|
![]() |
#3872 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Koliko vidim, Z3c je loša kvaliteta ![]() Čekam da padne cijena Z3 copper
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3874 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma nije loša, al baš bacit zippo na njega bi i slona slomilo ![]() Ja sam svog sjebo sam, inače je i pado i sve pa mu ništa nije bilo. Nadam se da će i z5c se pokazat jednako izdržljivim ![]()
#3876 |
Registered User
|
Moš mislit kak je meni srce stalo kad sam pri nevinom odljepljivanju začuo krrrrrc ![]() Novi ekran, doduše razumi da to neće bit ista kvaliteta, ali neće bit ni sranje za 20$. Obložiš sa kaljenim i trebalo bi bez problema šljakat do novog uređaja ![]()
#3878 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#3880 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ha tako će i bit imam osjećaj... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3881 |
našikan pravim haos
|
Drž se ti Doogija i sličnih ![]() BTW sa ovim apdejtom 200 mi se malo pogoršala baterija,nemrem više 10-11 sati SOT-a izvući već 9 i jebe me to ![]() Em su mi uvaljali security leak koji troši više baterije,em sam morao sve instalirat nakon,em ću opet morat instalirat sve kad stigne zakrpa za security leak koja će isto vjerovatno sisat bateriju mjesto security leak-a ![]() |
![]() |
![]() |
#3883 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Barem je Sonyja jednostavno flešat i naflešavat. |
|
![]() |
![]() |
#3884 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Stigao mi Nillkin frosted, al malo sam razočaran. Lijepo izgleda, ne patim da bude šminka, al mi bezveze kada neki lijepi mobitel nagrdi ružni case od 20kn. Funkcionalno je napravljen, SD slot i magnetic lako koristiti, s desne strane gumbi svi jednostavni za pristupit, makar bi sam materijal mogao pružati nešto više gripa (opet, sve bolje od čistog stakla). Glavni problem je što bočna krilca ne drže dobro, uvijek na jedan rub mobitel malo izađe ekran van tako da mu dosta smanji zaštitu. Budem selleru poslao prigovor pa (možda) pošalje drugi, ali šteta da ima ovakav problem s dimenzijama, možda bi bolje bilo da sam išao na case-mate. |
![]() |
![]() |
#3885 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imate li preporuku poklopca za microsd utor? Mobitel je star 5 mjeseci i taj poklopac ispada. Turpijao sam ga, držao je neko vrijeme i sad je skoro neupotrebljiv. Inače sve ostalo super funkcionira. 15W17 |
![]() |
![]() |
#3887 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Možda su narasli nokti na poklopcu pa ih je malo turpijanjem skratio?
#3888 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nasel na xda forumu, u vezi updejta za kameru i iste za koju se ljudi zale na Z5... I´ve talked with Sony yesterday and the support guy said that the new camera update is only a layout fix because alot of people think that the current layout is over complicated. He said nothing about picture quality or anything like that... I´m sure there will be quality updates, yes. I even talked to them again today and said that we who use the Xperia line up want the full Camera 2 API with manual shutter speed and so on and manual ISO in 20/23MP settings in manual mode.. I hope that we get that in future updates. |
![]() |
![]() |
#3889 |
Registered User
|
Daj pa ne bi layout radili već skoro 3 mjeseca... Mora tu bit nešto drugo... + to što tempiraju kraj 10. i početak 11. da krene Premium u prodaju i da Bond bude u kinima, zbog marketinga. Jer sadašnja situacija je da je u 16:9 formatu zamuljan ljevi kraj slike zbog ''neslaganja'' starog softvera i novog hardvera. Drugo, oni su dodali par sitnica u sadašnji softver, recimo HDR u slidere u Manualu, ili slajdere za podešavanje topline i svjetline slike u Auto modu, što je odličan potez i na razini iPhone kamere je sad. Pogotovo što je vjerniji prikaz boje a ne dosad da iskrivi crvenu u ljubičastu ili da sve ima plavi ton.
#3890 |
Registered User
|
#3891 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3892 |
našikan pravim haos
|
SAm smisao turpijanja kao fizičke pojave mi nije jasan. Smanjuješ jedan dio površine(koji je već sam pohaban) koji bi u teoriji trebao povećati da bi dihtalo? Ima li šanse da dobijem taj link ili bilošta da vidim šta je pjesnik htio reći? Inače sumnjam da buš našel samo poklopac,moral buš cijelo kućište mijenjati...(wrooooooooooooooooong,dao kolega ispod soluciju ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 15.10.2015. u 14:22. |
![]() |
![]() |
#3893 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma ima tih poklopaca, neko vrijeme su mi stalno iskakale reklame Aliexpressa baš s tim. ![]() ![]() Ako nađem na baji, okačim EDIT:ma ne treba ni kačit, ukuc'o "micro sd xperia flap cover" i artikala u svim bojama |
![]() |
![]() |
#3895 |
Premium
|
https://www.flickr.com/photos/136945...6/21986523008/ Jedna fotka od Z5 po noći, neloše.. EDIT:http://translate.google.com/translat...obile-phone%2F Sony Xperia Z5 VS iPhone 6s - Speed & Camera Test! Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 15.10.2015. u 15:49. |
![]() |
![]() |
#3897 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3898 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni je z3c ispao nejednom, ali je stalno u jeftinjara kućištu i tempered glassu, kućište već imam treće a staklo mi je puklo bar 5 puta, mob šljaka i dihta bez greške ![]() jel ima kakav simple plug and play sistem sa nekim ćelavim androidom da puknem na mob, živcira me ovaj silni bloatware , a vjerujem da bi se i baterija poboljšala ![]() |
![]() |
![]() |
#3899 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3900 | |
našikan pravim haos
|
Baterija,ono šta je uzdizalo Z3 seriju nad drugim telefonima je fail(pogotovo smanjenje kapaciteta). Nekom treba Nobela za idiotizam dat. Kamera čini mi se po svemu je HIT or MISS.....više ono prvo. A XDA vrišti sa ovakvim komentarima: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: trouble. 15.10.2015. u 18:02. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|