|
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
smijem reći ne postoji. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#365 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
hehe, već na budućnost misliš ![]() ja se više ne nadam da će igra biti dobra jer ako neće onda ću se razočarati, a ako hoće onda će to biti ugodno iznenađenje diablo III za sada izgleda jako dobro ipak diablo 2, oblivion i gothic 3 i spellforce su najbolji
![]() |
#366 |
pun0glavac
Datum registracije: May 2007
|
Majkomila, čitam ove sve navedene igre i na oči mi naviru krokodilske suze radosnice. ![]() Sjećam se da mi je prva omiljena bila Jet Set Willy.... pa ono zlatno doba igara - Dune2, Doom2, Alone in the dark, Monkey Island, Lemmingsi..... ove igre danas rijetko koje imaju dušu, moje mišljenje. Dugo nisam bila prikovana za monitor 12h (slučaj sa Settlersima2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Full throttle, Monkey Island, Fallout, Diablo
![]() |
#370 |
I´m CREEPING DEATH !!!!
Datum registracije: Dec 2007
|
Metal Gear Solid REX, prošao sam je 3 puta, to ja za mene legendarna igra, pa onda Shogun: Total War, Messiah (pomalo bolesna igra), Commandosi 1 i 2, Monkey Island 4, Driver 1 (kronično ne spavanje, plejka je bila u to vrijeme potencijalna pečnica), NFS 4, Warcraft 2 i 3 i naravno Duke Nukem!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Šah! ![]()
![]() |
#375 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Half Life - sve Najbolj fps ikad |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ne znam jel se ovo odnosi samo na PC igre ili opcenito, ali tesko mi je govoriti o jednoj najboljoj. Cak mi je tesko reci i jednu najbolju po zanru, jerbo sam odigrao doslovno i bez ikakvog pretjerivanja na stotine, i stotine igara tokom zivota, i to bas ODigrao, dakle zavrsio, a mnoge i vise puta. Od 2, kao sto su neke malo duze tipa Final Fantasy VII, VIII, X, pa i do 10-ak puta neke "krace" igre kao sto su (svojevremeno bili) npr Dino Crisis 2, Resident Evil 3, RE4... A o starim igrama sa NES-a, SNES-a i ostalih konzola iz tog vremena da ne govorim. Megmana 4 ako nisam zavrsio do danas 29-ak puta, nisma nijednom ![]() Ali ajde da probam neke najbolje spomenuti po nekim (kvazi)zanrovima: RPG: Gothic, Gothic 2 (Piranha Bytes, PC); FF serijal (Squaresoft, Square-Enix, PS, PS2, DS); Diablo 1 i 2 (PC); Vagrant Story (PS); Zelda II:Adventures of Link (Nintendo, NES); Gargoyle's Quest 2 (Capcom, NES), Alundra (?, PS)... Strategije (i real, i non real time): Starcraft (Blizzard, PC); Ground Control II (Sierra, PC); Front Mission 3 (Squaresoft, PS); Civilization 3 (???, PS); Fire Emblem:Path of Radiance (Intellignet Systems, GCN)... Avanture (point&click i non p'n'c): Tomb Rider (Eidos, PS); LoZ: Wind Waker (Nintendo, GCN); Grim Fandango (Lucas Arts, PC); Medievil 1 i 2 (Sony, PS); LoZ: Ocarina of Time (Nintendo, N64); Fahrenheit (???, PC), Primal (Sony, PS2)... FPS: Red Faction (Volition, PC); Unreal 2:The Awakening (???Epic???, PC); Metroid Prime 1, 2 (Retro Studios, GCN); Far Cry (Crytek, PC); CoD serijal (infinity ward, PC); Chaser (???, PC); Serious Sam 2 (hehe, domace ![]() TPS: Jedi Knight 2, 3 (Lucas Arts, PC); Gears of War (Epic; PC)... "voznje": Gran Turismo 3 (Polyphony, PS2); TOCA 3 WTC (Codemasters, PS); NFS 5 Porsche (???EA???, PC); WRC 3 (Evolution Studios, PS2), Test Drive Unlimited (Eden games, PC); F-Zero GX (???, GCN)... "horror": Resident Evil remake (Capcom, GCN); Silent Hill 3 (Konami, PC); Onimusha serijal (Capcom, PS2)... "Jump'n'run"(Shoot'n'run): Megaman 2, 4, X, X2, X5, X6 ![]() ostale: Killer 7 (Capcom, GCN), The Suffering (???, PC); Devil May Cry - prvi, jedan jedini! (Capcom, PS2); Castlevania serijal (Konami, NES, SNES, DS); Ace Combat serijal (Namco, PS, PS2); Super Smash Bros Melee (HAL, GCN)... *u zagradi je proizvodjac, koliko se sjecam, pa prema tome negdje stoje upitnici jer se ne sjecam proizvidjaca, te paltforma na kojoj sam ju ja igrao ili na kojoj mi je najbolja, dakle NE platforma na kojoj postoji jer ih ima i nekih multiplatformskih na popisu, iako malo **dakle, iako sam ja tu sada stavio jako puno igara, to je jos uvijek nista prema onome koliko sam ih odigrao i koliko ih jos ima dobrih, te iz istog razloga se nazalost sigurno nisma sjetio jos mnogo meni najdrazih, pa mozda cak i nekih boljih od onih koje se nalaze na popisu ![]() EIDIT: evo, stavka pod ** o cemu sam pricao - zaboravih MGS ![]() ![]() EDIT 2: Max Payne (Remedy, PC) i..... Giants Citizen Kabuto (Planet Moon, PC) - po meni do danas jedna od naj igara na PC-u uopce, a i sire, genijalan cuspajz pucacine, avanture, strategije, i jednog od naj humora od kad je igara ![]() Zadnje izmijenjeno od: ABuser. 28.07.2008. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Assassins creed.Igrao sam 3 dana do jeruzalema i onda me uvijek izbaci(bila je falšeta).Zamalo sam se rasplaka.Onda sam je ipak igra jos misec dana.
![]() |
#386 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
od rpg-ova ovako nekako....diablo, fallout serial, baldur's gate 1,2, icewind dale 1,2, Heroes of might and magic 2,3(4 i 5 izbjegavati ), NeverwinterNights 1,2+ eksp, fable.... od strategija........warcraft 2, starcraft warhamer:dark omen, 40k... pucacine.....FarCry,The chronicles of riddick, F.E.A.R. ,Cod2, CoD 4 voznja ...Gran Turismo 3 (PS2) van konkurencije FM i championship manager (starije verzije ofc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
U ovo novije vrijeme se ne sjecam igre osim cod4 koja me držala više od nekoliko dana za kompom, ali je zato prije ne PSu bilo puuuno igrica... nikad necu zaboravit Syphon Filter, to mi je bila prva pucačina koju sam igrao. Pa onda onaj prvi COD na PSu, Warcraft 2.. ima ih jos, ali ne bi se sada tio vracati jos u proslost na segu, amigu i sl.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
Uzet cu si malo vremena. Posto cesto naletim na ovakve topice, pa bum na jedan dosta toga ubacio. Boldano su igre s kojima sam probe stvarno ekstra vremena sto ne znaci da su mi druge malo manje draze. RPG i hack&slash Diablo serijal Fallout 1 i 2 Baldur's gate serijal Icewind dale serijal Heroes of might and magic 1, 2 i 3 Warlords 1 i 2 Strategije Dune2 C&C i Red Alert Warcraft 2 Starcraft (iako je zasluzio 80%) Total Annihilation FPS Wolfenstein Doom 2 Duke Nukem 3D Quake 1, 2 i 3 Decent 1 i 2 Hexen 1 i 2 Heretic Call of Duty 1 (bez UO) Team Fortress za Quake 1 i Half Life Avanture Star Trek: TNG - A Final Unity Day of the Tentacle Sam n Max hit the road Full throttle Monkey Island 1, 2, 3 Dig Broken Sword Flight of the Amazon Queen Indiana Jones Dune (ima ih jos lol...) Izvan kategorija SWOS Mortal Kombat 1, 2 i 3, te Trilogy Postal Vampire the Masquerade : Redemption Toki Flashback Commander Ken Quarantine Carmageddon 1 i 2 Vigilante 8 GTA 1, 2 i 3 Metal Gear Solid Lemmings Sim City 2000 Civilization 1 i 2 Colonization Driver Max Payne 1 i 2 Ima ih jos tona koje nisam napisao, najvise konzolaskih starih i Amiga. Od nekih se ni imena nemrem sjetit ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 26.11.2008. u 20:43. |
![]() |
![]() |
#389 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Uh to sam haklo na 486-ici. Igra ima dobru atmosferu. ![]() http://www.bestoldgames.net/eng/old-...quarantine.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
COD seriali..po meni najbolji.. |
![]() |
![]() |
|