|
![]() |
#3871 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kako nije, i oni su pokupovali kvalitetne igrace i uzeli PL, i to cak sa onim krsom od trenera i upitnim igracima ( kolarov, milner, dzeko, itd itd )
#3872 | |||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Freiburg nije ekipa u zoni ispadanja, pa da bi ih mogla dobiti U19 ili ženska ekipa Bayerna, trenutno su na mjestu s kojim se ide u EL, a uz to imaju 3. (slovima - TREĆU) najbolju obranu lige (poslije Bayerna i Dortmunda) tak da, nemoj mješati kruške i jabuke (npr. mješati Freiburg i Wolfsburg) Citiraj:
zadnji puta kada su nabrali pare, pa išli u masne kupovine, završili su skoro u bankrotu (situacija u kojoj je Uli organizirao beneficijalnu utakmicu između BVBa i Bayerna za skupljanje para, a sve pare od ulaznica išle su BVBu) Sam gospodin Watzke (glavni baja u BVBu jel) je izjavio da neće kupovat skupa pojačanja (primjerice Džeko), iako imaju para da to naprave, prvo će raditi na općem poboljšanju kluba - škola, infrastruktura etc. i da će rađe kupovat (otkrivat) mlade talente za sitne pare pa ih dalje skupo prodavat - Primjer Lewandowskog, kupili ga za 5-6 mil. sad ga procijenjuju za 30 mil ili Götze - dobili ga iz škole vlastite i prodali ga za 37 milki
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3873 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
O Mourinhu iz Engleske: ![]() "I hate that moaning primadona. It is always someone else' fault. His "Por Que" meltdown is a clear indication of his moon-sized ego. ![]() When he comes back to England, you know him and Fungus will take turns into blasting Wenger and Arsenal. That bastard sucks Fergie's balls 24/7 and daydreams about United job." ![]() |
![]() |
![]() |
#3874 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() i nece Mou otic... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3875 |
Premium
|
boze koliko gluposti si rekao u par postova ![]() ![]() kup i superkup, to je ko da bayern osvoji kutiju sibica...
#3877 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nebu bayern nikad osvojio kutiju ![]() Istina Real nikad nije mario za kup,ali jbg mora se i s time zadovoljit... Mark my words.... |
|
![]() |
![]() |
#3878 |
Premium
|
Ne baljezgaj. Vec je par mjeseci jasno da Murinho odlazi, a nedavno je to na pressici i sam indirektno potvrdio. A da ce se ponoviti 2009. u vidu rasprodaje igraca, nisam siguran. Brijem da ce to ovisiti o ostanku ili odlasku CR. Previse zvijezda i milijuna u momcadi i izostanak pravog rezultata s njima, to je vec postao los trademark RM. S iznimkom 3 titule LP na prijelazu stoljeca, od kojih samo jedna s galacticosima.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 03.05.2013. u 21:18. |
![]() |
![]() |
#3879 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3880 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
CR7 u PSG? Ne mogu zamisliti pokraj Ibrahimovića i Beckhama
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3882 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Ako će CR odlaziti iz Reala, vratit će se u Manchester, Ferguson ga još nije prebolio. |
![]() |
![]() |
#3883 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#3884 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3885 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#3886 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Veliki respekt prema tome što imaju i rade samo ne priznajem jačinu njihovih protivnika jer im jednostavno nisu dorasli. Pitanje je samo potez da dovode Pepa sada, mislim da ne mogu fulati, ali vidjeti ćemo nagodinu u ovo doba ![]()
![]() |
#3887 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
pa prema tvom primjeru, u španjolskoj se s barcelonom u istu rečenicu po ničemu niti jedan klub osim reala ne može staviti, pogotovo Atheltic Bilbao, pa je taj Bilbao ipak recimo odigrao 2-2 sa Barceloninom postavom koja je odigrala i protiv Bayerna (bar većinom), to što ti misliš da nijedan klub u bundesligi osim bayerna ne može ništa, to je onda tvoj problem jer očito ne pratiš ligu, a pogotovo ne bayernove utakmice
![]() |
![]() |
#3888 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3889 | |
Premium
|
Citiraj:
Neznam odkud sad rasprodaja igrača?Riješit će se "starije" ekipe,Carvalho,Albiol(možda ne,jer je španjolac),Kaka,Benzema-Higuain...i sl. A što se tiče potrošenih milijuna,neznam zašto vas to brine,pa Real je isplatio Ronaldov transfer za cca godinu dana,možda i manje.Ima se,može se...ako imaju budžet 100M,zašto to nebi iskoristili u poboljšanje ekipe,kaj bi trebali potrošit 5-6M,a ostalo čuvat za crne dane?ili?Jbg Real je Kraljevski klub i takva je politika,i sumnjam da će se ikad promjenit,pa bilo koji predsjednik da dođe.Eventualno,ako stave limit na transfere o kojem se spekulirao... |
|
![]() |
![]() |
#3890 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#3891 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. Zadnje izmijenjeno od: vision19. 04.05.2013. u 11:35. |
||
![]() |
![]() |
#3892 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Velika je razlika izmedu Mourinha i Wengera,Mourinho je napravio nekaj,a Wenger nis...Takoder mi nije jasno zasto ga drze jos nakon 7-8 godina. Btw. gledam stadion Dortmunda...divota za vidjet ovoliko navijaca... |
|
![]() |
![]() |
#3893 |
Guest
|
Sutra United-Chelsea! Chelsea, iscrpljena od utakmice sa Baselom i EP, nema apsolutno nikakve šanse protiv Uniteda, pa je očekivani rezultat 3,4:1 |
![]() |
#3895 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
mene recimo brine jer to nije fer prema drugim klubovima, i iskreno, nadam se da će Platimi što prije gurnuti taj FFP u pogon, pa kad bi recimo zabranio Realu, Manchesteru ili Barceloni igranje LP na godinu dana problem kod reala je to što NEMAJU, ali ipak troše 125 mil. € duga, a ipak spucaju još i 100+ mil. € po sezoni u transfere... Citiraj:
ja sam ti dao primjer na Bayernu koji je 4 dana poslije prve tekme sa Barcelonom ušao u tekmu protiv Freiburga sa 10 izmjena u momčadi, a ti si odmah počeo blatiti Freiburg (a samim tim i Bundesligu) kazavši da bi njih i juniorska ekipa Bayerna pobjedila (što naravno nije istina, jer kao što sam već i rekao, Freiburg ima 3. najbolju obranu lige - poslije BVBa i FCBa) to je zapravo kako je naša rasprava i počela...
![]() |
![]() |
#3896 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3899 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nisam gledo utakmicu jel bila dobra? Ovo gore za Juve čestitke ali mi je to meh liga čim vidim na kladionici kvote 1.6 na X znaš na čemu si ![]() PS Teorija invertiranog Ivana i dalje vrijedi vidim ![]() |
![]() |
![]() |
#3900 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Rotfl nisam ni vidio prognozu od ivana!! Ma car! Gledao sam samo dio tekme. Baba me tjerala da film gledamo! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|