|
![]() |
#3871 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma nema govora, barcelona zasluženo ide dalje, bolji su od milana.. malo me smeta prelako suđenje penala i to više njih protiv momčadi koja je puno slabija i to u četvrt finalu lige prvaka... Ima tu nečega, nije prvi puta da pričamo o pomaganju sudaca Barceloni..Ne diže se prašina bezveze.. |
![]() |
![]() |
#3872 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3873 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Nevjerojatno je kako vlada grobna tišina uslijed kolektivne amnezije spram činjenice da je Barca pokradena u prvoj utakmici. |
|
![]() |
![]() |
#3875 |
Premium
|
Nije uopće bitno što je statistika na Barcinoj strani. Jesu utrpali gol iz igre dotad, nisu. Jel bi sudio prvi penal - svatko bi. Ali sudac nema pojma o igri kad dosudi ovakav drugi penal. Bilo je i obostranog povlačenja njih dvojice, a lopta nije bila blizu mjesta gdje se to desilo - to se jednostavno ne sudi. Promjenio je cijeli tijek utakmice, stvarno hrabar potez... http://www.youtube.com/watch?v=w4mUncpN4ak Eto, nek mi netko objasni šta Puyol ovdje pokušava isto ak je sve čisto? Zadnje izmijenjeno od: tutix. 04.04.2012. u 00:39. |
![]() |
![]() |
#3876 | |
Premium
|
Citiraj:
Nitko nije rekao da je panal čist ko suza ali koliko god ti nađeš argumenata protiv penala tako se može naći i za penal. Na kraju se svede na to za koga navijaš više prihvatiše se te strane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3878 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Barca bila bolja suci odlični sve pošteno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3879 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To i nebi bilo suđeno da korner nije bio izveden i da igra nije bila u tijeku, Nesta bi samo dobio upozorenje i onda bi tek sudac dozvolio izvođenje kornera... Ali ovako je sve čisto i svaka čast sucu, neki bi se i mislili jer nebi imali muda dosudit 2 penala za Barcelonu pored ovakvih mrzitelja iste i stručnjaka za suđenje svuda okolo. |
![]() |
![]() |
#3880 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
O čemu ti? Sudac je PRIJE vidio prekršaj Neste, pa to je ista situacija! Uostalom povlačenje je OBOSTRANO, i Nesta je pao. BTW, ovo je komentar samo ovog penala, ne cijele utakmice...Barca je prošla jer je bolja, al prošla je ciganski.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3882 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Onaj faul na boatengu od aascherana je po tvojim kriterijima za crveni. ![]() Sudci grdo puše mesijevu teoriju igranja nogometa. Mali kepec se doslovce ZALETAVA u obranu i ako prođe prođe ako ne onda je faul jer se raspadne. ![]() ![]() No danas se nadam zdravom nogometu. ![]() ![]() I da barca je bila bolja...u dodavanjima i tik tak zadržavanju lopte. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3883 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj još jednom, iz više kuteva ![]() Nisi niš rekao za ona dva padavičara, ibru i robinha u 16m. Citiraj:
![]() Messi prolazi kroz 3-4 igrača jer ima odličnu tehniku, a ako netko krene na njega malo jače naravno da će ga faulirat jer bi ih inače prošao. A kad je ibra moć proći tako kao messi 4 igrača onda će i on bit igračina, ibra može samo na snagu a da krene tako na 4 igrača napravio bi faul u napadu. To je stvar koju ti ne možeš shvatit, nije sve u snazi, i čvrstom nogometu, a to ti govori barca gdje ti mali kepeci gaze sve mrge nogometa. I ja, po tome benfica ide dalje, bar kaj se tiče prve tekme bili su bolji, vidjet ćemo danas. Koliko je udaraca imao milan? Koliko je puta prenio loptu na drugu polovicu u 1 poluvremenu?
