|
![]() |
#361 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Hvala Druže Bruko ![]() Sada sve ide glađe, i to stvarno znatno glađe. Save game mi neradi, ali svejedno idem nanovo, nisam dobro startao ![]()
![]() |
#362 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I nemoj da čujem "dobio sam bad ending". Ima da budeš moralan ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja nisam impresioniran igrom kao 2033 :/ Prica me previse usmjereno vodi s previse cutsceneova gdje ja ne radim nista (makar je tako bilo i u proslom) Grafika s mojom konfom i nije nesto, high settingsi s 4x filtrom ne daje neku pretjeranu atmosferu... to je vjerovatno zato sto sam previse ocekivao...
![]() |
#364 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
GTX285 EXO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Brat od Đon Vejna
|
Umjesto posprdnog komentara slobodno das neki argument.. quality high, ssaa off, texture filtering 4x, motion blur medium - takve mi je settingse odmah ponudilo i vrti se bez ikakvih fdropova ili bilokakvog zastajkivanja naravno da bi ja volio 7970 i dx 11 na full, sam neznam ko bi mi to platio ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 21.06.2013. u 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
? To i dalje nije 3870 stara, ta grafa je rang 5850/gtx460 koje su još uvijek solidne grafe + je najjači model. LOL za tebe momak ![]() (znam da je grafa slaba ali kad vidim ove LOL ove i to...fino napiši odgovor, naglasi da je slaba i stara alol, pa da je spomenuo 8800GT ajde nekako...)
![]() |
#369 |
Brat od Đon Vejna
|
Igra postaje zanimljiva tek kad se opet sretne s Khanom, bar meni... Dobio sam "bad ending" , nisam bio bas skroz stealth, i fulao sam ocito par moral pointsa negdje kroz igru makar sam postedio kog sam mogao, spasio medvjedicu...
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ja ju baš odigrao i ocijena VRLO DOBRO.Dobrih 50-75 Fps-a ,1980x1020 sve max osim onoga ssa-nešto.Iako sam imao par ne mogu reći štekanja nego više usporenosti ili razvlačenja ali na nebitnim stvarima(kad je bila šora sve je teklo glatko), iako sam u tim trenucima imao bar 65-70 Fps-a.Meni puno bolje od prvog dijela,ona mi nikako nije bila sjela.Uopće nisam skužio kakav sam završetak imao jer nisam ni znao da moram paziti na takve stvari,Iako nisam niti jednog zatvorenika niti civila roknio.Sve u svemu Vrlo Dobro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Nevjerojato kakvo sranje su postale te igre. A ovo je baš prototip sranja. Prvi put zaigram nešto nakon 5g i onda ovo. Sve se svodi na stiskanje gumba kad ti komp naredi... Tap Enter fast...ENTER...ENTER...ENTER...ENTER...ENTER...ENTER...cutscene. I tako jedno 100 puta i igra je valjda gotova. Ni grafika nije naročito uvjerljiva. Veći dio u tunelu, a framerate varira ko blesav. Bugova bezbroj. Od animacija do interface-a. Strašno. Meni je ovo više powerpoint prezentacija nego igra. I pritom ne mislim na framerate nego na gameplay. I kao slide je poluproizvod. Žao mi je klinaca i gamera koji s ovim počinju igračku karijeru. 15min utrošeno na ovo je puno previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() E to to. U leđa se gađa, 3 runde joj treba skidati nosalise sa grbe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Riješio sam problem sa zacukavanjem.......iz nekog čudnog razloga winsi su sami aktivirali swap na d disku (fizčki disk 2, ne particija). Sad sam ponovno isključio swap ali na svim diskovima i radi ko podmazana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() "Press space to jump" i slične stvari ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Naravno da je igra daleko od savršene, ali komotno presavije priko kolina, prožvače i ispljune ko zeleni hračak (by Dizel ![]()
![]() |
![]() |
#383 |
Antimićanin
|
Ova igra je bomba zbog priče, a ne ne znam kakve igrivosti ili realnosti ili kajjaznam čega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma moze biti prica i bolja od Stalkera nebitno, ali linearnost je linearnost. Ukupnu atmosferu, pricu, igrivost Stalkera ce tesko koja igra skinut.. Ta igra je svijet za sebe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|