Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 03.04.2012., 23:55   #3871
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ma nema govora, barcelona zasluženo ide dalje, bolji su od milana.. malo me smeta prelako suđenje penala i to više njih protiv momčadi koja je puno slabija i to u četvrt finalu lige prvaka... Ima tu nečega, nije prvi puta da pričamo o pomaganju sudaca Barceloni..Ne diže se prašina bezveze..
Staro 04.04.2012., 00:04   #3872
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ma nema govora, barcelona zasluženo ide dalje, bolji su od milana.. malo me smeta prelako suđenje penala i to više njih protiv momčadi koja je puno slabija i to u četvrt finalu lige prvaka... Ima tu nečega, nije prvi puta da pričamo o pomaganju sudaca Barceloni..Ne diže se prašina bezveze..
Meni je samo fascinantno koliko ljudi mrze tu Barcu samo zato što im nekoliko godina nitko ne može parirati igrom. Ja sam se nadao možda Milan napravi neku vanserijsku utakmicu ali kao što se vidjelo nisu mogli parirati Barceloni. Po meni sudac nije uopće kriv Milanu ništa nego Nesta na onako naivno napravljenom penalu. Opet da penal nije suđen bila bi hajka na suca tako da nikako ne može na zelenu granu. Ja isto tako nisam neki ljubitelj Chelsea ali bože moj ako pruže bolje partije nego protivnik zaslužuju da idu dalje no to ćemo sutra imati prilike gledati, samo se nadam puno golova i ja sam sretan. Sveukupno gledajući Barca je bila dosta bolja večeras od Milana i zasluženo idu dalje.
bor1s je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.04.2012., 00:07   #3873
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
malo me smeta prelako suđenje penala i to više njih protiv momčadi koja je puno slabija i to u četvrt finalu lige prvaka... Ima tu nečega, nije prvi puta da pričamo o pomaganju sudaca Barceloni
Dok te s druge strane vjerojatno malo manje smeta prelako nesuđenje penala u korist Barcelone iz prve utakmice. I to, pazi sad, u četvrtfinalu lige prvaka.

Nevjerojatno je kako vlada grobna tišina uslijed kolektivne amnezije spram činjenice da je Barca pokradena u prvoj utakmici.
listerstorm je offline  
Staro 04.04.2012., 00:14   #3874
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Čini se da je "najboljoj momčadi ikad" dovoljno samo 2 penala za pobjedit ekipu s gerijatrije.
Staro 04.04.2012., 00:29   #3875
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Nije uopće bitno što je statistika na Barcinoj strani. Jesu utrpali gol iz igre dotad, nisu. Jel bi sudio prvi penal - svatko bi. Ali sudac nema pojma o igri kad dosudi ovakav drugi penal. Bilo je i obostranog povlačenja njih dvojice, a lopta nije bila blizu mjesta gdje se to desilo - to se jednostavno ne sudi. Promjenio je cijeli tijek utakmice, stvarno hrabar potez...

http://www.youtube.com/watch?v=w4mUncpN4ak

Eto, nek mi netko objasni šta Puyol ovdje pokušava isto ak je sve čisto?

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 04.04.2012. u 00:39.
tutix je offline  
Staro 04.04.2012., 00:47   #3876
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Nije uopće bitno što je statistika na Barcinoj strani. Jesu utrpali gol iz igre dotad, nisu. Jel bi sudio prvi penal - svatko bi. Ali sudac nema pojma o igri kad dosudi ovakav drugi penal. Bilo je i obostranog povlačenja njih dvojice, a lopta nije bila blizu mjesta gdje se to desilo - to se jednostavno ne sudi. Promjenio je cijeli tijek utakmice, stvarno hrabar potez...

http://www.youtube.com/watch?v=w4mUncpN4ak

Eto, nek mi netko objasni šta Puyol ovdje pokušava isto ak je sve čisto?
Puyol je takođe napravio prekršaj međutim sudac je prije vidio prekršaj Neste i naravno svirao penal. Lijepo su ti objasnili stručnjaci poslje emisije na Sky Sportu da je prekršaj Neste za penal i po pravilima bi se trebalo svirati međutim kako je u Engleskoj ligi dosta takvih povlačenja suci imaju običaj ne svirati takve prekršaje.

