|
![]() |
#361 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Vidio sam demo na frendovom kompu (athlon 3500+, 1gb ddr400, 9600 xt) i igrali smo nekih 5 minuta na low detalje i malo je zacuklo nekad i tak igra mi se čini loša tj. jako lošija od predhodnih ali čekam da to vidim na svom kompu i čekam full igru ![]()
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja sam pričao o full igri.Sve je isto kao i u demo-u,kao što sam rekao po meni najlošija od prethodnih serijala (od underground-a do carbon-a).Vidim ima vamo ljudi koji imaju isto mišljenje kao i ja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni steka (full verzija). Smanjim detalje i igra mi se vrti oko 50fps-a i dalje steka, zastane na djelic sekunde, pogledam fps a on nije pao. Je izasao kakav patch, nemogu ovako igrati?
![]() |
#364 |
Guest
|
Jel zna itko na koju fintu one starudije na dragu startaju na zadnje kotaće...Charger mi ima 500konja pa me zanima ak je netko skužio neka mi objasni...tnx unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Evo vidi: http://www.youtube.com/watch?v=pDl4nVhkKE4 Zadnje izmijenjeno od: NortonCommander. 18.11.2007. u 01:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
hahahaha pagani zonda na zadnjim kotacima ![]() ![]()
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Evo isprobao sam novi nfs tj. odvozio 5 utrki, na prvi dojam nisam nekaj ocaran no tek sam poceo igru mozda se zahukta poslije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Problemcic sa Pro Street-om
ako netko zna kako rijesit neka javi: problem je sljedeci...dosao sam do onog treceg stupca...i pocele su one ''wheelie'' utrke...za drag imam EVO X (870hp) i Charger RT oko 850hp, oba su imaju pogon na zadnja kotaca (znaci dobri su za te utrke) kada zelim uc kaze kao: ako auto nema toliko konja mozda nece se nece moc dignut na zadnje...pa ja se pitam..sta hoces vise od 850 konja na autu od 1300kg ![]() idem da cu pocet, krenem i nista..ostane na mjestu..ni cm se nije dignuo...idem probat ne race day sa Chargerom, e uspio sam na zasnji za 270m... dakle neznam sta da radim...oba su na level 3 sve na max... ako oni nemogu, ako neko vec zna, koji je dobar za to...da neidem kupit neki auto pa da nemoze ni on.. hvala vam puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Banned
|
imam slican problem kao E4300... ali imam EVO i Charger od 800+ konja..ali nikako da se dignu na zadnji...malo mi je to cudno...sta da radim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Orthodox file manager
|
Idi u oni meni za podesavanje auta. Idi na Body. Nasteluj spojlere i ostale đinđe tako da ti downforce bude sto manji. Kad ti je downforce velik, normalno da se auto nece dignit sa zemlje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Orthodox file manager
|
Citiraj:
![]() Pobrini se da ti na paljenju guma bude Max grip, startaj tako da ti broj okretaja bude u "zelenom". Ako nakon svega toga ne budes moga dignit auto onda opali nitro odma nakon starta. EDIT: evo kupija san Chargera R/T, upgradea ga na lvl3, podesija downforce na minimum i u wheelie competition odvozija oko 180m na dva kola. Auto nije bas idealan za to ali, eto, moze se. Samo opali nitro odmah pri početku trke (u 1. ili 2. brzini) Zadnje izmijenjeno od: NortonCommander. 20.11.2007. u 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Šta duže igran ovu igru to me više nervira ![]() Kontrole su totalna katastrofa, ne može se ništa fino podešavat, a ovako kako je po deafultu je katastrofa. Uopće neman osjećaj da vozin auto ![]() O kameri san presta i pisat... Po meni, definitivno lošiji naslov i od Carbona i od MW-a
![]() |
#378 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Je li imate problema kada stavljate naljepnice na auto? Npr. treba mi tri dana jahanja da joj namjestim veličinu, položaj i sl. Svi decals mi se pomiču mic po moc i full sporo, a isto tako i vinyls. Jel se to može kako ubrzati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
R.I.P Mitzek
|
drag supra 960ks 320m wheelie zonda 1062ks ako se ne varam 401m wheelie lancera nisam probao.... ![]() al na oba auta mi je aero na full downforce pa idu po zadnjima bez beda.... ma razocaran sam igrom!nema pricu!! a i auti se glupo otkljucavaju!!lancer,lambo,zonda i gt2 svi zajedno.....i jos neki al ove sam za primjer stavio!! ![]()
![]() |
#383 |
Guest
|
Daj recite koji auto koristite za drift, drag, speed i grip? |
![]() |
![]() |
#385 |
Banned
|
![]() ali dok sam isao prckat, izbrisao mi se save file...i sada sam na pocetku, ako bi mi neko mogao dat neki svoj save game file...ako je pri kraju ili je vec zavrsio, jer mi se stvarno neda iz pocetka...poslje 6-7sati voznje je pocelo dosadit... EDIT: ajde ako se nekoj dobroj dusi da neka objasni... imam Supru 990 HP, u prvoj i drugoj sve ok...ali kada mjenjam 3 onda pada previse RPM...1/4mile u 13 sek...previse za takav auto...mjenjao sam tamo u tune..ali nist nije pomoglo Zadnje izmijenjeno od: veliko_pile. 21.11.2007. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#388 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#390 |
R.I.P Mitzek
|
trenutno za drift koristim silviu,za grip murcielago,drag supra i zonda,speed skyline (390kmh ide a vise ne treba...bez nitra)nego zanima me ima li bonus autiju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|