|
![]() |
#361 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa ja se držim onoga, ako nemaš što pametno pisati, radije šuti. Tako da nikad ne provociram takvim komentarima... jednostavno daš neki respect, pohvališ protivnika, daš mu podršku. Ili onaj easy na kraju, kad mi to netko zalijepi, dobije cijeli poker reporta, a na tribunalu takve samo punisham. Mislim, čemu taj easy? Poanta istoga? Nisu mi jasni ti ljudi... kaj nije bolje napisati wp i amen.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Puno bolje biti simpatičan nego brati banove ![]() Btw, mommi, gledam te tu i tamo, budemo bacili koji game skupa.
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam jako velika društvena osoba što se tiče LoL-a, većinom nakon ulaska u gejm ne prođe niti 10 sec a da ja ne pišem gluposti. Većinom naleti odmah netko s druge strane ili iz mog tima koji se isto zajebava, i odmah mi je game draži. Da li ja otišao na kill streak 10-0 i onda umro, I don't care. Sjećam se jednom sam doletio na top (mislim da sam bio Darius protiv Siona), i zezamo se mi u all chat-u dok nisu došli CS i padne mi napamet ideja "Let's farm. I don't hit you, you don't hit me. Junglers back off from top until we both hit lv 6.". Tako je i bilo, znali smo se slučajno koji put lupiti s basic kada bismo stajali pored creepova. Kada smo došli na 6lv, nismo se lupali, odmaknuli smo se i od tada kreće naš laning phase. Nije pametno puštati Sionu da farma, ali je game bio smiješan. Inače igram s ekipom koja se voli zezati, pa makar i izgubili. Igra se ozbiljno, ali ako se može uhvatiti sec kada se može trollati, to je to. Danas sam odigrao dviej partije s Blitzcrankom (0/6/14 i 3/3/10) i izownao poprilično drugi gejm kada su samo bježali od mene. Ali smo se smijali, čak je i suparnički tim sprdo Ezreala što sam mu sve radio, da je na kraju lik rage quittao. Dok sam jučer ujutro bio toliko pijan kada sam došao u 5h ujutro, da ne znam zašto sam upalio Skype, ali su me odmah ovi moji natjerali da igramo ARAM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Novi heroj (neki jadan) |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Premium
|
Citiraj:
Primjer: Baciš lantern, napraviš show, ally klikne na taj lantern i ti se flashas daleko i tvoj AD se pojavi s tobom ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 |
Premium
|
Guls, može, jedva čekam ![]() Imam 2-3 chara koja mogu reći igram dobro, ostatak ok, ali problem je da kroz tjedan sam na faksu pa igram na laptopu pa nije to to ![]() Što se tiče novog champa, ime mi je prekul! TREŠ! ![]() A ovoga dijela, o komuniciranju, fakat mi je draže da se svi razgovaramo, nego da svi vrijeđaju mene/nekog drugog, i jednostavno više nemam volje igrati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
Ima jedna stvar koju MRZIM kod LOL. U biti vjerojatno su to balavi klinci, al svejedno me ždere, pop...m totalno. Primjerice zadnji slučaj mi je bio ovakav: u prvih par sekundi uzmem Annie i čekam druge da izaberu. Ljudi izaberu ad carry, solo top, support. Jedan lik 25 sec do kraja još uvijek ne izabere ništa (ostao jungler recimo) i onda napiše čarobnu riječ MID i uzme Kassadina. Ja rekoh zaboli me, prvi sam izabrao i to odavno. On kaže ja sam prije rekao, ostali potvrde... A jbt, pop...m i odem van ![]() Ide mi na nerve to što praktički svaki put moraš napisat koji lane ćeš igrat iako je sasvim logično da sam izborom Annie htio mid. Nebi uopće bio problem da smo on i ja uzeli mid champa otprilike u isto vrijeme, promjenio bi na nešto drugo, igram na svim pozicijama, ali ovako... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: simba. 08.01.2013. u 11:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Premium
|
Citiraj:
EEEEEEEEEEEEEEEE, baš to! To je najgora stvar! I još k tome znam da su npr. 2 od njih premade, i onda jedan brani drugoga, kao on je prije rekao.. Meni se jučer desilo da sam igrao Dianu, i igramo 4v5 i imam score 8:3:3, i naravno imamo varusa, koji fakat rastura, imamo teema, koji isto rastura, obojica imaju super score, i imamo još nidalee (offline) i ZYRA koja ima score 0:12:2, i ona će mene reportati za ks, za sve sve sve! I šta češ s takvima? I na kraju cijeli moj team i protivnici su rekli da će nju reportati zbog feedanja, jer da nije mogli bi ih 4v5 pobjediti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne sviđa mi se ukratko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