Nitko nije rekao da je panal čist ko suza ali koliko god ti nađeš argumenata protiv penala tako se može naći i za penal. Na kraju se svede na to za koga navijaš više prihvatiše se te strane
bor1s je offline  
Staro 04.04.2012., 07:28   #3877
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
vidis da ni unicefa vise nema...
Ima ima, na leđima im je reklama za Unicef sad

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Staro 04.04.2012., 07:45   #3878
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Barca bila bolja suci odlični sve pošteno To se ne sudi i takve spike su za malu djecu
Bravo je offline  
Staro 04.04.2012., 09:19   #3879
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To i nebi bilo suđeno da korner nije bio izveden i da igra nije bila u tijeku, Nesta bi samo dobio upozorenje i onda bi tek sudac dozvolio izvođenje kornera...
Ali ovako je sve čisto i svaka čast sucu, neki bi se i mislili jer nebi imali muda dosudit 2 penala za Barcelonu pored ovakvih mrzitelja iste i stručnjaka za suđenje svuda okolo.
Vendetta je offline  
Staro 04.04.2012., 09:55   #3880
Booger
Premium
Moj komp

Booger's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Puyol je takođe napravio prekršaj međutim sudac je prije vidio prekršaj Neste i naravno svirao penal. Lijepo su ti objasnili stručnjaci poslje emisije na Sky Sportu da je prekršaj Neste za penal i po pravilima bi se trebalo svirati međutim kako je u Engleskoj ligi dosta takvih povlačenja suci imaju običaj ne svirati takve prekršaje.

Nitko nije rekao da je panal čist ko suza ali koliko god ti nađeš argumenata protiv penala tako se može naći i za penal. Na kraju se svede na to za koga navijaš više prihvatiše se te strane

O čemu ti? Sudac je PRIJE vidio prekršaj Neste, pa to je ista situacija!

Uostalom povlačenje je OBOSTRANO, i Nesta je pao.

BTW, ovo je komentar samo ovog penala, ne cijele utakmice...Barca je prošla jer je bolja, al prošla je ciganski.
Oglas

Oglas
Staro 04.04.2012., 10:07   #3881
Sektor
Registered User
Moj komp

Sektor's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Barca je prosla jer je bila bolja ali ako je to kao neka najbolja momcad svijeta koja u dvije utakmice nemoze dat gol - katastrofa!!
Sektor je offline  
Staro 04.04.2012., 10:08   #3882
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Za tebe znam da obožavaš barcu i znam da nema smisla pričat sa tobom o tome

Ali daj mi molim te reci koji dio je za penal za milan? Baš me zanima?

Prvi penal nisam vidio, drugi je penal, ok malo potezanja ali ovaj bježi od njega a ovaj ga NE pušta.
Fino sam napisao. Da si gledao tekmu znao bi. Da ima povlačenja ali to nitko ne sudi. I onda se onaj neandertalac puyol zaleti i sve ih sruši. Ma lol!

Onaj faul na boatengu od aascherana je po tvojim kriterijima za crveni.

Sudci grdo puše mesijevu teoriju igranja nogometa. Mali kepec se doslovce ZALETAVA u obranu i ako prođe prođe ako ne onda je faul jer se raspadne. Zamisli da se ibro tak zaleti...pa ovih ne bi bilo. Liliputanci i ležali okoli slomljenih udova.

No danas se nadam zdravom nogometu. Chelsea - Benfica i Real - Apoel.

I da barca je bila bolja...u dodavanjima i tik tak zadržavanju lopte.
Hamm je offline  
Staro 04.04.2012., 10:23   #3883
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Onaj faul na boatengu od aascherana je po tvojim kriterijima za crveni.
Pogledaj još jednom, iz više kuteva

Nisi niš rekao za ona dva padavičara, ibru i robinha u 16m.

Citiraj:
Sudci grdo puše mesijevu teoriju igranja nogometa. Mali kepec se doslovce ZALETAVA u obranu i ako prođe prođe ako ne onda je faul jer se raspadne. Zamisli da se ibro tak zaleti...pa ovih ne bi bilo. Liliputanci i ležali okoli slomljenih udova.
E dragi moj u tome i je fora
Messi prolazi kroz 3-4 igrača jer ima odličnu tehniku, a ako netko krene na njega malo jače naravno da će ga faulirat jer bi ih inače prošao.
A kad je ibra moć proći tako kao messi 4 igrača onda će i on bit igračina, ibra može samo na snagu a da krene tako na 4 igrača napravio bi faul u napadu.
To je stvar koju ti ne možeš shvatit, nije sve u snazi, i čvrstom nogometu, a to ti govori barca gdje ti mali kepeci gaze sve mrge nogometa.

