|
![]() |
#362 |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo ti je titl koji dobijes nakon nekog postignuca. Da ne duljim, c/p sa GameSpota: "Titles are intended to give players recognition for extraordinary achievements. Some titles are associated with a player's account, such as "champion," which recognizes your achievements in guild-versus-guild combat. Some titles are associated with individual characters, such as "Tyrian Explorer," which recognizes your persistence and ingenuity in visiting every possible nook and cranny in the continent of Tyria. Many titles have multiple levels. For example, the first level of "skill hunter" requires that you capture 90 elite skills with a single character. You become an "adept skill hunter" when you reach a total of 135 elite skills. Capturing that many skills is an incredible accomplishment. You can choose only one title to display at a time, but a single character can have multiple titles. Whenever you uncover a new part of the world map of Tyria, for example, you make progress toward a "Tyrian Explorer" title. This does not diminish or alter any progress you've made toward a "gladiator" title, which is earned through victories in the random arenas. "
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
jedini title koji mene zanima je onak koji pokazuje rank. svi ovi ostali su totalna banana i stavljeni su samo da ljudi gube još više vremena igrajući. tko normalan bi išao loviti sve elitne skillove? osim što te košta vremena i golda, košta te i živaca. sniper, slijedeći put kada budeš želio prikazati konverzaciju izreži je iz screenshota - nemoj ljepiti hrpu velikih fotki. uzet će ti malo vremena dok sve izrežeš i posložiš, ali daleko je normalnije. evo primjer na mom razgovoru s jednim tipom: http://img100.imageshack.us/my.php?i...govorla4ei.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma nisam htio samo chat window, no nvm, ![]() i naravno, lik leavea game, i ostavi nas na cijedilu. I na kraju sve propade ![]() team nije bio los (tj ljudi koji su u njemu) ali je ipak trebalo nekog nukera i naci jos monkova... ![]() btw, danas prvi put skuzih, ovi henchiese i pricaju!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
|
OMG! PET WAMOA!!1 :clap: :clap: :clap: a ti ideš bez res siga. nije ni čudo kaj niste završili quest. prije par tjedana sam skupio škvadru iz svog guilda [CroA] i [BoA] pa smo otišli na taj quest i usputni skill cap. meni je na eleu trebao Glyph of Energy. titane, jednom kada smo došli do njih, smo pwnali skroz. ali ove avicare po ostatku mape su lude ko batine. napadnemo jednu grupu, druga grupa avicara nas ganka i pobiju nam 5 ljudi. rebirth ftw. onda krenemo za njima, navuku nas iza nekog brda i opet nas ganka patrola od njih 10. onak, monsteri nas luraju ko zadnje kretene. nismo mogli vjerovat kaj se događa, ali bar je na TSu bilo urnebesno. na kraju smo jedva nekako uspjeli capati sve potrebne skillove. taj Mineral Springs je totalni užas od mape. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
|
Yes, nisam uzeo sig, skuzio tek kad nakon 10min igranja, al jebg onda ![]() pet wamoa shto? jos jedna stvar, neznam shto su htjeli postici tim mineral springs i onom mapi kad izadjes iz droksa, ono kao neki fejk HDR, u mineral sve bijelo a tamo sve ruzicasto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | ||
Premium
|
Citiraj:
pet wamoa je savršen način da izgubiš živce. ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
AKA Vitez
|
Guild Wars Factions je stigao danas u CroVortex i jucer u Algoritam, cisto FYI.
![]() |
#370 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
AKA Vitez
|
BU! ![]() Ne brini, sa ovakvim stvarima se ne zezam. ![]() Zovi ih i reci da provjere po broju narudzbe (ili imenu i prezimenu) zasto nista nisi dobio. Ekipa je dobila mail jucer sa sljedecim sadrzajem: "Poštovani !! Igra Guild wars Factions sutra stiže na lager.Kako bi vam igru što prije poslali molimo vas da nam potvrdite vašu predbilježbu(replay na ovaj e-mail i kažite broj narudžbe ili bar ime i prezime kako ste naveli na predbilježbi) .Cijena je kako smo i rekli 299 kn (-10% za vas). Sa štovanjem,Robert. e-mail: aldzg@zg.htnet.hr" Znam da nista ne pise na CroVortexu, ali mailove su slali. U Algoritam je stigao mislim cak prekjucer jer znam da se ekipa vec hvali da imaju i Collectors Edition. Odi na news grupu hr.comp.igre.mmorpg pa pogledaj threadove: "Factions" - 02.05.2006. "GW:Factions iz crovortexa" - 24.05.2006. Dao bi ti link do Gugl arive, ali nema te grupe spremljene. ![]()
![]() |
#374 |
AKA Vitez
|
Evo sad sam siguran da je stigla jer mi je frend javio da je upravo pokupio igru u CroVortexu. Samo kaze da morate biti na nekom popisu, tak da bolje da nazovete prvo.
![]() |
#375 |
AKA Vitez
|
Ajmo ljudi sad malo nickova da se nadjemo u tom Factionsu. Dosadno mi solo igrat, tj. sa henchevima. Nisam bas previse prosao, lv6 tek (do sada nisam igrao GW, samo preview Factionsa kad je bio). IGN: Eques Aquarius W/A.
![]() |
#376 |
Premium
|
Upravo smo dobili 2 guild wara, pokupio sam nekog tipa warriora za defend droks misiju, htio je uc u guild ![]() ya sam ti DJ SniperWolf odnosno imam jednu monkicu kojoj neznam ni ime pravilno napisat ![]() ![]() factions dolazi sutra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
dobio factions u cetvrtak navecer, sad se zajebavam s unlockavanjem novih elite spellova i slicno, zasad igram sa starim likovima prebacenim u cantha svijet, nemam jos zivaca za nove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
meni se nije dalo čekati crovortex pa sam u algoritmu ubo colelctor's. krenuo sam s ritualisticom, pa nastavio sa starom monkicom da skupim factione da možemo složiti alliance (koji smo i složili). a onda sam vidio 15k kurzick female warrior armor i napravil ratnicu. armor je PREdobar. owna sve armore u igri. čak i female mesmer fow. ako netko ima ambera na prodaju whispajte Helene Flashfinger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
TA
uh, nit imam love da kupim factions nit mi je napeto igrati pve opcenito, jedino mi je za skilova, novih slotova, monstera itd... Nego ako ima raspolozenih za TA, tribali bi mi healer, kd warrior i ele. Htio bih dobiti gladiator title i fali mi jos 230 pobjeda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo bas jutros isao uzeti Collector's Edition Factionsa u Algoritam....dodje 20 kn skuplje nego obicni...katastrofa...a toliko se dobije vise... ![]() ![]() Ajde da ne duljim previse i da ne trazim po threadovima kao budala...ima li tu neka ekipa koja ima guild i koja je voljna primati prinove? ![]() ![]() Inace, igram sa Necrosicom jos od pocetka...a za pvp i gvg imam ranger/mesmera...dobro poznati IWAY stil...i sada sam poceo sa assasin/monk... ![]() Nisam brijao previse na rankove...tako da nemam niti jedan...ali to na kraju krajeva ne znaci nista, barem ne meni...
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
|
ček malo - ti bi u guild primio nekoga tko je igrao IWAY?! prestrašno. : suicide možda sam to samo ja ili moje GW društvo koje jednostavno prezire takve buildove. Igneos Eructid, mani se TA i primi se gvg i pravog pvpa. arene su za djecu. in other news: osnovan je hrvatski alliance u kojem su Croatian Angelic Order [CroA], Brotherhood of Apocalypse [BoA], Epileptic Seizure [HELP] i Laser Guns Pew Pew Pew [Pew]. također mi je zadovoljstvo priopćiti da je [CroA] trenutno najbolje rangirani hr guild na ladderu: http://ladder.guildwars.com/ladder.dll?tag=croa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Keeper of the Nine Keys
|
Citiraj:
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Keeper of the Nine Keys
|
Citiraj:
![]() Vidimo se ingame...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Keeper of the Nine Keys
|
Citiraj:
IWAY is GAY!: roller :
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|