![]() |
#3884 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Daklem, evo jedna od fana Barcelone : Prvi penal više nego očit, više što se žalite na suca se možete žalit na jadnika Mexesa ( neš ti igrača, na razini Kuyta i sličnih "nogometaša" ) koji je zakuhao situaciju sa svojim jadnim nogometom. Drugi penal ja osobno nebih nikad sudio, postojao je, ali za takvo nešto stvarno moraš imati velika muda za suditi. Ono što bih htio istaknut je neinteligencija Neste ( čemu se uopće dovodit u takvu situaciju, nepotrebno potezanje igrača bez lopte ( zato što mu je puyol u jednoj prilici pobjegao i skoro dohvatio loptu za gol kod kornera ). Iskreno, mislim da je sudac ubio utakmicu, Barca bi svejedno prošla Milan, samo je bilo pitanje gola, ali sam znao da će uvijek biti onih koji će reći da je Barca prošla radi sudaca. Milan je bio potpuno nadigran, i to je to, šteta da je sudac bacio mrlju na Barcelonu. Ja da sam trener milana, momentalno bi nakon oba dvoboja dao otkaze mexesu, nesti i robinhu, milan moze njima zahvaliti sto nije imao bolje sanse i mozda prosao.
#3885 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
a zasto nema kamera s druge strane.... ![]() čini mi se da je obostrano povlačenje i onda upada puyol.. |
|
![]() |
![]() |
#3886 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Robinho je katastrofa već duže vremena, i čeka se potpuni oporavak Pata i da istjera ovog biserka iz momčadi, mexes je smiješan; tu bih dodao i Emanuelsona, koji se isto traži po terenu, ko da je 500x500. Da svi imaju borbeni duh kao Boateng i pristup igri, to bi bila druga priča. Prvi penal je nesporan totalno. Drugi je smijeh, jad, kako god, i to se ne sudi NIKAD nigdje, a pogotovo ne na tom rezultatu i u toj fazi natjecanja, to je tragedija od suđenja. Ko god tvrdi suprotno ili je zatucani fan barcelone ili nije u životu nogometa vidio u živo, a kamoli zaigrao; takvih potezanja ima desetke na SVAKOJ utakmici. Sudac je zas.ao tekmu do kraja i bacio drugu sliku na tekmu. Ugl. slažem se u velikoj većini što si napisao.
![]() |
#3887 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, Emanuelson mi je ostao u zaboravu nakon onog katastrofalnog promasaja u kontri u prvoj tekmi.... Robinho nikad nije bio igrac, jednostavno prerazvikana verzija sammira, te jos mnogi drugi... Patoa ( pata, kako vec ![]() Ostalo je za radit u kamenolomu ( bez uvrede navijacima milana ![]() Danas pak ocekujem da benfica napenali chelsea ko sto su ih i trebali u prvoj tekmi, daleko su bolja ekipa, ostaje samo ta psiholoska barijera koja je ubila napoli, nadam se da nece i benficu. A u drugoj tekmi prolazi milan, i drago mi je, tako da ih bayern napenali nasred santiago bernabeua ![]() Finale barca - bayern, di ces boljeg nogometa!
#3892 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3893 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#3894 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#3896 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ne zelim demantirati,vec sam iznosio tvrdnje zbog cega UTD ima toliko penala...neda mi se opet ![]() Veselime sto danas dosta Barcinih drukera,simpatizera,neutralnih gledatelja koje sam sreo kazu-sudac-bip...kakav 2. penal ![]() Ima i drugih-bili su mi fora,al kad su poceli skakati da bi i 3. penal...e pa bip... ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 04.04.2012. u 17:35. |
![]() |
![]() |
#3897 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Panjevi jedni ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3898 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#3900 |
Pod naletima kopita zla
|
Komentator je kralj! ![]() David Luiz..skoro je zabio svojima! ![]() isati predosadna tekma ![]() lol penal..još jedan koji nije. ![]() ![]() I 1:0 za chelsea..jako lejm kako god da je. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 04.04.2012. u 21:06. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|