Citiraj:
No danas se nadam zdravom nogometu. Chelsea - Benfica i Real - Apoel.
I ja, po tome benfica ide dalje, bar kaj se tiče prve tekme bili su bolji, vidjet ćemo danas.

Citiraj:
I da barca je bila bolja...u dodavanjima i tik tak zadržavanju lopte.
Koliko je udaraca imao milan?
Koliko je puta prenio loptu na drugu polovicu u 1 poluvremenu?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 04.04.2012., 10:35   #3884
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Daklem, evo jedna od fana Barcelone :

Prvi penal više nego očit, više što se žalite na suca se možete žalit na jadnika Mexesa ( neš ti igrača, na razini Kuyta i sličnih "nogometaša" ) koji je zakuhao situaciju sa svojim jadnim nogometom.

Drugi penal ja osobno nebih nikad sudio, postojao je, ali za takvo nešto stvarno moraš imati velika muda za suditi. Ono što bih htio istaknut je neinteligencija Neste ( čemu se uopće dovodit u takvu situaciju, nepotrebno potezanje igrača bez lopte ( zato što mu je puyol u jednoj prilici pobjegao i skoro dohvatio loptu za gol kod kornera ).

Iskreno, mislim da je sudac ubio utakmicu, Barca bi svejedno prošla Milan, samo je bilo pitanje gola, ali sam znao da će uvijek biti onih koji će reći da je Barca prošla radi sudaca.
Milan je bio potpuno nadigran, i to je to, šteta da je sudac bacio mrlju na Barcelonu.

Ja da sam trener milana, momentalno bi nakon oba dvoboja dao otkaze mexesu, nesti i robinhu, milan moze njima zahvaliti sto nije imao bolje sanse i mozda prosao.
Staro 04.04.2012., 10:37   #3885
Jooj
Premium
Moj komp

Jooj's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova

a zasto nema kamera s druge strane....
čini mi se da je obostrano povlačenje i onda upada puyol..
Jooj je offline  
Staro 04.04.2012., 11:22   #3886
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Daklem, evo jedna od fana Barcelone :

Prvi penal više nego očit, više što se žalite na suca se možete žalit na jadnika Mexesa ( neš ti igrača, na razini Kuyta i sličnih "nogometaša" ) koji je zakuhao situaciju sa svojim jadnim nogometom.

Drugi penal ja osobno nebih nikad sudio, postojao je, ali za takvo nešto stvarno moraš imati velika muda za suditi. Ono što bih htio istaknut je neinteligencija Neste ( čemu se uopće dovodit u takvu situaciju, nepotrebno potezanje igrača bez lopte ( zato što mu je puyol u jednoj prilici pobjegao i skoro dohvatio loptu za gol kod kornera ).

Iskreno, mislim da je sudac ubio utakmicu, Barca bi svejedno prošla Milan, samo je bilo pitanje gola, ali sam znao da će uvijek biti onih koji će reći da je Barca prošla radi sudaca.
Milan je bio potpuno nadigran, i to je to, šteta da je sudac bacio mrlju na Barcelonu.

Ja da sam trener milana, momentalno bi nakon oba dvoboja dao otkaze mexesu, nesti i robinhu, milan moze njima zahvaliti sto nije imao bolje sanse i mozda prosao.
Rekao sam eod u temi zbog pojedinaca, ali tebi skidam kapu
Robinho je katastrofa već duže vremena, i čeka se potpuni oporavak Pata i da istjera ovog biserka iz momčadi, mexes je smiješan; tu bih dodao i Emanuelsona, koji se isto traži po terenu, ko da je 500x500. Da svi imaju borbeni duh kao Boateng i pristup igri, to bi bila druga priča.

Prvi penal je nesporan totalno. Drugi je smijeh, jad, kako god, i to se ne sudi NIKAD nigdje, a pogotovo ne na tom rezultatu i u toj fazi natjecanja, to je tragedija od suđenja. Ko god tvrdi suprotno ili je zatucani fan barcelone ili nije u životu nogometa vidio u živo, a kamoli zaigrao; takvih potezanja ima desetke na SVAKOJ utakmici.
Sudac je zas.ao tekmu do kraja i bacio drugu sliku na tekmu.
Ugl. slažem se u velikoj većini što si napisao.
Staro 04.04.2012., 11:48   #3887
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da, Emanuelson mi je ostao u zaboravu nakon onog katastrofalnog promasaja u kontri u prvoj tekmi....

Robinho nikad nije bio igrac, jednostavno prerazvikana verzija sammira, te jos mnogi drugi...

Patoa ( pata, kako vec ) mi je zao sto se opet ozljedio, on zna igrat nogomet u milanu, zatim nenadmasni seedorf ( kapa do poda, nikad taj losu utakmicu nije odigrao, cak ni u ovim kasnim godinama ), te Boateng "od novijih", vidi se da decko zna i hoce igrat nogomet. Ibrahimovicu priznam nogomet, ko i C.ronaldu, ali ga nemogu smisliti karakterno.

Ostalo je za radit u kamenolomu ( bez uvrede navijacima milana )

Danas pak ocekujem da benfica napenali chelsea ko sto su ih i trebali u prvoj tekmi, daleko su bolja ekipa, ostaje samo ta psiholoska barijera koja je ubila napoli, nadam se da nece i benficu.

A u drugoj tekmi prolazi milan, i drago mi je, tako da ih bayern napenali nasred santiago bernabeua

Finale barca - bayern, di ces boljeg nogometa!
Staro 04.04.2012., 12:22   #3888
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Želiš reći prolazi Real.

Finale Real/Bayern - Chelsea.
Hamm je offline  
Staro 04.04.2012., 12:28   #3889
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Hamm sve je moguce.. nakon prve utakmice ćemo bit pametniji. Navijam za chelsea i bayern.. iako, realno je reci da su favoriti real i barca..
Staro 04.04.2012., 12:29   #3890
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Ima ima, na leđima im je reklama za Unicef sad
A ispod pise: 3 kornera penal
Staro 04.04.2012., 14:26   #3891
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Jedva čekam gledat Real Bayern, to će biti odlična tekma za gledat.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 04.04.2012., 15:28   #3892
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Jedva čekam gledat Real Bayern, to će biti odlična tekma za gledat.
To bi trebalo biti dobro

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
čuj, bolje to nego 1 Webb - 3 penala

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 04.04.2012., 15:36   #3893
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Hamm sve je moguce.. nakon prve utakmice ćemo bit pametniji. Navijam za chelsea i bayern.. iako, realno je reci da su favoriti real i barca..
Nadam se da će chelsea proći pa da opet imamo ovakvu jednu legendarnu utakmicu.

Hamm je offline  
Staro 04.04.2012., 16:27   #3894
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
A ispod pise: 3 kornera penal
Haha, ovo jedno 15 godina nisam čuo... uhhhh kad se sjetim djetinjstva

Citiraj:
Vrištim

He's big..
He's red...
He sleeps in Fergies bed...
HOWARD WEBB..
HOWARD WEBB...
Staro 04.04.2012., 16:48   #3895
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Samo za crvene,ali ne vragove
Staro 04.04.2012., 17:27   #3896
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Ne zelim demantirati,vec sam iznosio tvrdnje zbog cega UTD ima toliko penala...neda mi se opet

Veselime sto danas dosta Barcinih drukera,simpatizera,neutralnih gledatelja koje sam sreo kazu-sudac-bip...kakav 2. penal
Ima i drugih-bili su mi fora,al kad su poceli skakati da bi i 3. penal...e pa bip...

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 04.04.2012. u 17:35.
Flood je offline  
Staro 04.04.2012., 18:01   #3897
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Vrištim
Panjevi jedni Sad će bit da ja potičem flejm, a već sam vam odgovorio na to. Možda da i pročitate koji put.

Citiraj:
Penalties for since 03/04 :
Arsenal 49
Chelsea 46
Liverpool 44
Man City 39
Man United 38
Šole je offline  
Staro 04.04.2012., 19:22   #3898
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Možda da i pročitate koji put.
Vidio davnih dana
Jea rajt.
Tolko je junajted imao u zadnje 2 sezone.

Kad OPTA objavi takve brojke, onda ću vjerovati
Staro 04.04.2012., 20:03   #3899
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo ja se nadam, kao istinski simpatizer Reala, da mu neće pokloniti niti jedan penal večeras
burmuz je offline  
Staro 04.04.2012., 20:54   #3900
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Komentator je kralj!

David Luiz..skoro je zabio svojima!

isati predosadna tekma

lol penal..još jedan koji nije. Ah sudac je slovenac.

I 1:0 za chelsea..jako lejm kako god da je.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 04.04.2012. u 21:06.
Hamm je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno