|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mene neki dan direktor optužio da namjerno forsiram kupovinu komponenti iz Future jer primam proviziju na kupljenu robu ![]() Nemrem ti uopće opisati koliko sam vrištao od smijeha dok nisam shvatio da je frajer ozbiljan. Poker face o.O
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
pohvala nedjelju poslana narudjba ponedjeljak dobio odgovor s ponudom, tu je doslo do neke zamjene komponenti, pa poslo izmjenu, odogovor dobio cini mi se za manje od sat vremena s novom ponudom, uplatio, nazvao jos za svaki slucaj da provjerim dali vide uplatu, sve ok, dobio mail s brojem posiljke isti dan, doslo danas spojeno danas sve, radi. usluga i brzina, odlicna ![]() Zadnje izmijenjeno od: sYsT3m. 20.03.2013. u 09:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jos jedna u nizu pohvala Futuri IT, odgovaraju ekspreksno cak i nedjeljom. Sutra salju robu, u utorak kod mene, ja sretan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nije baš iskustvo nego više pitanje, kako najbolje doći javnim prijevozom do Future iz smjera Maksimira? Niti poznam taj dio grada, niti sam se vozio tramvajem/busom jedno 2-3 god. pa mi je sad show doći do tih udaljenijih lokacija dok mi je auto na servisu, a trebao bih obaviti jednu reklamaciju što prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
S 12 do remize, onda na bus za Špansko/Prečko (114, 115) do Zagrebačke (ceste). Mislim da je to 5. stanica. Vratiš se malo natrag (pređeš semafor i prođeš ružni crveni Mercator i s lijeve strane ti je Futura u sljedećoj ulici. Uglavnom, dok si u busu, ne može ti promaknuti ružna crvena zgrada Mercatora s desne strane. Stanica prije ti je bivši Ve-mil s lijeve strane (stanica Rudeška).
![]() |
#366 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Na Ljubljanicu tramvajem, i onda busom do križanja Zagrebačke i Zagrebačke (u Zagrebu) ![]() I iza sky officea je futura.. EDIT: evo Ivan je prije pogledao otvoreni tab, a i bolje objasnio ![]()
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Jutro, majstore!! Fatal1ty 750W i dalje przi ko i prije 2-3 mjeseca kad je kupljen, a WD Elements sa asrock Xfast USB ide do 60mb/s write speed, hard je genijalan, moja preporuka. Sta reci, narucis jedan dan >popodne< i to na skype, vec isti dan dodje na lager, dobijes poruku, info na skype-u, normalno, i to je to. -dobar dan -dobar dan -zbog toga i toga -izvolite, racun, 5 god garancije, cuvajte racun, to je to. doviđenja - doviđenja ![]() ![]() Sve 5, valja kupit jos malo i miseka, tako da navraćam sigurno na skype kroz koji dan-tjedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
zamisli da imas servis i prodaju, pa svaki dan moras sastaviti 10tak računala ako ne i vise, i da na svaki stavljaju winse i vrte prime par sati, pa di bi oni stigli? koliko znam,nitko pametan ne stavlja windowse kako bi to sve testirali, sloze,upale,poriktaju sto treba u biosu, gase, pakuju a na tebi je ostalo.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
Guest
Datum registracije: May 2013
|
Nešto sam kupio online u futuri i želim vratiti nazad, znam da po zakonu imam 7 dana da vratim kad je kupnja na daljinu u pitanju. Ono što me zanima je ovo: Citiraj:
Po kojem oni zakonu mogu naplaćivati nekakvih 20%? Ako mi to može netko objasniti odnosno citirati članak iz Zakona. Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
MiningMod
|
Ako si kupio na daljinu i platio na daljinu, i nije proslo 7 dana, to se na tebe ne odnosi... Lijepo se cujes s njima i ne bi trebalo biti problema. Na svoj trosak to njima moras poslati, oni ce pregledati/testirati to i ako je sve u redu u roku od mislim 30 dana ti moraju dati lovu nazad ili odobriti povrat tako da nesto drugo uzmes u tom iznosu (ako ti to zelis).... Inače znam da dobavljaci uzimaju zapravo tih 20% a ne webshopovi, jer i sam tako radim, kada netko nesto vrati ne mogu ja to prodati kao novo, i vracam dobavljacima te mi oni uzimaju 20% jer ipak to vise nije novo ![]() Znaci, sutra ljepo kulturo nazoves futuru i objasnis situaciju, kada si kupio,sto si kupio i sto bi htjeo...i sve se dogovorite! Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 02.06.2013. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Registered User
|
Važna napomena! Ne zaboraviti poslati pismeno raskid jer inače ne važi povrat od 7 dana. Preporučeno sa povratnicom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Registered User
|
Pogledaj u mom potpisu. ;-) ako imaš još koje pitanje slobodno pitaj . |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nikad dosta pohvala, danas naručio WD LIVE Media player, naručio oko 12h, platio netbankingom odmah nakon, i u 19h isti dan je već na kućnoj adresi ![]() Pohvale, svakom kupovinom sam zadovoljniji ![]()
![]() |
#377 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
I ja sam nedavno kupovao u Futuri. Zagy mi je maksimalno izašao u susret. Imao sam neke posebne prohtijeve na koje je odgovor bio - nema problema ! Zamolio za cijenu i dobavljivost preko foruma. Dogovorili smo sve, dan prije nego što sam uopće imao na raspolaganju novac Zagy nabavio predmet. Obzirom da sam se raspitivao i kod drugih ( ADM / Links ) sad se pitam čemu muka. U Futuri sam sve obavio u vrlo kratkom roku, bez drame, bez problema. Vrlo, vrlo zadovoljna mušterija. Vidimo se opet, uskoro će mi trebati novi miš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
ne znam dal je moj zajeb sto se nisam uspio ranije sjetit, al ajd.. kad sam priej godinu i po dana kupovo komp, kupio sam graficku u futuri i sve dobro došlo.. ali je doso bez garancije, samo racun, 100% nije bilo garancije jer sam sve racune i garancije koje sam nasao na kutijama i u prihefto na racune istih.. dali mi je taj racun garancija posto na njemu pise moje ime i svi podaci(kupovo preko weba). recimo u ADM-u sam naracuio rame, proc, hdd, napajanje i samo sam od napajanja dobio garanciju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
|
Citiraj:
ja se ne sjecam kad sam zadnji put kod ikoga dobio zasebni papir kao nekad davno. ![]()
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nisam imao nikakvih problema, sve je bilo u najboljem redu sve što sam dosada kupovao. Jedino je malo bed da skoro sve moraš naručiti. A pogotovo je veći problem kada trebaš nešto nabrzinu kupiti kak je napajanje da čim prije osposobiš komp i onda pritom oćeš kupiti neko bolje napajanje, no nemaju ga na lageru. Tada moraš ili naručiti i čekati ili kupiti to kaj imaju na lageru. Npr. meni je bila ekstra žurba pa sam kupio Enermax 500W jer drugih nije bilo. No nisam baš nešto oduševljen jer na +12V pokazuje skoro +0.5V viška i malo je vent bučan čak i u idle radu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pohvala, narucio robu oko 13 h, u 16h su mi javili da je stiglo i da mogu pokupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
Jos jedna pohvala za kolegu i shop. Brzi odgovori, korisni savjeti, mislim cak da je bila nedjelja dok smo se mail-ali; "placeno danas-stiglo sutra!" GG Zagy
![]() |
#387 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
evo jos jedna u nizu pohvala za vrlo kvalitetnu ekipu iz Future...u nedilju navecer poslan mail,u ponedjeljak ujutro sam dobio poziv da je narudzba primljena i samo provjera jel sve ok...u utorak ujutro sve vec na vratima slozeno ljepo i uredno! momci su extra profesionalci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Uzimali komp za firmu u Futuri,sve uredno,stiglo na vrijeme,bez ikakve greske. Monitor je dobio mrtve piksele nakon tjedan dana upotrebe,poslali ga na reklamaciju i za malo vise od tjedan dana stigao novi monitor. Uglavnom,pohvale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|