|
![]() |
#361 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma kad je sudjelovao? dajte, bio je u zaleđu ali iza igrača koji je dao dol.. Nije dirao loptu, nije dao gol. To je pasivno zaleđe koje se može svirati ali se gotovo nikad ne svira, što je po meni posve opravdano.. A btw, jesu komentirale što "oči sokolove" u vezi ovoga? |
![]() |
![]() |
#364 |
PizzoZder
|
Ako si gledao u poluvremenu golove sa ostalih tekmi dan ranije, zaboravio sam koja tekma je bila. Ukratko, udarac upucen u gol, suigrac sa crte gola izlazi van, cak mislim da je i ruke dizao da ne sudjeluje u akciji, to se zove pasivni offside. Ovdje igrac pruza nogu da zabije gol, znaci nije pasivan, vec je aktivan u akciji. Linijski sudac je morao dignut zastavicu jer je gore oznaceni igrac imao kretanje prema golu i ispruzio nogu da pokusa zabit. Sokola nisam gledao ali ovo logicki nije pasivan offside.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
|
EDIT: Ova rečenica u sredini tvoga posta ima jako puno istine.. Ali opet, ne znam.. (ok, neću ulaziti u detalje je vjerojatno znaš i sam da je zaleđe nauka i postoje knjige koje govore samo o zaleđu) ali imho, ako igrač "pokuša" zabiti gol i ima namjeru zabiti gol (btw, pa naravno da svaki igrač ima namjeru zabiti gol) to upravo znači da je PASIVAC jer pokušava i ima namjeru ali ipak ne zabija gol.. Već je gol zabio igrač koji je doletio ispred njega. Prema tome praktički možemo zaboraviti na tog PASIVCA. Barem to ja tako vidim, ne mora biti ispravno.. |
![]() |
![]() |
#367 |
PizzoZder
|
Da je on stajao mirno, ja bi prvi rekao da nije offside. Ali nije. ![]() Pogledaj par puta kraj videa, nisam ni ja isprve skuzio.
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A on će reć: To je slobodna procjena suca ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Bayern se dugo mučio za zabiti Nurnberg, Mandjukic dobar. |
|
![]() |
![]() |
#378 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
Čeka se druga nedjelja, 1.9 Liverpool- MU. Kako će ih strgat Mu na domaćem terenu, barem jedno 3 razlike |
![]() |
#380 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Joj zaboravio sam na to. ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Realno je da će united dobiti liverpool. ![]() U ponedjeljak united igra s CFC. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#381 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Sturridge zvijer, Coutinho isto, mali je yebeni Ronaldinho, fenomenalni igrači koji su se uklopili bolje nego što se itko nadao. Al Moratti negdje udara glavom u zid, prodaje Coutinha da bi doveo onog našeg panja ![]() Realno Liverpool će opet nadigrati Manure (kao uostalom i svaki puta zadnjih 5 godina). Pitanje je samo koliko će im sudac pomoći. Čitam da imaju novih ovogodišnjih pojačanja u sudačkom postrojenju. Valjda nije bilo dovoljno što FA nije dopustio da Suarez bude najbolji strijelac lige pa su Van Ofsajdu pustili 3 gola iz ofsajda u jednoj utakmici ![]() Prestrašno.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 25.08.2013. u 12:14. |
![]() |
![]() |
#382 |
Pod naletima kopita zla
|
Willian Borges da Silva dolazi u CFC. ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ahahah, mislim da je obrnutno. Rekla-kazala.
__________________ |
![]() |
![]() |
#385 |
Guest
|
|
![]() |
#386 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: doky. 25.08.2013. u 18:48. |
![]() |
![]() |
#387 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
Cardiff ih je nalampao, stvarno. |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Sudac je los, i jos ovo chelseavo glumatanje... bas se vidi da je spesl one dosao na celo kluba ...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|