effectiveness of Stealth on Air Vehicles. - Slightly Increased the power of Fighter Jet Cannons against all vehicle targets, especially Helicopters. - Decreased the power of Miniguns against Jets and Helicopters. - Flares reload times for Jets and Helicopter Gunners have been increased. Chopperi ponovo postaju beskorisni, a jetovi koji su ih do sada rejpali, od sada će ih...ne znam niti izraz, ne treba ni pokušavat poletit s chopperom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
flerovi nisu problem, vec se sad uspjesno leti s jednim, jetovi su ionako jaki vs hely pa dode na isto, al na sta se odnosi ovo "miniguns" na AA? (jedini minigun koji znam u igri), ako je fakat ne kuzim sta rade ne treba ih nervfat protiv aira, AA je! -vec protiv inf i armora. Ionako sam u F35 za 2tj! (nekom F35, nekom viljuskar ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3904 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
To je generaliziranje, ovisi koliko te ljudi na mapi locka jer su bijesni što si ih xy puta ubio chopperom. Meni se obično desi da se pola mape sjati na mene sa stingerima i guskom. Meni nije isto hoće li me srušit u jednom preletu ili u dva... Citiraj:
Inače evo neki fix da vam igra izgleda ljepše (ovako po defaultu su boje malo "isprane"). Prvi fix je za boju, drugi je za "HUD removal", šta meni osobno ne paše jer mi je HUD...koristan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Neka oruzja malo gore, neka malo dole, IR scope nerfan...whateva... Najbitnija stvar - squad management i dalje debilan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://forums.electronicarts.co.uk/b...-injector.html na 9-oj strani upute kako podesiti opcije http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post20434921 uz jedno malo upozorenje: http://battlefieldo.com/fxaa-injecto...-pb-kicksbans/ iako nisam vidio da se ikome išta dogodilo do sada. Vjerovatno pokrivanje guzice od strane PB developera (što i ja upravo radim sa svojom)
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 02.12.2011. u 21:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Dosad sam iskreno razočaran igrom. Evo omanje liste problema koja sam imao ja ili prijatelji s kojim sam igrao. Origin ne radi Igra se ruši zbog zvuka Igra se ruši zbog Ea servera Igra se ruši jer je patchana ![]() Odjednom .exe has......... i crni ekran Svakakvi trokuti i slicni efekti sto je patch popravio i driveri novi su stabilizirali Ogroman broj cheatera kojima iz nekog razloga nakon što ih uhvate vraćaju account.... Nebalansiranost oruzja i onog glupog svjetla koje te i na kilometar zna zaslijepit Većina mapa je da oprostite - go*no. S time da recimo na onoj mapi : nešto canals grafika mi izgleda najruznije od svih mapa a u biti mi ima najmanji fps. Destruction je 3 puta lošiji od onog u bad company 2 Ponekad zvukovi nestaju. Ako čovjek zna letit treba sto stingera za ga skinut. Neka vrsta "interpoliranja pinga" ili kako su to nazvali, uglavnom igra predviđa gdje ste na protivnikovom pc-u ali u konačnici je produkt to da ne čujete i ne vidite prvih par metaka koje netko ispali i čini se da vas je ubio prvim metkom ali nije samo vi na vašem kompu to nevidite. Tako isto kad pobjegnem iza zida a lik me ubije..... lag lag lag. Mislio sam da je bad company 2 najbolja igra na pcu i tako su me nabrijali s onim trailerima o destructionu a ono čorak. Plati mirko expanziju da bi vidio ono što je trebalo biti odma u igri. Probao sam od modern warfare-a tri singeplayer i moram priznat da je stostruko bolji od ovoga a inace ne volim cod. Multi nisam imo prilike i zao mi je cisto da usporedim kakvi su. Ali po enginu vidim da ima dosta stabilniji framerate cod i nema onog čudnog osjećaja s mišem. Btw polažem velike nade u to da će je u narednih par mjeseci dobro zakrpit. Zaključak: Upališ sruši se i tako tri puta. Spojiš se na server ekipa koja loše igra i nekoordinaro (što je u svakom fps ako nije teamspeak ali ok) ubije te cheater 10 puta zaredom i još ti se ruga, sve dok ne dođe admin i ne banna ga, Odjednom ako nije rubberbanding jest obicni lag, i dobro je. Sof 1 je imo razrađeniji gameplay bez laga. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3911 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Lolsta? Stvarno se ponekad pitam da li nekolicina BF3 igraca igra istu igru kao i ja. Igla/Stinger je nakon zadnjeg patcha apsolutno beskoristan, ceka se nadolazeci patch pa cemo vidjeti.
![]() |
![]() |
#3913 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Kako je beskoristan? meni je sasvim dovoljan da otjeram viper i bird iz baze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Slightly increased the recoil on the M416 and removed the Burst Fire mode (this weapon incorrectly had burst fire, which was not authentic). Sjećam se da je netko spominjao na voice-u da su fufali što se ovoga tiče, ali eto, sada će popraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Bilo na službenom battlefield 3 forumu. Onda su izbrisali temu. Uglavnom na stotine igraća koje je punkbuster uhvatio vraćen im je account. I stavili su neko pravilo da te mora uhitit sa hackom 3 hebena puta da te bana na samo 72 sata. Nakon par stotina postova zaredom gdje ljudi lude. Teme više nema... ![]() A za ovu glupost sa cage-om haha dobra slika, ali argument stoji. Igla /stinger beskorisni poslje patcha. A majke ti tko ce ti dat još municije na takvoj vrsti mapa gdje prakticki svi igraju s inzenjerom osim 5 kempera koji stoji na nekom brdu i sniperišu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, ali ja prije patcha nisam nikog uspio skinut s iglom/stingerom, a od patcha jesam. Izgleda da je ekipa zabrijala kak su beskorisni pa ni ne bacaju flareove. ![]() Ovo mi se ne sviđa s AT mines. Samo 20 sec su još u igri nakon što te killaju. Znam da je previše tih mina posijano, ali ovako će mi služit samo kao claymore za tenkove. Mine i stavljam da mogu otić u drugu bazu, a ovu zaštitit barem malo. I to će bit praktički beskorisno. Znači nerfaj stinger/iglu, nerfaj AT mines, šta još, eng će na kraju trčat samo s nožem dok vozila pojačavaju? WTF?
![]() |
![]() |
#3918 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo par odigranih rundi od jučer navečer. Sve ekipa sa TS-a, znači timska igra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po ovome izgleda da nas je svaku rundu bilo više, ali je to postupak rage quitanja protivničkih igrača. Evo da se i uvjerite: ![]() ![]() ![]() Igra je puno zanimljivija i bolje ako se igra timski. Jednostavno se odredi tko će ići na koju zastavu, tko je u tenku, sa koje strane doći i zna se tko je od kuda pogođen. Eh da, kad naletite na nas na jednoj strani bolje vam je ili se prebacit k nama ili jednostavno odustat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kako promjeniti FOV u BF3? Probao po ovom tutorialu, medjutima, ja nemam tu liniju http://www.reddit.com/r/battlefield3...our_fov_to_90/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Addicted to music.
|
@Šole, lako je na random pub serveru protiv random ekipe.Hoćeš se okladiti da probamo odigrati klansku protiv kompetitivnih igrača da bi nas toliko pregazili da bi cijeli TeamSpeak whineao da su cheateri?
![]() |
![]() |
#3923 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Pa normalno da bi ukoliko je dobar klan. Moglo bi se reći da smo i mi kao klan sa TS-a ali nas ima svakvih i dobrih i lošijih i neki put su dobri lošiji ... Sve zavisi protiv kog bi igrali. Ima tu puno faktora, pa i sam si na TS-u i znaš i sam kad bi igrali ajmo reć najbolji od nas da bi klanovi isto imali problema sa nama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3924 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
Čisto zato što netko ne voli da mu naređuje netko jer misli da je bolji od dotičnog i ne zna pretrpjeti par minuta gaženja po ponosu. Samo ću reći da sam neki dan (zna tu čovjek s foruma) imao kup protiv ThermalTake klana i ne da su nas izgazili, pregazili, satrali, sašili, razbili, nokautirali, već demolirali, uništili i pokopali. Znači, možda je jedan iz našeg tima imao jedan prokleti kill, svi ostali smo završili na 0/10 +.Ne da su nas pokosili na startu, nego su se poslije zabavljali s nama i uništavali nas little bird-om koji je, btw, imao stealth i ecm jammer. Ne možeš mu baš ništa.Do AA nema šanse da dođeš jer te odmah ubije, itd. A da ne spominjem da smo sat i pol prije toga dogovarali tko će s kim biti u squadu, te koji će sqd spec i klasu svaki pojedinac u svakom squadu igrati. Tako da, iskreno i bez uvrede ikome, ali zaista sumnjam da bi netko imao problema sa nama. Bar ne nitko sa ESL-a. A i da stvar bude bolja, kada pitam da zaigramo neki clan war ili nešto protiv nekog tima, vi ste uvijek protiv, nekima je to glupo, neki su lijeni. Ne znam u čemu je problem, s obzirom da su serveri unranked, ne piše vam se u statse. Eto, ako hoćete poboljšati timsku igru, mogu srediti nešto. Dogovorimo se sutra sve, bacim par prijedloga (bez da me Striko njubara ![]() EDIT: Joj da, jednom su igrali i Neo, Triumph i čini mi se Deadman (?), pa eto...neka vam kažu kako je to (još je onaj team bio meh za ove).A i potvrdit će RS_Burnout aka Tarrget_J4nde.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 03.12.2011. u 13:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3925 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3926 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Hebi ga, uletilo se u nešto na što nismo navikli... Iz klasičnog rusha, na CQ sa FF i bez 3D spotanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3927 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#3928 |
aka Striko
|
@ Mansky: Ne smatram se "PRO" , nit to želim Nije mi cilj igrati s "najboljima" Meni je zadovoljstvo pobjediti s ekipom koja je razlicita, a opet svi pokušavamo ostvariti jedan cilj. Nervoza ne dolazi u obzir. I drago mi je kad pobjedimo, a da se pri tome svaki osjecao korisnim. I drago mi je da imam takvu ekipu pored sebe. Ne trebam nabrajati. Znaju oni tko su. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3929 |
Addicted to music.
|
Onda nema svrhe hvaliti se po forumima, ne? ![]()
![]() |
![]() |
#3930 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas