Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.08.2007., 11:39   #361
miky
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
e ja koristim Kriomag 21.91 drivere za kameru - ubacivo sam

v21.91 for CID49 Other
i
v21.91 for CID49.

i nikako neće da mi slika sa zumom na najvećor rezoluciji -uzumira I KADA uslika vrati na staro-kao da nisam zumiro?????????????????????''

a kad stavim kvalitet slike na visoku slika 6-7 sec i razmulja mi sliku -totalno

znate mozda u cemu je fora?
miky je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2007., 11:41   #362
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Taj se problem javlja i kod mene (ne samo sa Kriomag driverima), još nisam shvatio zašto se to dešava
Razer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.08.2007., 11:43   #363
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
I kod mene i kod Komeka isti slučaj.

Što se tiče da slika dugo, eto ocijeni da nema dosta svijetla i ima dužu ekspoziciju i ako nemaš mirnu ruku slika je mutna.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2007., 11:44   #364
miky
Premium
Moj komp

e meni je neshvatljivo neki koji imaju k750 a nisu ga kupili u hrvatskoj mogu slikat sa najvećom rezolucijamo i zumom do 2,5
Staro 01.08.2007., 18:16   #365
miky
Premium
Moj komp

e zna netko gdje ima za kupit maska od w800 -ali ne samo prednja i zadnja strana
NEGO CJELA MASKA :htio bih da svoj k750-w800 obucem u originalnu masku tako da se nece ni znat da je nekad bio k750

kao sto je na ovim slikama-ali ovo je verovatno pravi w800

http://images.businessweek.com/ss/05.../sony-w800.jpg

http://www.melodiasmoviles.com/grafi...CSSON-W800.jpg

BIO BIH VAM JAKO ZAHVALAN ZA KORISTNE INFORMACIJE
Staro 01.08.2007., 18:29   #366
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ljudi jel postoji neki layout sa nazivom operatera ali sa sitnijim fontovim i bez scroolbara, jer imam patch koji umjesto operater stavlja sat i datum.
Takoder kako maknuti menu i call sa dekstopa???
Staro 01.08.2007., 18:48   #367
Razer
.

Razer's Avatar

Citiraj:
Autor miky Pregled postova
e zna netko gdje ima za kupit maska od w800 -ali ne samo prednja i zadnja strana
NEGO CJELA MASKA :htio bih da svoj k750-w800 obucem u originalnu masku tako da se nece ni znat da je nekad bio k750

kao sto je na ovim slikama-ali ovo je verovatno pravi w800

http://images.businessweek.com/ss/05.../sony-w800.jpg

http://www.melodiasmoviles.com/grafi...CSSON-W800.jpg

BIO BIH VAM JAKO ZAHVALAN ZA KORISTNE INFORMACIJE
Imaš na ebayu, ja sam sebi baš nekidan naručio preko frenda.

Evo ja si mislim srediti masku tako da ubacim samo srednji dio maske od w800 (narančasti dio)
Staro 02.08.2007., 19:02   #368
miky
Premium
Moj komp

e dali znas mozda gdje ima kod nas i dali uopće ima???

a koju bi ti sebi narucio (ovu)

http://cgi.ebay.com/OEM-PHONE-COVER-...QQcmdZViewItem

a ima i ova
FULL HOUSING + KEYPAD FOR SONY ERICSSON W800i WHITE AU

a pazi ja bih sebi uzeo i ...

Original Keypad Keyboard For Sony Ericsson W800 W800i

Original Joystick Button For Sony Ericsson W800 W800i samo njega je malo zaaaaa zamenit

Kad bi se narucivalo odavde znas mozdda koliko bi trebalo da stigne? i kolika ja postarina?

Zadnje izmijenjeno od: miky. 02.08.2007. u 21:19.
Staro 02.08.2007., 21:29   #369
Razer
.

Razer's Avatar

Da, može se naručivati iz RH, samo trebaš imati PayPal.

I da, takvu masku mislim uzeti.
Staro 02.08.2007., 22:07   #370
miky
Premium
Moj komp

Kad bi se narucivalo odavde znas mozdda koliko bi trebalo da stigne? i kolika ja postarina?

--------------------------------------------------------------------------------
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.08.2007., 22:09   #371
Razer
.

