|
![]() |
#361 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da se nitko ne bi trebao izbacivati iz tima. Tko ne dođe na utrku, dobija 0 (nula) bodova. Meni je u interesu dobiti bodove, a vjerujem da je i ostalima. Nadalje, moramo se organizirati. I to dobro. Ako želimo biti ozbiljan tim, moramo uvesti neka pravila, eventualno izabrati vođe, moramo pratiti utrke, moramo bodove dodavati, moramo organizirati izvođenje utrka. Ja predlažem ovako: Vikend-utrka, dakle, utrka prvenstva vozi se u onoliko sati u koliko se dogovrimo (subotom ili nedjeljom). Vozi se 20 krugova, s obavezom ulaska u pit. Vozi se onoliko utrka koliko bude potrebno (dakle, da svi stanu). Zabilježimo vremena, smjestimo vremena na rang listu i dodijelimo bodove. Kada kažem vremena, mislim na ukupno vrijeme utrke. Mislim da je ovo jedini dobar način. Sigor je rekao da se iz dvije utrke izdvoji pet najboljih vozača, pa voze svoju utrku. Ali kako će se onda dodijeliti bodovi? Isto sam tako mišljenja da kao tim moramo iskazati moramo iskazati svoje znanje, pa bi ona endurance utrka bilo nešto predobro. Opet pitam, postoji li neka endurance opcija (način utrke)? Kada smo riješili organizaciju utrka, moramo riješiti i ovaj thread. Thread postaje "nakrkan" svim i svačim, i kao takav ne može biti glavno mjesto iznošenja važnih informacija u vezi PcE LFS teama. Ja predlažem dvije opcije: izradu stranice koja bi bila "ogranak" PcE, naravno, ako to dopuštaju admini. Ako napravimo potpuno drukčiju stranicu, onda naziv našeg tima (PcEkspert) nema smisla. Druga opcija je da na ovom forumu otvorimo thread, u koji će se stavljati samo najvažnije obavijesti, ali se bojim da bi i on mogao postati zakrkan. Eto, samo moje mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
U koliko je utrka danas?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
bok ima li netko problem rusenja igre, vec par dana mi se igra pocela rusiti i kada se srusi nemogu je pokrenuti javi Could not initialise graphics zna li netko zasto??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
|
Nazalos niti ovaj vikend nista od utrke pa ja vas sve sada pitam jeli uopce ima smisla sastvljati listu kada nas se nemoze od 20 sa liste skupiti barem 5 za utrku. Zalosno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Re-Registered User
|
poz... evo i mene! igram LFS od 12 mjeseca PB je 3:35:28 ... dugo nisam igrao pa sam van forme.. cca 1:38:xx ... nego di se igra i kada.. ja sam za! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Feelin Distinctive Shit
|
PcE & Omikron Server
![]() |
![]() |
#372 |
Feelin Distinctive Shit
|
![]() |
![]() |
#375 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam bio u 20:15, nikog nije bilo...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
|
bok sorry ljudi ja necu moci dulje vrijeme doci na utrke jer kao prvo riknuo mi komp pa dok ga ne sredim nece biti nista od toga a kao drugo nasao sam neki posao koji radim u nedjelju navecer pa i zbog toga necu moci ako pomaknete vrijeme odrzavanja utrke onda cu moci kada sredim komp. zao mi je ali tako je ispalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
|
evo nakon procitanih 13 stranica i ja bi se pridruzio, ako nije problem. Danas sam instalirao igru (U verziju) Trenutno PB mi je 1.39.9 s vasim setup-om. Samo me zanim koliko igrica guta prometa jer mi limit za ovaj mesec sve blizi |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
igra ti troši jedno 8-10mb na 2h igranja, možeš se pridružiti timu, samo popravi malo pb vjerovatno će biti neka reorganizacija tima, jel sve slabije dolaze vozaći iz tima na server, pa bi trebalo to malo srediti i organizirati kada se cup vozi |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Feelin Distinctive Shit
|
Ma samo maži, nema beda
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
|
Molba!!! Ako je ikako moguce da se utrka CUP-a pomakne na subotu ili da bude u nedjelju ali ranije oko 14 ili 15h jer ja ako ostane ovako nikako necu moci voziti zbog novog posla koji sam prihvatio a radi se u nedjelju navecer, tj. od 17h. Molim vas da razmislite o mojoj molbi jer inace se nikada necu moci natjecati i odmah me mozete skinuti sa "liste", ![]() Hvala na razumjevanju!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Feelin Distinctive Shit
|
još ja i crash javimo
![]() |
![]() |
#384 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja tada imam ručak ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
**Hajduk**
|
da ti iskreno kazem tek sam poceo pa nisan ni gleda jer je bilo slabo aj recite mi mogu li uc na server vas pa malo vjezbat,i kako mogu vozit formule nisu mi otkljucane skinuo sam ona dva patcha,!!???
![]() |
#388 | |
Premium
|
nedjelja???
Citiraj:
Hvala na razumjevanju!!!
![]() |
![]() |
#389 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
moraš poskidati sa neta patcheve, da možeš pristupiti na server, inaće neće vidjeti server, u u vezi formula treba ti drugačiji patch, ako me razumiješ.. javi se nekome iz tima na icq, pa će ti poslati, jer ja nisam kod kuće sada |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
**Hajduk**
|
ok ali ja mogu uc na server vas sad sam bia
|
|
Oglas
|