|
![]() |
#39211 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Odlično da si to sredio. Nego Irvine, daj pitaj svoju ekipu Kutle+Marko+Petar giant kome sam popalio crvene Fox rukavice. Iste su bile ko moje i nesvjesno ih stavio u torbu kad smo išli gore od lugarnice.
![]() |
#39212 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Od odvajanja za Runolist pa preko stengi do vrha je isto sve ok. Jedino nakon izvora ima jedan mali dio od kakvih 30ak metara na kojem se zadrzalo snijega i gdje je sruseno drvo pa se mora prenijeti preko. Uvjeti i podloga za nizbrdo su idealni, nema bas blata. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39213 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39215 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#39216 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
hope nabe, održavanje - škola
elem, ...za vlasnike hope-ica: jedan ležaj je 80kn i valja pratit ako dobije malko lufta kotač, odma raskopat i videti kaj ne valja. Znate da su to potrošni delovi tako da evo meni je zduralo točno godinu i 1 mj dana, s tim da se raspao samo 1 od ukupno 5. To treba paziti jerbo na osovini nabe ima ono neko kao ležište (zazor) do kojeg sjedne ležaj pa u momentu kad se smrvi ležaj, može se početi deformirati i taj zazor. Ja sam na vreme stao, ![]() Sjutra, ponedeljak, smo u 8,50h na Mihaljevcu pa bus pa 57ica, pa pedala pa 18-20 pa bujrum 'ko mere ![]() ...imam zaostatke od vikenda ![]() Hope i pitanje izrade tj. kvalitete je neupitno, tek sam danas odvojio u glavi delove: 1. kućište...; 2. iznutrica u kojoj su pera...a između ostalog i ležajovi za koje hope nemere garantovat tj. imaju svoj vijek trajanja...ja sam konto kao ono uzmem hope i zaboravim da imam nabe...bosanac ![]()
![]() |
#39217 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#39218 |
Registered User
|
57?
kaj sa 57 ica? od kud krećete? Nakon dropova ili odozgora od kućice? ![]()
![]() |
#39219 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledam da si bicikl uzmem pa me zanima kak se ova Nakamura čini za te pare?
![]() |
#39220 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
a namijena bicikla bi bila? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39223 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#39224 |
®
|
OFFTOPIC Kuzi li se netko u role? Trebam se isprisiti za Uskrs a nisam siguran sto curi odabrati.. Gledao sam rollerblade ili fila, odprilike iste krakteristike koliko me je gospodin u Hervisu muljao.. Haha ![]() Pamtim k2 ali nista nisam nasao od zenskih modela, rollerblade poznate neznam kako sad stoje, a za filu prvi put cujem u tim vodama.. Svaka pomoc je dobrodosla.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39225 |
Registered User
|
Off - role
yo lega, ja vozim salomon (friday night), sestra mi ima K2, a 'ćerka mi fura filu i kako veli jako dobra patika. Rollerblade nisam nikada vozio no kod rola nema puno priče: izbjegavat rollerblade, a ostaje ti vako redosled (žemski modeli): 1. K2; 2. Fila; 3. Nike Radi se o udobnosti patike prije svega, onda ležajevi abec 5 i nadalje (da se brže vrte)... ![]() Kaj se para tiče, oko 1000kn da moraš potegnut, sekine K2 su bile 1200...ali vrede svake pare...nije svejedno kako stoji noga unutra, dali se piga, dali pritišće zglob...
![]() |
#39226 |
®
|
Da ja sam isto prvo mislio K2 ali nema bas po Osijeku rola.. Ugl pogledam onda te fila.. Hvala lega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39228 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
K2 su ok, uzmeš neke za rekreaciju (fit serija), oko 1000 kn su otprilike. Ja sam uzeo za 800 kad su bile na nekoj akciji u hervisu i ok su, ništa posebno. Za nešto ozbiljnije bi trebalo uzeti nešto tvrđe i skuplje. Rollerblade su isto ok, ali za moje stopalo nisu bile udobne, pa sam ih preskočio. U svakom slučaju mislim da je k2, rollerblade > fila, nike itd.. Rađe uzet od firme koja primarno radi role i onda vrijedi pravilo kolko para tolko muzike. Gledaj i veličinu kotača i vrstu ležajeva. Salomon su isto bile super, ali mislim da već godinama ne proizvode role. Bauer hokejske role ili bilo koje druge od specializiranih firmi zaobiđi ako se ne radi o nekom ozbiljnom rolanju. Em više koštaju, em su teže za vozit |
![]() |
![]() |
![]() |
#39229 |
Registered User
|
kicker na 57ici
elem, jučera samo odvezli 57icu, i imaju ona 2 stabla na brzim dijelovima koje treba prehodat (posao za baraccudu) i sad ono ide sve brbrbrbrbrbr i posle brzog makadama gore kad se dignemo na livadicu i chillamo pa kreće ona brza singlica koja završava dropićem, na samom početku ima jedan kicker koji kolko sam skonto nema uporabnu dozvolu kaj se mene tiče, ili je user error ![]() Nekako kontam da mu fali mesa malko prije, al dobro nije ni neki vozač baš ![]() Sjutra (srijeda), mmmmMedo ![]()
![]() |
#39230 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#39231 |
Registered User
|
mmmmMedo :)
vozdra raja, sjutra (sreda) ako nebu pljuska na startu smo u 10h na Zavoju i vozi se mmmmMedo, n krugova pa bujrum 'ko mere ![]() nema labavo ![]() EDIT: nemojte zamjerit al' mor'o sam: http://webcafe.net.hr/2015/03/30/0126007.63.jpg Čuky će me razumeti ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 31.03.2015. u 20:27. Razlog: golf :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39232 |
®
|
Hvala gospoodo za role. Jedino mi je problem sto je dobavljivo u Osijeku.. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#39233 |
Registered User
|
Mud fest
elem, sastala se raja na Zavoju: Sanda, Vlado, MarkoE (enduro), MarkoL (iz Lovrana) i ja, danaske okolo 10h. Oblečemo se, kad ono škropi...skupimo se u Vladina kola, cuga+pljuga, vojska pored nas grabi prema Medi (izgleda se neki belaj sprema gore mislim si ja). Pitam ja njih dali imaju kakav kamionet ili tenk pa da im se uđiberimo do Mede kad već nema kombija no oni vele da su nas mislili tražit da im damo bicikle da nemoraju pješoke...i tako uz pokoju vojničku stade i kiša i mi na pedalu...brbrbrb i heto nas. Presvlačenje i gas...kad ono pljas, bum, bljas, pljas. Kako je padala preko noći i taHman par min prije sve je vlažno i to na n-tu tako da smo se napadali k'o na raja filozofskom (kako veli Fizio). Ja sam bio rekorder dana sa 3 pljasa, podero kišni šator (gornji dio), uglavnom se kod mene radilo o proklizavanju u zavojima jer sam testirao grip u graničnim situvacijama ![]() Kako je cijela staza uglavnom malko kontra-nagibna tako znate kakvo je veselje na korjenju ![]() Od sve raje jedino je Sanda vozila strminu i potok (Markov potok i moj-tamo gde sam grlio bukvu) i to u zadnjem krugu je vozila no-chain pa respeKt NN. Odličan trening po ovakvim uvjetima, body language radi samo tako...na kraju vožnja po suhom dođe kao auto-pilot ![]() 3 kruga, živi+zdravi+veseli, sa blatom u ušima, caklenim očima, išaketasmo se i novi rendezvous zakazujemo za petak...ima da obiđemo i Sljeme i Medu... ![]() nema labavo ![]()
![]() |
#39235 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
A i pitanje ovako. Na trek 3900 disc imam neki bontragerov poluproizvod, u dimenziji 26x2.0 . Posto mi vise te ripnjace za teren ne trebaju, trebam preporuku za cestovnu gumu. Gledao sam schwalbe marathon ali one idu u 26x1.75 pa me zanima dali mi pasu na felgu tj koje sve dimenzije pasu uopce na moje felge? I ako ne te, koje cestovne gume kupiti?
![]() |
#39237 |
Registered User
|
elem, ja sam na cubu 26ici vozio: continental city ride u 26x1,75 i pregazio sam malko više od 10000 km s njima i još su imale mesa. Posle sam uzeo još uže 26x1,4 michelin city i one su išle na felnu, no sikiriki. Samo bi bilo dobro da ako ideš na 1,4 onda uzmeš i zračnice koje su za uže gume da ti se negde nebi pigala pa nastane trbuh ako je predebela...Ove michelin su mi bile raketa, ali sam ih brzo zamenio jer sam prešao na trekking pa druge dimenzije dobio tako da neznam kolko km mogu izvući... Njih imaš u: http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=754, a continental u: http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=14243 Kolko vidim da je promenjen sada naziv iz city ride u comfort kontakt po šari...to je ta bila. Samo pitaj dali ima u dimenzije 1,75 ![]() Sjutra, petek, smo okolo 10h kod Dione pa bujrum 'ko mere. Vozi se Sljeme pa Medo po principu: Last man standing ![]() EDIT: neki dan sam u DMu u Utrinama naletio na one štapiće kaj smo tamanili dok ih je bilo u DM-u, magnezijum-kalijum i sad su ih opet dobili pa bujrum. Cena ista, 30 komada cca 30 krznenih živina.
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 02.04.2015. u 21:28. Razlog: DM, magneziju-kalijum prah u štapićima |
![]() |
![]() |
![]() |
#39239 |
Registered User
|
ja ![]()
![]() |
#39240 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007