|
Nadam se da nisam bio loš, ne igram baš puno više Kassadina, makar ću ga ovih dana krenuti igrati opet (moram opako proraditi na TOP role pa sam malo fokusiran gore). Inače, danas igrao Teemo top vs Riven (odmah na početku riven kao: Teemo SOLO? lol)...nemam baš puno killeva, ali sam zbog tele-a sam srušio sam 5 turret-a i ovi su nakraju pizdili ![]() Ova Evelynn je OP, danas odigrao prvi put s njom 2 gejma, na prvom sam imao cca 68 cs u 20 min (jebemti AP YI na midu protiv mene kada tesitram champa a ne znam mu niti ability). ![]() EDIT: Vjerujem da će novi heroj biti "skill rewarding", poput Orianne. Moćan u rukama nekog tko ga je master-ao, a užasan u rukama početnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja probao LeBlanc sada.. Ima taj jedan combo doslovce srušiš protivnika s 1 udarcem, ali iznad 30min, useless... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
|
Naravno da nisi bio loš, mi smo trolali... još smo se čudili jedan drugom kak je to moguće da smo na friend listi i onda se nađemo na suprotnim stranama u matchmakingu...
![]() |
#381 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() danas ujutro prvi ovaj meč s Evelynn, igramo mi ovako: Mid - Evelynn (Ja, prvi put da igram s njom) Top - Jax (frend ga igra) Support - Sejuhani (frend prvi put testira) ADC - Varus (frend igrao možda 1-2 partije s njim tek kada je izašao) Jungle - Shaco (neki random lik) znači nas 3 testiramo prvi put champove ![]() vs Mid - AP Yi (ali debilni AP yi, imao je mogućnost snowballa, ali nije to iskoristio) Top - Yorick Support - Zyra koja je išla AP, ne support ADC - Teemo Jungle - Lee Sin bilo komično, gubili cca 10 razlike, ali iak osmo svi testirali champove, nismo baš njubare, te ih izownali u svakom TF-u makar je naš Shaco i Jax imalo YOLO momente 1vs5 ![]() Inače, ako netko igra JAX-a i igra jungle, evo jedan savjet koji zna donijeti FB. Započneš s Wolves, pa ideš na blue (ja obično kažem da želim da je to smiteless, znači neka ostanu 3 sec duže da ne moram koristiti smite). Prvi level uzmeš E tj. dodge-stun (klasika na jax jungle), a drugi uzmeš Q (leap). Nakon blue spustiš se na river, popneš se tamo na midu na njihovu strane jungle, dođeš njihovom midu s leđa i leap+stun...ako tvoj na midu ima već neki li la burst na lv2 a mid je squishy, to je first kill (makar i flash bacio da ga ubiješ, ali izbjegneš da sam umreš). U najgorem slučaju neprijatej će potrošiti flash. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
|
Ja sam prije nekih sat vremena, imao match, igrao sam s alistarom, varusom, singedom i dariusom.. Ja sam igrao dianu.. Imao sam na početku 5:0:3, i imali smo 25:12 u killovima, i izgubili.. ![]() Najgore od svega je što imamo singeda koji je u 20-toj minuti imao 13 dedova, i završio s 13:21, i onda će on mene reportati jer svi moji killovi su ks.. A imam 21:7:17.. I jednostavno sam jadan nakon takvih ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.01.2013. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Nema većeg užitka nego mute-ati nekog kretena koji flejma po chatu ^.^
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
Ili ugasiti Winamp kad stream počne sa Severinom... sve su to mali životni užici ![]() Btw petkom mi imamo troll večer, znači skupimo se oko 22h na skype, palimo lol i ovisno o tome koliko nas ima, igramo summoners rift ili proving grounds ako nas je više od 5, jedni protiv drugih. Ako je netko zainteresiran, javite se u pp. Uvjet je mic+lol+skype+dobra volja i kutija cigara ![]()
![]() |
#387 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Evo drugi petak sam doma za vikend pa ću se javiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
|
PA eto super, skupi nas se 10ak, svi na istom skype i vozi miki, hoćeš 5vs5 ili se podijeliti u dvoje pa proving grounds... to su onda hebanja majke na sve strane, znamo pišati od smeha
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|