|
![]() |
#361 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() OSIM ako ne lazu da su "detjunirali" motor pa u biti niti nemogu brze/bolje ![]()
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa neznam bas ni sta oni mogu dovest zapravo da poboljsaju taj motor toliko, jer dijelovi na motoru se ne mogu mijenjati kako zele ,imaju tokene i svaki dio nosi odreden broj tokena. Realno jedino kaj mogu mijenjat bez tokena su softwerske stvari u racunalu. Ne vidim razlog za toliki optimizam tipa borit cemo se za pobjede, kada ocito hardwerski dio nije dovoljno dobar. http://www.autosport.com/news/report.php/id/118511 Kazu da dovoze upgradeove pa eto vidit cemo |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma lažu ko psi. Dam se kladit da je u McLarenu panika sam takva. Ta njihova sranja da stalno napreduju i da je to najbitnije neka objese mačku o rep. Jedno 3-4 mj. prije kraja prošle sezone su za motor rekli da se kasni u razvoju barem 6-7mj. i da ima dva problema. Prvi je da troši puno goriva a drugi da je spor i sada su oni odjednom "detjunirali" motor za 150 konja. Je da mogu mislit. Ova suradnja sa Hondom mi izgleda kao totalni promašaj ( mada je prošlo tek par utrka ). Svake sezone mislim da ne može biti gore u McLarenu a ono šipak. |
![]() |
![]() |
#364 | |
Freelancer
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#365 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#366 |
Premium
|
Dobra vijest za McLaren fanove Buttonu nakon 3min u FP1 motor otisao ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Freelancer
|
#368 |
Premium
|
Nez jesu ga odvrnuli navodno je problem sa MGU-K koji McLaren proizvodi ,a ne Honda Alonso na kratko bio najbrzi http://www.motorsport.com/f1/news/bu...s-only-problem Evo potvrduje Button ono sto sam rekao da nije šasija najbolja kako tvrde, a to se moglo i vidit danas kod Alonsa koji je malo imo oversteer, understeer pa blokirao kotace itd http://f1.tfeed.net/live Live timing za one koji ne zele placat Berniju 30€ godisnje ![]() Zadnje izmijenjeno od: draksa. 17.04.2015. u 14:35. |
![]() |
![]() |
#369 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
go ferrari, go ![]() prvi i treca - mecka. drugi i cetvrti - konjic. peti i sesti - mecka No#2 (williams). Q1 i Q2 sam fulao, ali ako sam skuzio komentatora na SLO, cestitke Alonsu, prvi put prosao mclaren u Q2? sutra bi moglo biti svasta, jest pola sekunde hamilton brzi, ali bas me zanima kako ce se pokrivati taktike i koliko ce kome gume izdrzati. ali svakako dokaz, ne obecanje - ferrari itekako konkurentan.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Nažalost neću gledati utrku, ali mislim da je s ovim kvalifikacijama postalo sve jasno. Hamilton definitivno jači od Rosberga (po meni uvijek i bio), Vettel brži od Kimija (ako ga opet nije nešto žuljalo, treslo, klimalo, balansiralo, vibriralo...nema više smisla trežiti izgovore, dobar drugi vozač i zdravo). Nikad u životu navijao za Ferrari i "švabu", al sutra hoću, da razbijemo malo i tu monotoniju. Vrijedi pogledati Hamiltonov brzi krug, za takav "fen" od bolida izgleda poprilično dobro. Očekujem dobru utrku sutra... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Never Forgetti
|
Odlican stream, pa da imate za sutra. Sky HD, slika je odlicna. Pass ce bit na redditu ili ga pratite na twitteru.
#372 |
Premium
|
Brundle je rekao da navodno Ferrari donosi upgrade motora od cca 30ak KSa za Kanadu (za 2 utrke ) mogao bi biti zanimljiv drugi dio sezone ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Creeper
|
#374 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Allison je rekao da idu oprezno s nadogradnjama kako bi sve bilo balansirano jedno s drugim. Jer ne zele odmah samo nabiti nove stvari i napraviti korak unatrag...
#375 |
Premium
|
Button nece krenuti uopce , neki problemi sa ERSom |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
|
Ja gledam tu http://93.158.200.133/hellobernie/ |
![]() |
![]() |
#379 |
Never Forgetti
|
![]()
#382 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da, fantasticno 3. mjesto drzi i fantasticno je izgubio poxiciju na pocetku... Edit: 2. mjesto 😆
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 19.04.2015. u 18:37. |
![]() |
![]() |
#384 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Bas, danas je Kimi imao bolju taktiku, steta sto nije na pocetku bio ispred Vettela, stvarno bi bilo svasta u utrci tada. Ali za jedan Bahrain jako ljepa utrka.
#385 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
RB sa stilom kroz cilj ![]() ![]() a inace kimi.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takoder cestitke ferrariju na ocito i promjeni glavnog takticara jer ovo nije isti panj koji unazad 10tak godina donosi naoko jako upitne i nikakve odluke. isto tako, vettel..... hah, shit dan se dogodi svakome, iako nije lijepo gledati bolid koji je ocito brzi, da se vozika 10tak krugova iza slabijeg. ali ajd, ferrari uvjerljivo druga momcad sa mogucnostima da ozbiljno zaprijeti za prva dva mjesta (sto je mecka bezecirala ![]() nelosa utrka, jos da honda proradi i reno prestane sa eksplozijama, bilo bi jos bolje. plus, slusati kimija preko radija je smajl od uha do uha ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kimija šutaju od pocetka ove sezone, svako sranje se njemu dogadjalo i guraju ovog drekavca. Napokon su mu dopustili da vozi. U mclarenu idijoti, skupa sa denisom i onim panjom sto je iz lotusa dosao, nepustaju batona jer ce se raspasti za 2-3 kruga, ma nek se raspadne :/ A red bul je mogao i malo ranije da crkne, pa da se alonso dokopa boda ![]() Uglavnom, napokon donekle zanimljiva utrka ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Never Forgetti
|
![]() Dobar tajming, dobre borbe za podium i naravno panj Massa ![]()
#388 |
Creeper
|
Nevjerujem šta čitam... Znači Ferrari je sabotirao vlastiti bolid samo da bi Vettel bio ispred Kimija. Logično... Vjerojatno kimiju stave i 5 vreća cementa ispod sjedala samo da bude teži...
#389 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Tako je i jadan Barrichello spusio bar dva naslova jer je eto bio brzi od Sumahera 😂 Rosberg je obicna panjina, to sam davno rekao. Jos jedan dobar drugi vozac tipa Barikelo, Massa, Webber.... Nije mi jasno zasto ga se dizalo u nebesa prosle sezone. Na pocetku je fino profitirao od Hamiltonovih kvarova.
#390 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Kimi se mora poceti bolje kvalificirati ako misli dobijati Vettela. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |