|
![]() |
#3871 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
@cyc koji hack koristis? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3872 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3873 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Upravo to. Commo rose je apsolutno beskoristan, BC2 je unatoč allround failu od igre imao odličnu i funkcionalnu request metodu - pogledaš medica i Q - tražiš heal, pogledaš assaulta i Q- tražiš ammo, pogledaš vozilo i Q - tražiš prijevoz. Sa ovim commo roseom dok nađeš što trebaš komotno si mogao otipkati u chatu.
![]() |
![]() |
#3874 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sta ste vi ozbiljni ![]() Commo rose je najbolji teamplay utility u povjesti MP FPSova.... Neki nisu igrali Bf2, neki jesu ,al mu nisu dali puno sanse (sta je ok jer je bio jako tezak za ufurat se bez ekipe/klana), al ko ima preko samo par stotina sati -zna da je Commo rose vezao igru u cjelinu....onaj ko nije fakat ne bi trebao upustati preduboko u debatu. Funkcionira 0.3 sekunde duze od Q tipke -a opcija je bilijun vise. Daje opcije za komunikaciju s ostatkom tima ne samo squadom ili nekom preko puta od koga nesto trebas. Mozda ide Q na medica, al sta kad istog nema u blizini (ok, prije ove debilane od autoregena). Nedavno sam bacio jednu BF2 za stare dane, ubijem dvojicu prije mosta na Karkandu, al sam na 9% heltha, nigdje nikoga, stisnem/Q/"medic!"... neko mi odgovara "comming ", za 9 sekundi dolazi medic u dzipu, baca medipack, i odvozi se dalje. Ja Q"tnx", lik:"no problem champ". Neznam za vas, al meni je to 100000% veci immersion u igru i filing 64 covjeka na bojnom polju od, spamaj Q, ako ne ide(a vecinom ne ide), nastavi spamat Q i: a)ako je HC pucaj mu u nogu, pa kad sebi baci pokupi i ti, b)ako je SC bunny hopaj oko njega dok te ne skuzi..... Meh. Da ne pi***m previse i odgovorim, Gledali su ga svi, i teampaly je zbog toga bio x100 veci naspram bc-a i bf3-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3877 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#3879 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Commo rose je u BF3 naprosto lose izveden i ucinak mu je neprimjetan za razliku od commo rosa u BF2. Mogu ga slobodno maknuti, nitko ne bi primjetio. U BC2 sam bar igrao hardcore pa mi je na raspolaganju bila genijalna teamplay mehanika pucanja u stopalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Premium
|
Nisam citao dali se vec o tome pisalo, naime imam jedan uzasno frustrirajuc problem. Kupio sam ruski kljuc (ako to ima ikakve veze, smatram da ne) skinuo preko origina igru, sve super, medjutim kada ju pokusam pokrenut, otvara browser (mozzilu) i baca na stranicu od battleloga gdje me trazi da se ulogiram sa origin emailom i passwordom. E tu nastaje problem, jer kada upisem podatke, nista se ne dogodi, samo me vrati ponovo na login. Pokusao sam promjenit i pass, ali ista stvar, citam negdje da se radi o ea glitchu da nije gamertag povezan s necim, nis ne kuzim. Jel imao netko tih problema, pa zna rijesenje? hvala unaprijed na odgovorima edit: nisam napomenuo, pise mi da moram kupit bf3...a skinuo sam ga s origina tako da sam upisao key...malo mi je bedasto to Zadnje izmijenjeno od: Bishop. 01.12.2011. u 11:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3881 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ako zelite dogtag od Zh1nt0 sad vam je prilika: http://battlelog.battlefield.com/bf3...TY-TDM-Ranked/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3882 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Hrabro, i optimistično moram priznati. ![]() A za BC2 style "Q-anja" - nitko ti nije morao biti u blizini. Medic ili assault je mogao biti iza drugog brda, vidio bi mu ikonicu, "nanišaniš" ga, stisneš Q i opet bi dozivao dotičnoga ![]() (nije da bi isti došao, niti se previše obazirao, ipak ima K/D ratio to maintain, ali opet ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 01.12.2011. u 11:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3884 |
Premium
|
pokusao sam i kontaktirati ea support, ali kad se na help pageu logiram izbaci mi neki internal error. Mora da se nisam dignuo nekoj starici u tramvaju kad me sudbina ovako kaznjava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3886 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
I zbog toga ga treba ili izbaciti ili vratiti kao u bf2+unaprjeden. Sinoc sam ostao paf na ekipu u timu pisalo se u chatu svasta timski, hely siluje, lik pise da postavlja soflam, da netko uzme javelin kad se respavna. I upalilo je! Svaka kalsa uz bf2 komande sad treba imati i svoj line tipa: SOFLAM deployed, mobile spawn point deplyed, MAW on move, i sl. Letis u zraku jetom, pocistis jetove+hely i engagao bi ground, zar ne bi bilo dobro da na jednu tipku mozes trazit maw? ili soflam ako si opremljen sa air to ground? Losim igracima, klincima s ADHD-om i COD pridoslicama nece puno znaciti, al onaj ko hoce teamplayat em ce se brze prialgodit situaciji, em kao nagradu za ekstra trud nece morati pisati romane u chatu u pokusaju dogovora basic akcija s nepoznatima. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3887 | |
noob in da game
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hehe, evo bas jucer sam dobio po ledima od takvog, jedno 2-3 puta dok nisam skuzio. Lik se spojio i samo snjitao s hackom...gg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3888 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3889 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3892 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovaj BF3 nije normalan. Razbaca se po VRamu ko djubre po livadi, zauzeće Vrama 1,1Gb nakon par minuta u igri a i cijeli komp se odmah fino zagrijao.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 02.12.2011. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3893 |
LateralusX
|
evo i sluzbeno: Back to Karkand launches for the PlayStation 3 on Tuesday! We hope you are ready to go Back to Karkand, as we are releasing our first Battlefield 3 expansion pack Tuesday, December 6th (giving you one week early access exclusively on PlayStation 3)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3894 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sad ću prozboriti totalno njubarsko pitanje al što ćeš, malo sam stariji i nisam koristio TS do sad. Pokrenem TS i pokrenem BF3. Što kako dalje? Na TS stalno govori da sam konektiran pa da je netko upao na moj kanal itd. Napravio sam acc. Eto, njubara al htio bi malo pospekat s vama ![]()
![]() |
#3895 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ako trebaš daljnu pomoc. Imaš PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3896 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Na Caspianu igra trosi nevjerojatnih 1820mb vrama.. http://imageshack.us/f/408/bf4j.jpg/ Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.12.2011. u 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |