|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
e ja koristim Kriomag 21.91 drivere za kameru - ubacivo sam v21.91 for CID49 Other i v21.91 for CID49. i nikako neće da mi slika sa zumom na najvećor rezoluciji -uzumira I KADA uslika vrati na staro-kao da nisam zumiro?????????????????????'' a kad stavim kvalitet slike na visoku slika 6-7 sec i razmulja mi sliku -totalno znate mozda u cemu je fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Taj se problem javlja i kod mene (ne samo sa Kriomag driverima), još nisam shvatio zašto se to dešava ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#365 |
Premium
|
e zna netko gdje ima za kupit maska od w800 -ali ne samo prednja i zadnja strana NEGO CJELA MASKA :htio bih da svoj k750-w800 obucem u originalnu masku tako da se nece ni znat da je nekad bio k750 kao sto je na ovim slikama-ali ovo je verovatno pravi w800 http://images.businessweek.com/ss/05.../sony-w800.jpg http://www.melodiasmoviles.com/grafi...CSSON-W800.jpg BIO BIH VAM JAKO ZAHVALAN ZA KORISTNE INFORMACIJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi jel postoji neki layout sa nazivom operatera ali sa sitnijim fontovim i bez scroolbara, jer imam patch koji umjesto operater stavlja sat i datum. Takoder kako maknuti menu i call sa dekstopa???
![]() |
#367 | |
.
|
Citiraj:
Evo ja si mislim srediti masku tako da ubacim samo srednji dio maske od w800 (narančasti dio) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
|
e dali znas mozda gdje ima kod nas i dali uopće ima??? a koju bi ti sebi narucio (ovu) http://cgi.ebay.com/OEM-PHONE-COVER-...QQcmdZViewItem a ima i ova FULL HOUSING + KEYPAD FOR SONY ERICSSON W800i WHITE AU ![]() a pazi ja bih sebi uzeo i ... Original Keypad Keyboard For Sony Ericsson W800 W800i ![]() Original Joystick Button For Sony Ericsson W800 W800i ![]() Kad bi se narucivalo odavde znas mozdda koliko bi trebalo da stigne? i kolika ja postarina? Zadnje izmijenjeno od: miky. 02.08.2007. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
.
|
Da, može se naručivati iz RH, samo trebaš imati PayPal. I da, takvu masku mislim uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
|
Kad bi se narucivalo odavde znas mozdda koliko bi trebalo da stigne? i kolika ja postarina? -------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
.
|
Piše ti na eBayu kolika je poštarina i sama cijena artikla, dođe u roku od 3-14 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
|
Jeli neko probavo ubacit softver u k750 Brown CID36 jeli pasu firmware u model Brown od W800_RedCID36? |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
.
|
Ne pašu, radiš na drukčiji način sa Brown firmom, samo neznam kako ![]() Baš sam mislio to frendu napravit, ali eto ima Brown ![]() Ako netko zna kako bi to išlo neka baci neki link ili nešto, bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
|
bas sam sad trazio za Brown,al nista, nema ni firmwara ja mislim da tu ima neka caka... i jos nesto: sinoc sam ubio svog K750i RED_CID49 pogresni firmwar dao sam ga prijatelju da ga proba ozivit pravim flashanjem (tj na servis)! al ni on mu izgleda nece nista moci! al ne brini te se za ove firmware na prvoj strani oni su OK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
cao narode. evo da pohvalim crnog i upustva za flashanje. uspjesno sam fleshao 2 komada k750 jedan od t-mobile drugi vip vodafon . prije same radnje sam procitao par puta upustva i korak po korak sam uspio sve obavit, trebalo mi je za oba mobitela oko sat vrimena posto sam sve radio detaljno po uputama. ubacio sam drivere za zvuk Blizzard koji su odlicni, a za video SARMAD s 4.81 pokazali su se najbolji jer u najvecoj rezoluciji kad se slika poveca nis se nemjenja, kamera je brza i nema smetnji nikakvi, znaci kako slikate tako vam i slika ostane, stavljao sam i kriomag drivere ali jako loše slika se posvjetli treba imati mirnu ruku a kad okine treba drzati kameru jos par sekundi jer kao da radi s zakasnjenjem. sve u svemu sam jako zadovoljan, mob je iskoristen lipo radi a kad frendovi vide kako ta zvjer od k750 svira hehehe svi se cude nije im jasno da se i obican k750 moze nabrijati u AMG 750s s w800 motorom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Registered User
|
Poz willy27 ! Kazi mi kako ti se cuje zvuk u slusalici dok razgovaras ma mobu i da li je utisan? Posto kod nekih drivera se sve pojaca kako treba,a zvuk u slusalici se stisa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
|
Citiraj:
htjeo sam smo preporucit jedno rjesenje sto se tice audio drivera -uzmes koje hoces drivere za zvuk i u njima su datoteka koje u svom nazvu sadrze ...call, ...play, ...ring, ...fm i neznam mozda postoje jos neke al nije vazno! ...call driveri za pozive - telefoniranje ...play za player i pustanje zvukova bez playera ...ring za zvono ...fm za radio e sad koji ti netrebaju ili mislis da su losiji, slobodno izbrises te datoteke koje sadrze tu rijec,npr. ti si reko da su ti priguseni kod telefoniranja, znaci izbrises sve datoteke koje sadrze ...call u svom nazivu! i ubacis drivere u telefon! al ako si ih vec prije ubacio komletne u telefon onda ti ovo ne vrijedi, onda moras ubacit orginalne drivere pa ponove ovaj postupak! ja sam sebi ubacio samo datoteke koje sadrze ...play i radi ok sve i imam samo preglasan player, ostalo normalno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Registered User
|
Svaka ti cast majstore ovo je sjajna ideja! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Registered User
|
Da li ima neko Sarmad driver ,a da mu radi na W800i R1BC002 CID 49??? Meni ne radi ![]() Zadnje izmijenjeno od: dzonitebra. 08.08.2007. u 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#383 |
Registered User
|
Ovde imas dosta patcheva http://clubw800i.googlepages.com/par...Ak750r1db00123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#385 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
nadji layout od K800 (sad neznam jeli orginalan od K800 al pise da je od njega) font je manji i drugacij tj kao na K800, meni je super |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
bog novi san ovdje te iman nekoliko pitanja molio bi da odgovorite -kupio sam se k750i u simpa paketu prije nekoliko mjeseci međutim na njemu je softver r1cao21 kamera trenutno:5.3, sad dali ja mogu,jeli to uopce moguce u njega instalirat samo driver za kameru bez Mijenjanje sistemskih ikona (i skina za walkman) zanima me samo kamera te njena kvaliteta. -kad se izmjeni softwer te kad je softwer od w800 u mobitelu dali je brzi nego k750i. -kakva je kvaliteta zvuka to je sve ako je moguce moze li tko odgovorit sto prije hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Premium
|
Citiraj:
- nece ti nista biti brzi sa softwerom od W800 - kvaliteta ista zvuka ista kao i kod K750, jer su driveri za K750 i W800 isti Sve ti je lijepo opisano na prvoj stranici, i ako sve lijepo detaljno procitas neces imat problema (mana kod sviju - mrsko procitat sve A-Z)! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
|
pa evo samo kad zadnju stranicu procitas imas najmanje pet iskustava sa foto driverima. ono na prvoj mislim da je slikano sa Kriomag 21.91 driverima, ti driveri su meni prespori, dobri su kad je dnevno svjetlo i kad sliakas izbliza sa makro ili bez, al primjer kad slikas u discu ili mracnim prostorijam i ako se jos nesto mozda krece bolje ti je i ne pokusavat slikat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Registered User
|
Ja vec duze vreme koristim Kriomag 21.91 i dobro mi se pokazao u svim uslovima,ali slika mora biti na normal.Sto se tice makro na blizinu slika predmete savrseno znaci nema konkurenciju .... Uspeo sam da instaliram Sarmad driver koristim trenutno ovu verziju "5.7 by Sarmad with Spot Photometry support" slican je kao Kriomag samo sto sam vec primetio da ne moze da parira u makro na blizinu slikanje,nebo kad slikas sa Sarmadom ima pravu plavu boju dok Krio ima malo tamniju sliku .... sve u svemu kad pogledam ni jedan driver za sad nije savrsen svaki ima nesto svoje sto ga cini dobrim ili losim sve zavisi ko sta preferira i sta mu je bitno,ali cini mi se da je Krio stvarno za everyday u prednosti za korak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|