|
![]() |
#361 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam koristio SEVA suit + jos neki artefakti do kraja igre i sve proslo bez problema. Najbolje izgleda Exoskeleton, ali s njim ne mozes brzo trcat koliko sam procitao, sto je veliki minus (bar za mene...). Ali vidio sam da vec postoje modovi koji takve stvari rjesavaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Baš se odlazim naci s doktorom u strelokovom tajnom skrovistu....ovo nahodavanje s jednog karaja na drugi je ubitacno. Sad kad prođem igu idem je još jedanput prolazit ali ovaj put bude to sa 1.0001+vheicle mod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
suits & cashe
Citiraj:
ne čitaj tko ne želi saznati dio priče . . . . . . Taj SEVA suit koji je skuplji =30000 r lošiji je u nekoliko vrsta zaštite od jeftinijeg ne sjećam se točno naziva nešto SS... a isto je zeleno ali cca 24000 r kojeg dobiješ za izvršenu misiju od doktora, a za nekoliko 10-aka % je lošiji u više karakteristika, istog tipa -naučenjački otporan na radijacije i slično - ne znaju matematiku ili? Pa na kaj onda potrošiti 100000 r.? pronašao sam odgovor na stranim forumima navodno postoji najjači suit skeleton bla bla za 200000 r. Na kraju ću završiti na krivi način igru - bogat a to ne želim...
Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 13.04.2007. u 10:08. Razlog: krivo sam napisao neke podatke na pamet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
krajevi s wish grantom, su lazhni krajevi, dakle svako ko je zavrsil na taj nacin, nie zavrsil igru, te je propustio pravi kraj i pravi zavrsetak price...
![]() |
#367 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Molim malu pomoć
Zapeo sam u nekakvoj elektranisa nekakvim tornjevima gdje stalno sijevaju gromovi prošao kroz neki vagon i hodnike u neko podzemlje.Tamo naletio na dva mutanta ineznam šta i kako dalje.Ima neka dvoja vrata sa kodovima ali sam vjerojatno nešto propustio i nemam kodove i kako dalje.Prošao sam lab 18 i 16 to je poslije.Igra je super. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Banned
|
Našao sistem i riješeno
Sada sam zapeo u Černobilu u nekoj zgradi u podrumu našao neku divlju pucaljku i onda se popeo stepenicama ali toliko zračenja i vojnika da ničega nemam dovoljno i skroz sam gladan i malo malo pa the end ima li kakav mod ili sistem trebam pomoć.Prethodni problem sam uspio riješiti. Pozdrav i hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Pijem samo KAJ
|
baš sam bil kod doktora...zanimljive stvari kod njega saznas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
odbrojavanje?
Tko zna koliko je važno ono odbrojavanje nakon što grune elektrana? Radi se o 6 minuta. To mi se čini premalo za obavit nekaj pametno jer je gužva do i kroz zgradu da bi se nešto stiglo pronaći i napraviti, a nakon toga sijedi jedino krivi kraj... Jel se isplati više lijevo pokraj hangara do ulaza u elektranu ili desno uz zid elektrane? Previše je napucavanja, predobro gađaju i jako su oklopljeni - osim glave hehe. Sretno
![]() |
#373 | |
music freak
|
Citiraj:
...run forest run ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Filmeki svih 7 mogućih završetaka. #6 je "najpraviji" Stalker endings Kuda, kamo, zašto, kako : walkthrough
![]() |
#375 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
dok stisnem na ono da zelim postati dio c-sranja samo se upali trailer...wtf? nist se ne sazna... ![]() a dok stisnem da ne zelim onda idem van i sve je puno ***enih vojnika a svejedno mi je cilj oznacen natrag unutra u zgradu a vrata su zakljucana...zbunjen sam...kud moram? ![]()
![]() |
#376 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa razgovaras s tipom i on ti sve isprica ko si i kaj si te ko su oni i ostale stvari tak da definitvno nekaj saznas, ako se pridruzis to ti je jedan kraj, a ako neces onda ti je to drugi kraj, duzi i tezi ( nema povratka natrag u onu prostoriju ako se odlucis za drugi kraj ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Traži velike bijele anomalije. To ni trbala bit neka vrsta teleportacijskih portala. Uglavnom, tražiš te portale i usput ubijaš horde monolitha sve dok te zadnji portal ne baci u... the end.
![]() |
![]() |
#378 |
Banned
|
Zapeo u igri,molim pomoć
Stigao sam u Černobilu do onog kamena što svijetli i naletio na ono sjajno i teleportiralo me gore na neki zid i onda sam otišao preko one željezne konzole ali neznam kuda dalje jer kada dođem pred sam kamen šta i kuda i gdje dalje, ostalo mi jako malo zdravlja, a radijacija trese. Molim pomoć i malo objašnjenja pobliže ako može. Pozdrav i hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
music freak
|
radijcija trese jer nemas ogovarjuce odijelo kao ni kamenja,kad dodjes ispred tog kamena stisni f i to je "kraj" igre...ali ne pravi
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
igra mi je super ali izgleda ova moja verzija je jako bugovita pa mi na određenim mjestima traza za pop. bez obzira na postavke???!!!??? zapeo sam odnosno ne mogu igrati koliko trza trenutno a sto je najbolje nije tu trzala prvi put kada sam igrao (dok me nisu zatukli) imam i auto i svoj save game ali na oba trza ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo docepao sam se i ja igrice mogu reci da nije losa zanimljiva je samo sto to steka poprilicno na konfi iz pitpisa a nastimao sam na 1024 midi detalji i jos sam smanjio tamo par điđa miđa a kada instaliram path nece mi uopce pokrenuti igru takodjer je nece pokrenuti ako imalo klokam graficku ni za 10Mzh WTF??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@VoodooRain hm hm, meni na mojoj konfi (vidi moj komp), na 1024x768 na medium details i static lights, nie nista shtekalo, mogo sam igrat bez problema...
![]() |
#384 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#385 |
Pijem samo KAJ
|
Evo, našel sam si cajta i konačno ga prešel. Završil sam s onim krajom gde idete u onaj secret lab i odbio sam tipa da se pridružim C-nečemu i na kraju sam postreljal u neke zelene kapsule i zona je nestala (bar sam ja to tak shvatil). Jel to "pravi" kraj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
dobro koji je vrag s ovom igrom? Bez obzira što imam gigu rama kad je pokreneme ne mogu se pomaknut ni 2 sec zastajkuje,trza,učitava...učitava,disk stalno vrti... i onda bloka sve i moram reset? Koji vrag? Ima netko sličan problem?
![]() |
#388 |
Premium
|
![]() |
#389 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Pijem samo KAJ
|
@Behrooz - ako ti smeta to šta je mutno, isključi bloom i MB @VoodooRain - Full dynamic light, a sad šta se tice detalja, neki su na full neki na med, a neki skoro pa na low (ima svega pomalo i još izgleda ljepo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|