|
![]() |
#361 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ma bez opcije armbara i rear naked choka igru ne kupujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Update na onaj članak gdje se spominje comabt system. UPDATE: Our editor Bennett Ring, who was at GDC, suggests the combat witnessed in the source for this article is in fact likely a quicktime event, rather than a complex melee system. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#365 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#366 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Yeah, but like ovo je upravo to o cemu pricam ![]() Nista protiv konzola, al gledam bf3 foume: pc teme: 1.Server Admin's Spectator Tool to Catch Hackers 2.How to get rid of grenade spam 3.Does BF3 need the 'Commander' position as seen in BF2 4.How should deaths be counted after a revive? 5.No points for kills, only for team actions konzole podforum: 1.KILLSTREAKS 2.more realistic Facial animations 3.Blood in Bf3 4.Zombie mode! 5.Achievements, make them funny! Sad da ne generaliziram, nade se pokoji degenerik i pc sekciji, al ovo je dosta realna slika 2vrste publike. Kojeg zeca iz sesira planiraju izvuci da i jedni i drugi budu zadovoljni beats me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
NHF ali bolje nemoj davati tako glupe izjave ![]() Veći team radi na PC verziji koja je uz to i primarna, a ne konzolaška, da je obratno onda bi bio port, ovo je samo demonstracija enginea koji će pokušavati prikazati grafiku jednako na PC-u i na konzoli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Buying Bitcoin
|
Može jedino izgledati isto, ali raditi ne jer su konzolaške verzije degradirane (retardirane) zbog upravljanja gamepad-om, autoaim, itd. Što se grafike tiče briga me hoće li igra dobro izgledati i na konzolama, ali ponašanje mi ne diraj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zaboravih se izjasnit precizno. Nije mi bitno jel port ili je pc primarni, ako se ponaša isto kao na konzoli. Pc je jedno, a konzola drugo i nema šanse da ikad bude isto. Uvijek će netko popušit, ako se radi na tome da igra bude ista na svim platformama. Bit će opet konzola koje će u trenutku izlaska bit možda jače od pc-a, a onda će ih pc opet pregazit. Samo, problem je što multiplatformska igra, u današnje vrijeme, poprima osobine najslabije karike (trenutno konzole) i ne koristi puni potencijal pc-a i to čak ni prosječnog. To je žalosno, po meni. Ne može sve na svemu radit i točka. Ali tu nema onda puno zarade. Još nam samo fali da prestanu proizvodit HD sadržaj jer ga se ne može u punom sjaju gledat na gro televizora. Znam da je usporedba smiješna, ali i ovo što rade, ovaj konzolitis, je isto smiješan, barem meni. Edit: ako na konzolama mora bit isto kao na pc-u i obrnuto, zašto nam ne stave zajedničke servere, da se malo zabavimo? ![]() Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 26.03.2011. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Da su bar glupe! Isto tako je bilo sad s Crysis dvojkom. Crytek nam je mazao oći kao je pc verzija primarna i superiorna nad konzolama i sl. A što smo dobili? Male uske mp mape, gro bugova, arkadni sp, neiskorišteni engine koji može dati duplo više i još puno toga. Pa i BC2 je zapravo uljepšani console port. Iskreno se nadam da se to neće dogoditi, bio bih sretan da ispadne slično kao što je bio BC2 tj. da izgleda kao na traileru i da porade malo na bugovima i hitboxu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Premium
|
Citiraj:
A vidis ja se molim samo da ne ispadne kao BC2. BC2 je super igra, al dizajn mapa, i tempo su prilagodeni 32 igraca i malo pojednostavljeno je sve, nadam se da trica to ispravi, jer bi ovakav map dizajn i squad princip bi bili dosta losi sa 64 igraca. Dobru hit detekciju ozbiljno mislim vec sad prekrizite, tako je vec 10g x( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#378 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#380 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#383 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
najava sa fb: "New Battlefield 3 gameplay trailer featuring large-scale firefights tomorrow! Head to www.battlefield.com at 1200PM GMT for the world premiere." |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Kako je dobra mjuza iz svih trailera, uvijek se naježim. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovo je SP ![]() I to nije nikakav mele sistem, to je cisto da ne bude obicni cutscene borbe, malo interaktivnosti. Uglavnom, odlicno izgleda, a najbolje mi je kako lik nogu zalomi ispod sebe kad ide izac kroz otvor za ventilaciju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Do izlaska ćemo 'odigrati' 50 % SP-a. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|