|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ekipa iz škole i ja dolazimo čim dođemo doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ovo volim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#365 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ma nisam to mislio. dobivanje passa preko nekog "službenog" maila ili uz nick tu na forumu povlači veću odgovornost i bolje ponašanje na serveru. i sam znaš kako to izgleda na slobodnim serverima. što se tiče dozvoljavanja dolaska "svim ljudima dobre volje", uvijek sam za. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajde Natalijo dodji veceras da te istestiramo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
još nema nikog gore???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Da, jer si njub. :P Baci pogled na zadnji post na posloj stranici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
: lol2 : kako me je ispljunulo kod promjene mapa. A onda sam se sjetio. Napravio sam format i zaboravio instalirati PCe mape, a sto je najbolje skinuo sam ih ali ne znam vise gdje su ![]()
![]() |
#378 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Što se tiče default sd-a, ja sam odavno rekao ROTACIJA, no neki njubovi i neke ofucane droce su očito gluhe,a neki ne slušaju jer moraju "phone home" ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 15.02.2007. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ah, napokon dobra makljaza puno zabave zeli vam nobovski kuhac kave ![]() atha daj rep point ovom bemtiju (tako da se vine u nebesa), zato sto mi je dopustio da pisem s njegovim acc.om ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#381 |
Premium
|
ahhah ja zadnji ![]() ![]() svaka cast svima oji su bili bilo je puno ljudi na serveru ![]()
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Uff, zakon. Sto mi je zao kaj sam to propustil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Chipokemon
|
aha atha, a glavno da nisi stavio ss kada sam ja bio prvi s zujalicom ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije mi htjelo uhvatiti SS kada si ti bio prvi. ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
|
Citiraj:
e da to htjedoh rec bilo bi predobro da se stavi snipea kolko god oces ja jedino s snipeo mznam kako tako igrat ovak nikak stalno sam negdje dolje stalno me neko ubija a mislim da ima jos takvih ![]()
![]() |
![]() |
#386 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Onda bi se drugi nasli i tako rekli i za trench, i onda na kraju nista od tog ne bi bilo. Ovak kako je, je najbolje. Mozda 2 snajpa i 2 sacme najvise ok, ali da svi imaju je overkill. Evo sljedeci put kad budes na mojoj strani dat cu ti malo snajp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Hm da to ti misliš ![]() nemoj da te zadesi gandzina sudbina ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|