|
![]() |
#3902 |
Guest
|
Ja sam počeo fast forwardat dosadne scene. Taman mi serija upadne u 10 minuta po epizodi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3903 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne sviđa mi se što Rick počinje fantazirati oko žene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Preporuka svakako ![]() Od trenutno gledanih, također preporuka za sve redom; Suits, White Collar, Justified, Person of Interest Pogleda Flashpoint do kraja, 5. sezona je ujedino i zadnja...
Preporuka svakako ![]() Od trenutno gledanih, također preporuka za sve redom; Suits, White Collar, Justified, Person of Interest
![]() |
#3907 |
Guest
|
Luther, Justified... Ali, s obzirom da ti je dobar još uvijek Two and a Half Men ![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
Guest
|
Ne mrzim ni ja Kutchera (Butterfly Effect...). Ali ovo je retardirano meni ![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Judo plesaču!
Datum registracije: Feb 2013
|
Nakon Breaking Bad-a sve je dosadno. Probajte pogledati Archer-a. Animirana serija, crni humor za umrit od smija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3911 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
baš, i himym i californication postali uber dosadni za pratit. Meni je nekako big bang theory prirastao srcu, i svaki put me nasmije kako spada. Will do, čudi me da nisam čuo za archera dosad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Slazem se, samo se nadam da nece razuci pricu na sto epizoda ![]() Isto od novijih serija izdvojio bi The Following i The Americans, dosta dobre serije. Zadnje izmijenjeno od: 3NCORE. 18.02.2013. u 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
nisam pisao jer nisam isao ukorak kako se emitiralo, no u posljednje vrijeme je pogledam Homeland druga sezona, TBBT sto je islo od stanke do posljednjeg te skoro cijela 4-ta sezona Misfitsa. Homeland...... prva sezona je bila meni stvarno dobra. no druga? jedna sasvim druga kategorija, poboljsanje i korak naprijed! svaka epizoda (osim ne toliko prve) je bilo mmmm, pokrecem odmah ovu iza, jer me jednostavno zanima ![]() ![]() TBBT. njih ne moram gledati jednu za drugom epizodom jer se ne nadovezuju. i stajaznam, i dalje su zabavni, ali nema vise te cari niti toliko fora. nelose svakako, ali kakvi su mi bili i kakvi su sada......... ali jos uvijek dovoljno dobri ![]() Misfits? uj. postali su mi bas vulgarni i prisiljeno ekstremni. jednostavno i dalje losiji, ali imam jos dvije epizode i najjaci mi je Bijeli zec ![]() i jos jednom ogromna preporuka, tko nije gledao Homeland, svakako neka pogleda. TWD i Justified su takoder na cekanju, volim sve pogledati u komadu jer mi je puno veci gust. drugo da se ne nadovezuju........ inace mi je upravo zbog tjednog gledanja druga sezona GOT bila sasvim losa, kakva mi je bila prva. koju sam odgledao u prakticki komadu i ostao ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3924 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3925 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ovo je tbbt bez smijeha ... mislim, serija je glupa do boli, ali dok sam ovo vidio mi se zgadila iz dna duše ... pa jbm, kaj oni misle da smo mi retardirani ... http://www.youtube.com/watch?v=zS5a7RBB4vk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3926 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Star Trek: Voyager (1995–2001) - 8/10 Ovim putem povisujem ocjenu TNG na također 8/10 i zaključujem da svaki nastavak ima svoju posebnu čar. Voyager mi je postao super zanimljiv tek nakon što se "Seven" pridružila.
![]() |
![]() |
#3927 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Star Trek: Voyager (1995–2001) - 8/10 Ovim putem povisujem ocjenu TNG na također 8/10 i zaključujem da svaki nastavak ima svoju posebnu čar. Voyager mi je postao super zanimljiv tek nakon što se "Seven" pridružila.
![]() |
![]() |
#3928 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Kad bi bar jos neku novu seriju napravili, ali mislim da je malo vjerojatno - osim ako fanovi ne financiraju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3929 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Za sve ST fanove preporučujem SF Debrisove reviews-e! Lik je zabavan i realan. Kad epizoda to zaslužuje je popljuvana, također se sve dobre stvari pohvale. Meni osobno ne promakne ni jedan review http://sfdebris.com/videos/startrek.asp Sve je to, naravno samo njegovo mišljenje i oblik zabave, tako da ne treba shvaćati lika pre ozbiljno. Puno ljudi epizodu "Scorpion" smatra drugim, neslužbenim pilotom koji je bio zadnji pokušaj da se spasi serija koja je bila pred ukidanjem zbog užasno loše gledanosti. Uspjeh "First Contact" filma ih je naveo na to da izmuzu popularnost Borga. btw. do zadnjeg trena je KIM trebao biti lik kojeg će se izbaciti ali ga je spasilo to što ga je magazin "People" proglasio jednim od najljepših 100 ljudi baš u ključnom trenu, tako da je KES otpisana. Nažalost ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Franf. 23.02.2013. u 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3930 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
|