Razer's Avatar

Piše ti na eBayu kolika je poštarina i sama cijena artikla, dođe u roku od 3-14 dana.
Staro 03.08.2007., 01:52   #372
-IJ-
Premium

Jeli neko probavo ubacit softver u k750 Brown CID36
jeli pasu firmware u model Brown od W800_RedCID36?
-IJ- je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2007., 10:10   #373
Razer
.

Razer's Avatar

Ne pašu, radiš na drukčiji način sa Brown firmom, samo neznam kako

Baš sam mislio to frendu napravit, ali eto ima Brown

Ako netko zna kako bi to išlo neka baci neki link ili nešto, bio bih zahvalan
Staro 03.08.2007., 16:56   #374
-IJ-
Premium

bas sam sad trazio za Brown,al nista, nema ni firmwara
ja mislim da tu ima neka caka...

i jos nesto: sinoc sam ubio svog K750i RED_CID49 pogresni firmwar
dao sam ga prijatelju da ga proba ozivit pravim flashanjem (tj na servis)!
al ni on mu izgleda nece nista moci!

al ne brini te se za ove firmware na prvoj strani oni su OK!
Staro 08.08.2007., 12:17   #375
willy27
Registered User
Moj komp

willy27's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
cao narode. evo da pohvalim crnog i upustva za flashanje. uspjesno sam fleshao 2 komada k750 jedan od t-mobile drugi vip vodafon . prije same radnje sam procitao par puta upustva i korak po korak sam uspio sve obavit, trebalo mi je za oba mobitela oko sat vrimena posto sam sve radio detaljno po uputama. ubacio sam drivere za zvuk Blizzard koji su odlicni, a za video SARMAD s 4.81 pokazali su se najbolji jer u najvecoj rezoluciji kad se slika poveca nis se nemjenja, kamera je brza i nema smetnji nikakvi, znaci kako slikate tako vam i slika ostane, stavljao sam i kriomag drivere ali jako loše slika se posvjetli treba imati mirnu ruku a kad okine treba drzati kameru jos par sekundi jer kao da radi s zakasnjenjem.
sve u svemu sam jako zadovoljan, mob je iskoristen lipo radi a kad frendovi vide kako ta zvjer od k750 svira hehehe svi se cude nije im jasno da se i obican k750 moze nabrijati u AMG 750s s w800 motorom
willy27 je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 13:22   #376
dzonitebra
Registered User

dzonitebra's Avatar

Poz willy27 ! Kazi mi kako ti se cuje zvuk u slusalici dok razgovaras ma mobu i da li je utisan? Posto kod nekih drivera se sve pojaca kako treba,a zvuk u slusalici se stisa ??? Probao sam da instaliram Sarmad medjutim nece da mi radi mozes li poslati taj link gde moze da se skine,jel tebi radi na w800i? Ja koristim Kriomag 21.91 i mogu ti reci da sam zadovoljan. Kod Kriomaga slika mora biti na normal,moze biti i na fine ali su slike svetle i mutne kao sto kazes mada moze se koristiti fine po danu kada je jaka svetlost ali je isti efekat kao i sa normal. Makro je savrsen i naravno Manual-fokus s kojim su slike u 90% slucajeva ciste. Malo je nocu sporiji....
dzonitebra je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 13:40   #377
willy27
Registered User
Moj komp

willy27's Avatar

Citiraj:
Autor dzonitebra Pregled postova
Poz willy27 ! Kazi mi kako ti se cuje zvuk u slusalici dok razgovaras ma mobu i da li je utisan? Posto kod nekih drivera se sve pojaca kako treba,a zvuk u slusalici se stisa ??? Probao sam da instaliram Sarmad medjutim nece da mi radi mozes li poslati taj link gde moze da se skine,jel tebi radi na w800i? Ja koristim Kriomag 21.91 i mogu ti reci da sam zadovoljan. Kod Kriomaga slika mora biti na normal,moze biti i na fine ali su slike svetle i mutne kao sto kazes mada moze se koristiti fine po danu kada je jaka svetlost ali je isti efekat kao i sa normal. Makro je savrsen i naravno Manual-fokus s kojim su slike u 90% slucajeva ciste. Malo je nocu sporiji....
zvuk mi je i u slusalicama ok znaci pojacan je. evo link za sarmad http://www.iprotebe.cz/download/Sarmad_s_4.81.zip.html samo trebas da se registriras mal je za*** jer je ceska stranica ali uspjet ces. ja sam stavljao taj kiromag al me zivcirao uf sa sarmadom sam zadovoljan.
willy27 je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 13:54   #378
dzonitebra
Registered User

dzonitebra's Avatar

Citiraj:
Autor willy27 Pregled postova
zvuk mi je i u slusalicama ok znaci pojacan je. evo link za sarmad http://www.iprotebe.cz/download/Sarmad_s_4.81.zip.html samo trebas da se registriras mal je za*** jer je ceska stranica ali uspjet ces. ja sam stavljao taj kiromag al me zivcirao uf sa sarmadom sam zadovoljan.
Ova datoteka ne radi mozes li mi poslati ako imas negde na kompu driver na dzonitebra_@hotmail.com bio bih ti zahvalan! Bas bi da probam da uporedim ta dva drivera posto vec duze vreme koristim Kriomag
Staro 08.08.2007., 14:51   #379
-IJ-
Premium

Citiraj:
ej pozdrav drustvo
htjeo sam smo preporucit jedno rjesenje sto se tice audio drivera
-uzmes koje hoces drivere za zvuk i u njima su datoteka koje u svom nazvu sadrze ...call, ...play, ...ring, ...fm i neznam mozda postoje jos neke al nije vazno!
...call driveri za pozive - telefoniranje
...play za player i pustanje zvukova bez playera
...ring za zvono
...fm za radio

e sad koji ti netrebaju ili mislis da su losiji, slobodno izbrises te datoteke koje sadrze tu rijec,npr. ti si reko da su ti priguseni kod telefoniranja, znaci izbrises sve datoteke koje sadrze ...call u svom nazivu!
i ubacis drivere u telefon!
al ako si ih vec prije ubacio komletne u telefon onda ti ovo ne vrijedi,
onda moras ubacit orginalne drivere pa ponove ovaj postupak!

ja sam sebi ubacio samo datoteke koje sadrze ...play i radi ok sve i imam samo preglasan player, ostalo normalno!
Staro 08.08.2007., 15:44   #380
dzonitebra
Registered User

dzonitebra's Avatar

Svaka ti cast majstore ovo je sjajna ideja! Uspelo je! Znacio spojio sam R1CA021 Original audio driver,prvo sam njega instalirao pa sam iz _BLiZZARD_a izbacio call fajlove i dobio savrsen zvuk.Zvuk u slusalici je ostao veoma veoma glasan od R1CA021,a ostalo glasno i jasno od _BLiZZARD_a ! TNX -IJ-
Staro 08.08.2007., 16:08   #381
dzonitebra
Registered User

dzonitebra's Avatar

Da li ima neko Sarmad driver ,a da mu radi na W800i R1BC002 CID 49??? Meni ne radi mozda zato sto sam krsa puta menja cam driver? Video sam da ima i manual-fokus. Probao sam vise verzija Sarmad drivera ali nece ni jedna???

Zadnje izmijenjeno od: dzonitebra. 08.08.2007. u 16:30.
Staro 08.08.2007., 16:41   #382
MASVA
MIUI HR Translator
Moj komp

MASVA's Avatar

Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
Ljudi jel postoji neki layout sa nazivom operatera ali sa sitnijim fontovim i bez scroolbara, jer imam patch koji umjesto operater stavlja sat i datum.
Takoder kako maknuti menu i call sa dekstopa???
trebaš naći patch replase_logo_operator_time_and_date i modati layout
Staro 08.08.2007., 17:36   #383
dzonitebra
Registered User

dzonitebra's Avatar

Staro 09.08.2007., 00:24   #384
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor MASVA Pregled postova
trebaš naći patch replase_logo_operator_time_and_date i modati layout
Taj patch imam, ali kada ubacim layout koji je crni dao ostanem bez sata i datuma jer layout brise logo operator tako da mi treba layout samo sa sitnim slovima
Staro 09.08.2007., 15:07   #385
-IJ-
Premium

Citiraj:
Svaka ti cast majstore ovo je sjajna ideja! Uspelo je! Znacio spojio sam R1CA021 Original audio driver,prvo sam njega instalirao pa sam iz _BLiZZARD_a izbacio call fajlove i dobio savrsen zvuk.Zvuk u slusalici je ostao veoma veoma glasan od R1CA021,a ostalo glasno i jasno od _BLiZZARD_a ! TNX -IJ-
ma i meni je to smetalo, i onda mi je palo na pamet zasto ne ubacim samo drivere za player, i uspjelo mi!

Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova
Taj patch imam, ali kada ubacim layout koji je crni dao ostanem bez sata i datuma jer layout brise logo operator tako da mi treba layout samo sa sitnim slovima

nadji layout od K800 (sad neznam jeli orginalan od K800 al pise da je od njega) font je manji i drugacij tj kao na K800,

meni je super
Staro 10.08.2007., 23:01   #386
hipi
Premium
Moj komp

bog novi san ovdje te iman nekoliko pitanja molio bi da odgovorite
-kupio sam se k750i u simpa paketu prije nekoliko mjeseci međutim na njemu je softver r1cao21 kamera trenutno:5.3, sad dali ja mogu,jeli to uopce moguce u njega instalirat samo driver za kameru bez Mijenjanje sistemskih ikona (i skina za walkman) zanima me samo kamera te njena kvaliteta.
-kad se izmjeni softwer te kad je softwer od w800 u mobitelu dali je brzi nego k750i.
-kakva je kvaliteta zvuka
to je sve ako je moguce moze li tko odgovorit sto prije hvala.
hipi je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 02:11   #387
-IJ-
Premium

Citiraj:
Autor hipi Pregled postova
bog novi san ovdje te iman nekoliko pitanja molio bi da odgovorite
-kupio sam se k750i u simpa paketu prije nekoliko mjeseci međutim na njemu je softver r1cao21 kamera trenutno:5.3, sad dali ja mogu,jeli to uopce moguce u njega instalirat samo driver za kameru bez Mijenjanje sistemskih ikona (i skina za walkman) zanima me samo kamera te njena kvaliteta.
-kad se izmjeni softwer te kad je softwer od w800 u mobitelu dali je brzi nego k750i.
-kakva je kvaliteta zvuka
to je sve ako je moguce moze li tko odgovorit sto prije hvala.
- moguce je instalirat samo drvere, driveri za kameru ja koristim orginalne te 5.3,jer svi ti driveri imaju svojih vrlina i mana!
- nece ti nista biti brzi sa softwerom od W800
- kvaliteta ista zvuka ista kao i kod K750, jer su driveri za K750 i W800 isti

Sve ti je lijepo opisano na prvoj stranici, i ako sve lijepo detaljno procitas neces imat problema (mana kod sviju - mrsko procitat sve A-Z)!
Staro 11.08.2007., 13:29   #388
hipi
Premium
Moj komp

-ij- koji bi mi ti driver za kameru preporucija osim originalnog -slabo slika po mraku a na prvim stranama foruma san vidija onu sliku tipkovnice po mraku dosta je dobra.
hipi je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2007., 14:54   #389
-IJ-
Premium

pa evo samo kad zadnju stranicu procitas imas najmanje pet iskustava sa foto driverima.
ono na prvoj mislim da je slikano sa Kriomag 21.91 driverima, ti driveri su meni prespori, dobri su kad je dnevno svjetlo i kad sliakas izbliza sa makro ili bez, al primjer kad slikas u discu ili mracnim prostorijam i ako se jos nesto mozda krece bolje ti je i ne pokusavat slikat...
Staro 11.08.2007., 18:32   #390
dzonitebra
Registered User

dzonitebra's Avatar

Ja vec duze vreme koristim Kriomag 21.91 i dobro mi se pokazao u svim uslovima,ali slika mora biti na normal.Sto se tice makro na blizinu slika predmete savrseno znaci nema konkurenciju ....
Uspeo sam da instaliram Sarmad driver koristim trenutno ovu verziju "5.7 by Sarmad with Spot Photometry support" slican je kao Kriomag samo sto sam vec primetio da ne moze da parira u makro na blizinu slikanje,nebo kad slikas sa Sarmadom ima pravu plavu boju dok Krio ima malo tamniju sliku .... sve u svemu kad pogledam ni jedan driver za sad nije savrsen svaki ima nesto svoje sto ga cini dobrim ili losim sve zavisi ko sta preferira i sta mu je bitno,ali cini mi se da je Krio stvarno za everyday u prednosti za korak videcemo Sarmada Probao sam dosta drivera po meni vrh su Kriomag,Zuza,Sarmad,Super camera driver tesko da se moze tu pogresiti
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno