|
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma nije to rekao, niti nije Hamilton pustio gas. Da je pustio gas ( prije svega nije takva osoba koja bi to napravila) alonso bi letio prek njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cestitke Hamiltonu. Ovaj RBR mi stvarno nije jasan. Kao promijenili taktiku zbog prelaska oba mclarena i nakon prve promijene guma Vettel ispred oba mclarena i umjesto da se vrate na tri zaustavljanja on idu na dva, genijalci.... Veliki poraz RBR (ali Vettel dio).
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Rosberg se dobro držao dok nije krenulo s promjenama guma. Rosberg je krenuo prerano po gume, a Renaultov dvojac prekasno. Dok su svi već bili na novom kompletu, oni su se vukli po stazi još skoro 10 krugova i gubili pozicije na veliko. Podesili su bolide za max brzinu na 3 ona ravna pravca i obilo im se o glavu. Heidfeld kaže da je imao problema s KERS-om ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Alonso je najvjerojatnije kriv zbog svoje krive procjene dužine bolida. Još bih samo nadodao da već jako dugo nisam vidio tako napetu završnicu utrke. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() @Drug Brko Kontroliraj malo izjave u smislu "ne trabunjaj" i slično. Temeljem čega napadaš tako čovjeka? Ti si bio u bolidu do njega pa si vidio?
![]() |
![]() |
#373 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Prenos
Hvala bogu na brodskoj televiziji, ponovo sam skenirao digitalni resiver i našao na brodskoj televiziji prenos, 100% Cool... ![]()
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: kian. 27.04.2011. u 20:28. Razlog: Caterham |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
|
Odličan dokumentarac, onaj Francuz iz FIA-e ![]() Ayrton Senna pogibija HRT (ostali dijelovi kod istoga usera) |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Je suis Schumi
|
Tek je nakon smrti priznao da se namjerno zabio... Doduse i Schumacher je tek 2006. priznao da se namjerno zabio u Villeneuvea ![]() Nego sto predvidjate za Tursku? Red Bull se vraća pobjedama ili ih McLaren odnosno Hamilton opet pobjedjuje? Od Ferrarija i Mercedesa bas nista ne ocekujem. Prvo nek uhvate Renault ![]()
![]() |
#378 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vettel se malo zaigrao ![]()
![]() |
#379 |
Premium
|
Ja mislim da su Šumiju danas uvalili minardi, jer kako drugačije objasnit sekundu zaostatka za Rosbergom. Ko da voze dva različita auta. Rosberg vozi odlično, nježno uopče nema dojam agresivnost dok ovaj panj upravo suprotno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
nikada njihov slogan nije bio bolji i bolje pristajao nego na ovim kvalifikacijama: red bull daje ti krilaaaaaaa!!!!!! no kako bilo da bilo ja bodrim svoga Hamiltona ![]() ![]()
![]() |
#382 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
opet odlicna utrka. malo cudno gledati utrku u kojoj ima po par minuta praznog hoda, stalno netko napada i prolazi nekoga, ulazi u boks ili tako nesto........ stvarno puno pretjecanja, nemam prigovora, jadan reziser kad ne znas sto prikazati ![]() sto se same utrke tice, alonso jedini koji je priprijetio dvojcu RBa. na kraju vettel, webber, alonso, hamilton, rosberg itd. ali jedini je alonso "malo" kasnio iza RBa, 10 sekundi iza vettela i manje od dvije iza webbera. massa i schumacher - joj. ne znam sto bih rekao, obojica su bili dobri u proslosti, ali mi je sve vise tlaka ih gledati. cak i vise kad pogledas da i ferrari ide (alonso na trecem, neko vrijeme i cvrsto na drugom mjestu), ali i mercedes (rosberg na petom, cak i on kratko na drugom mjestu, ali konkurentan cijelu utrku). jedino sto mi je zao sto nismo vidjeli kobayashija uopce danas, a covjek je takoder vozio jako jako dobro. sve u svemu jako dobra utrka, vettel od pocetka nije imao posla osim ostati prvi, ovi su se iza lijepo prestizali, ja vrlo zadovoljan ![]() i da, trebao je massa dobiti prolaz kroz boks za gresku lolipopa ili kako se vec zove covjek sto ga pusta iz boksa. sto se petrova i schumachea tice, po meni sve cisto, zar borbe. i jedva cekam spanjolsku, dva tjedna..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kakav start Alonsa. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|