|
|||||||||||
|
|
#3872 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Flashanje uvijek predstavlja određeni rizik.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3873 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Piknuo sam si ovaj V6 na eKupi - bit će malo privikavanja na mali enter, ali ništa strašno.ž ![]() Anyway, one četiri tipke iznad numpada, imate kakve praktične savjete za njih? Vidim da su zapravo to kao F13-F16, pa ne znam što staviti na njih pa ako je netko naišao na neki dobar hack/macro koji mu pomaže u svakodnevnom radu...do share ![]() Do sad sam koristio MX Keys, jedino što mi fali s te tipkovnice je način mijenjanja na koji uređaj je spojena jer istu koristim na privatnom i poslovnom kompu, pa samo switcham sa dediciranim tipkama. Znam da ovdje mogu BT-om spojiti pa Fn+1,2,3 (MX Keys ima dedicirane tipke za switching), ali na privatni komp mi je spojena kablom, a na poslovni BT, pa moram ovaj switcher iza switchati, a to radim dosta puta dnevno. No dobro, priviknut ću se i na to ![]() Zapravo idealno bi bilo kad bi se 2,4G mogao tako switchati, pa u svaki komp po jedan reciever i to je to. BT mi je malo lošija varijanta jer ne mogu onda utipkavati BitLocker password Probao sam u oba kompa staviti ove recievere koji dođu s tipkovnicom, ali da, tipkovnica se spoji na jednog od njih i nema switchanja. Za sad sasvim ok tipkovnica, s vremenom će se vjerojatno probati i neki drugi switchevi i drugačiji keycapsi, no otom potom. |
|
|
|
|
|
#3875 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam si namjestio te tipke za mute/deafen na diskordu, snip i screenshot u windowsu
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|