|
![]() |
#361 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jesi stavio prikazivanje news feeda na "most recent", ne "top stories" ? EDIT: Jel netko zna zašto mi WP8.1 nije sinhronizirao sve brojeve kontakata sa Googlea ? Većinu je, ali fali ih nekoliko. Kontakt je u imeniku, ali broj nije. Da li možda postoji neki app da checkira i popravi to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
To ima veze pod kojim poljem si spremio broj. Ako si primjerice spremio pod "Other", tj. ako nisi spremio pod "Mobile Phone" na Google Contacts onda ti ne bude pokupio broj. Zato sam ja sve prebacio na Outlook tak da nemam takvih problema. Inače sam p*zdio kad mi se to dogodilo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() |
#365 |
Buying Bitcoin
|
Jel vama whatsapp ima problem sa slanjem slika? Posalje neku umanjenu sliku, gotovo velicine thumbnaila, umjesto standardne... Odmah da kazem - znam da wapp resiza slike prije slanja, ali ovo nije to, ove su jos debelo manje. Meni na L1020 zauzmu 1/5 ekrana u full rezoluciji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isto lumia 1020, svi zadnji updatei koji postoje i sve radi kak spada. Ja imam drugi problem, whatsapp mi je prije spremao slike u Whatsapp folder, nakon nekog vremena (ne znam kad i ne znam zašto) mi je počeo spremat u Other pictures folder. Problem je kaj taj Other pictures folder nije vidljiv kad želim poslat nekome neku fotku iz whatsappa. Jedini način je da odem u Photos pa u Other i onda share te slike. Ima li tko rješenje za to?
![]() |
#370 |
Buying Bitcoin
|
I šta sad da radim? Formatiram mob, pa se problem opet vrati, a izgubim sve. Ili čekat njihov update koji ko zna kad će doći i hoće li riješit taj problem. Onda gmail resiza sve slike koje idu preko njega, bez obzira kolike su. Nema opcije da isključiš to. Znači možeš poslat 5mpx sliku od 1.5MB, ne, on je resiza u neku svoju rezoluciju i max veličina bude 600Kb. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
pasmater
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
I meni isto sprema u other, ali najnormalnije imam taj other kada biram da shaream, znaci radi mi ko i prije samo je sada u drugom folderu. Također slike koje saljem i primam su normalne velicine (iako resizeane), svakako nisu neke mini male. Whatsapp na Samsungu Ativ S sa WP8.1 dev p. zadnja verzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Evo jedne jako korisne aplikacije #1 ToolKit. Zbilja sadrži hrpu korisnih alata. Smjestio bih ju negdje između Free i Pro verzije Jack of Tools. ![]()
![]() |
#379 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel zna netko kako na 8.1 DP mogu u Messaging app-u pisat poruke i slat na Facebook a ne SMS? Na WP8 mi je automatski bilo povezano i mogao sam odabrati SMS ili Face, ali na 8.1 ne vidim tu opciju... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#385 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
![]() Football World League: Flick, Score & Kick Cup 14 Meni odlična. Penali. Fora je kaj o tome di će lopta otići osim smjera u kojem si "wajpao" prstom, ovisi i o tome koliko brzo i koliko dugo ili kratko si potegnuo..isto tako kod branjenja možeš pričekat onog koji puca ali tada riskiraš da zakasniš s reakcijom. Šteta kaj nema MP. Igra se btw zna srušiti tu i tamo ali ne često. Kad se skupi 500 nečega, neke love, onda se može otključati neka repka pa je igrač u tom dresu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Rayman Fiest Run Na US store, akcija 1$ http://www.windowsphone.com/en-us/st...5-077581b53862 Odlična igra, puno bolja od prve igre, must have za WP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Win phone noob alert ![]() Koliko vas drzi hrvatsku regiju na telefonu, i da li je izbor na recimo us store puno veci..zanima me isplati li mi se prebacivati regiju ili se samo tramakam bezveze onda..ne da mi se mjenjat regiju ako mi radi puno posla nakon toga .. THNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
A nije prevelike veći izbor. Osobno recimo prebacim samo da updateam Nokia MixRadio. Nemaš tu puno posla. U settingsima odabereš US regiju i rebootaš telefon. Updateaš ili downloadaš šta trebaš, ponovno odabereš HR regiju i rebootaš. Jednostavno skroz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Omicron Alpha resident
|
Ja sam cijelo vrijeme na US regionu i to zbog Cortane i veceg broja dostupnih aplikacija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|