|
![]() |
#361 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sad sam malo igrao i presao sve utrke sto sam mogao proci s onom prvom kategorijom auta, kupio sam si nisana 350 z, i ne mogu ga ubacit u 1 ![]() ![]() nadam se da ce patch i to popraviti jer dalje ne mogu igrat, murija me nazicvirala, platio sam im jedno 40 tisuca kazne ![]() nego, kad cu ja moci kawasakija kupit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Brijem da ti Nissan ima manualni mjenjač pa provjeri jel' ti to isključeno u postavkama. Jer igra ti sama raspoznaje koji auti imaju manualni, a koji sekvencijalni mjenjač tako da meni npr. na G25 aute s manualnim odmah prebacuje na njega, a one sa sekvencijalnim na ove capice iza volana. Ako isključiš manualni mjenjač onda ti sve prebacuje na poluge.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
ja svaki auto u bilo kojoj igri vozim na manualni, do sad sam vozio audia a3 3.2 sa sekvencijalnim i opet sam ja preko tastature mjenjao brzine, mrzim automatske mjenjace u igrama ![]() al, mogu probat prebacit na automatski pa cu vidjet... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
drug Mile
|
Nije stvar s automatskim nego svakako trebaš isključiti H-shifter jer ti onda forsira kuplung i ručno mjenjanje (pod ručno mislim doslovno ručno ko na europskim autima, a ne na sekvencijalno).
![]() |
![]() |
#365 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
hvala, to nisam znao, probao sam sa automatskim i radilo je... nekim cudom kad sam pokretao nisam restartao komp i bilo je savrseno, nije stekalo, milina za igrat. negdje sam nasao kurirsku "misiju" ![]() ![]() EDIT: @Zvonac_1 obrisi si nesto iz inbox-a da ti mogu odgovoriti. btw: poslat cu ti ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 24.06.2007. u 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
vec sam obavio sve to, uff kakav je gust zasaltat ga onako u okretajima jaooooo ![]() navozao sam se, od podne do 4 sata sam vozio, ali se isplatilo ![]() jel ima nekih naznaka kad bi patch mogao ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ovo je s official foruma "Atari confirm that Eden are currently working on a patch for the PC version of Test Drive Unlimited which will be available in May. With the patch Eden are working to address the following issues: Corrupted saved games (previously corrupted save games will not be restored) Game freezing / crashes Performance optimization In-game exploits The patch will undergo thorough testing at Eden and Atari prior to release to ensure the quality. Further information will be available in due course. Thank you for playing Test Drive Unlimited! UPDATE 06/07/07: PC Patch will now be available mid to late June. This will also patch the Digital Download version. I can only apologise for the extra delay but can assure you its on its way"
![]() |
#369 |
sto da napisem ?!
|
e, kako da si svoj radio napravim i osposobim ? prekopirao sam si mp3-ce u svoj radio u radio folderu u igri. ali u igri nikako ne mogu na njega prebacit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
RPG player
|
Google is your friend ![]() evo, isto s fourma "ok, go to the TDu files in my documents go into saved go into your account Make a folder called radio Make a sub folder called anything...Eg "adzismad2s songs" put ur music in there man, and sit back and listin to your fav music while you drive"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
|
6/07/07 izlazi pach jel je
![]() |
#373 |
RPG player
|
ne, to je eng datum oblika mjesec/dan/godina i to je datum kada je post updaten patch izlazi tj morao bi do kraja ovoga mjeseca ali to ćemo još vidjeti budući da već par mjeseci odgađaju taj patch
![]() |
#375 |
Premium
|
![]() fakat im dugo treba za taj us pach najbolje je da preko msn pricamo ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: matthew12. 28.06.2007. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
sto da napisem ?!
|
upravo sam zavrsio utrku za 1 000 000 $ ![]() vozio sam samo 54 min. i ne mogu sjedit vise ![]() ali se isplatilo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
|
jel ocemo na fucking msn
![]() |
#378 | |
RPG player
|
Citiraj:
![]() evo mojeg rezultata i ljubimca ![]() http://i16.tinypic.com/6cgpv13.jpg vjerojatno su najveći fanovi (Baja 001) napravili i par min bolje vrijeme ![]()
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
![]() ajde mi se svi javite vi koji imate msn i dajte mi svoje adrese da se mozemo svi preko msn dopisivat o test drive unlimited ili o necemu drugom ![]()
Zadnje izmijenjeno od: matthew12. 28.06.2007. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Banned
|
Citiraj:
Moja vrijeme (nekoliko puta sam odvozio Millioners Ch.) ~45 min! Kawasaki ZX10R(Tuned) & MV Agusta (Tuned)! Inače moj MSN imate! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
heh, nisam niti mislio voziti da oborim neciji rekord niti sam mislio da se natjecem, bilo mi je bitno dobit milju ![]() ![]() ...ali, malo se zaneses u utrci, brzina, pricas na mob, ceskas muda ![]() kad sam poceo mislio sam samo vidjet kako je, jel ide pa reko pauzirat cu jer mi se nije dalo, igrao sam i prije, pa za par minuta na pola pa reko necu sad odustat kad sam vec do tud dosao ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Banned
|
Citiraj:
Inače odvozi par puta trku pa ćeš imat dosta love i auta (ja imam preko 20 auta)! Obožavam igu jer ima tako dobih auta pa ja imam u svim kategorijama nekoliko prijeraka. BTW ja u igri prvo priđem sve sa npr. E klasom pa onda prelazim na D. itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
RPG player
|
ja sam s najslabijeg auta išao na d klasu i s njega na A ![]() btw koji je najbrži auto u igri ? ja sam vozio 410 s saleenom (3 level naravno)
![]() |
#386 | |
Banned
|
Citiraj:
Inače Saleen ima ***eno ubrzanje 1000 KS čini čuda samo da mu je još sekvencijalni mjenač! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
|
ja sm se s kawasakijem vozio 330 i nisam ga nabrijavo ni malo
![]() |
#388 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
drug Mile
|
Latest info from an Atari Inc. admin, posted today on the US forums: Quote: Originally Posted by Ciel Well, I've finally received an update about the patch. Unfortunately, we were not given an exact release date, but the patch is now at its final testing stages. The patch will be a zip file that contains the following: -build notes -the patch itself (approx. 20-30 MB) -two new cars (Audi RS4 and Nissan Skyline R34) When it is released, it will be available for download on the TDU community website. Players will also be notified in-game when the patch becomes available. This is all the information I have at this time. I know our community is becoming weary (and you folks have every right to be), but try to remain patient. It's almost done.
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
|
Skyline R34? Morat ću počet igrat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas