|
![]() |
#3871 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#3872 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3873 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() e sad full 3D likovi umjesto pravih glumaca nece samo tako doci bas zbog glumaca,,,,,,, kakava bi to pobuna bila da im holywood zatvori vrata samo zato da bi mogao ubaciti koju render farmu jacine blue gene-a za ultra brzo rendanje full realisticnih 3D filmova,,,,,,,, jer ulaganje u opremu i ljude koji ce modelirat i animirat je jeftinije od placanja preskupih glumaca + njihovih kaskadera jer ih vecina nema muda da sami nekakav stunt naprave,,,,,,,, anyway Space above and Beyond je pravi SF ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3874 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Kaj se to gleda prek satelitske? jel se moze gledat na kompu prek neta? kakav je to modem i za kaj? TIA BTW Space Above And Beyond rocks ![]()
![]() |
![]() |
#3878 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@Mortal - to je film (ili 2-satna serija ![]() Naime radnja se nastavlja na kraj serije kad Crichton i Aeryn neslavno završe na dnu mora dok su uživali u romantičnom medenom mjesecu u barci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja cu na Farscape radije potrosit 30 GB prometa preko torrenta nego je nabavljat uz slobodnu... Iskon.Duo je jako lijepa stvar ![]() Trenutno gledam drugu sezonu "The 4400", serija mi je stvarno zanimljiva, nekako je misterioznija od Heroesa koje sam pogledao ali nisu me nešto impresionirali... Možda stvar ukusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
I ja sam na drugoj sezoni, borim se sa e-mule fale mi 5 11 i 18 epizoda. Mar, dakle film se nastavlja na kraju 4. sezone? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3882 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Pink Floyd fan
|
Evo speedy poslao meni a ja stavi ovdje da malo podignem temu iz mrtvih. Nije photoshop, mogli bi na klingonski grah. Dodatne info na www.domi-con.org Plakat
![]() |
#3884 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3887 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam nabavio Space above and beyond , ak se sječate prikazivala se kod nas kao Svemirski marinci prije 10-ak godina , odlična je
![]() |
#3890 | |
Premium
|
Citiraj:
bilo bi cool, kad bi SciFi prozvakao tu seriju i izbacio kao novu + dodatne sezone, kors to nakon kaj zavrse s Galacticom ![]()
![]() |
![]() |
#3892 |
Premium
|
Erm u PM sad sam se nabrijal na BSG, bas gledam promo za 4-tu sezonu + BSG Razor filmek, ko ce to docekat, Gods Damit! Side question; kaj misliste kolka je sansa da T-Scum postavi na MaxTV SciFi Chanel, u paket kanala, pa makar i u onom dodatnom paketu, prije pocetka 4-tve sezone BSG-a? Definitivno mi nebi bilo zal dati tih jos dodatnih 65kn sam za SciFi.
![]() |
#3893 |
Premium
|
ne kako je zavrsila cisto savrseno sve ove scifi serije i ako krenu dobro sve nove sezone su iz loseg na gore,,, to sto je Space Above and Beyond zavrisio "kad je trebalo" mu je najveci + nisu izmisljali toplu vodu ono ovo nego fino stali u pravom trenutku,,,,, i za razliku od ostalihi ovdje se i glavni likovi ubijaju sto je isto odlicno tako da na samom kraju samo dvojica ostanu zivi prekrasno dok u ST cim vidis nekog jadnog zastavnika na misiji s kapetanom i zapovjednikom strojarnice znas da je mrtav a u BSG ako ubiju nekog od glavnih znas da ce se probuditi kao Cylonac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3895 |
Premium
|
![]() |
#3897 |
Pink Floyd fan
|
Zar ti nisi gledao ni film ni novu sezonu ![]() Meni nije jasno zbog čega je SG uspješan!? Od lošeg filma nastala je još lošija serija koja se za čudo i dalje snima. Bilo je toliko boljih, inventivnijih serija koje nisu dobile nove nastavke. Ajd ovaj Atlantik sam nekako mogao gledati dok nije izronio iz mora, a onda mi je postao dosadan. Valjda je tajna u nezahtjevnosti, sapunica like sistemu.
![]() |
#3898 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Je, baš zato šta je light serija. Neobavezna zabava, a'la Eureka. Stvar je u tome što novije SF serije su manje SF, a više komedije, drame, avanture i sl. Zadnja prava SF serija (uz Farscape) je bio Babylon 5. ![]() Ako koga zanimaju nove serije, izašlo je par epizoda Reaper-a, zgodna ideja za seriju u kojoj Vraga glumi Ray Vise a.k.a. Michael Dugan - lik koji je glumio Američkog predsjednika u Red Alert 2 (legendarni Am. glumac). Evo one famozne rečenice s početka igre: Premier Alexander Romanov: We Romanovs have our legacy to consider. President Michael Dugan: I don't give a wooden nickel about your legacy!
![]() |
![]() |
#3899 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3900 | |
Premium
|
Citiraj:
enivej i sam zavrsetak je onak u zraku, jer jos neke stvari nisu razrijesene, s obzirom da su zemljani opet zahebali mir s chigovima...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|