|
![]() |
#361 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Ima i zadnje transfere, danas izašao novi dio. ![]() http://pes2008editing.blogspot.com/2...ming-soon.html |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Gameplay sa cat.11.1 gore- sveglatko, sve 5 (vs&fs "on", naravno). |
|
![]() |
![]() |
#366 | |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
nadopuna: i ne samo to, dodano jos gro klubova, drugih liga, zemalja koje nisu bile prisutne, muzike, stadiona... popis je stvarno ogroman
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 04.02.2011. u 18:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Slažem se u potpunosti. ![]() Stavio sam zadnji patch koji su izdali (patch 1.5., barem mislim da je zadnji) i odličan je. Najnoviji transferi (Carrol i Suarez u Liverpoolu, Torres u Chelseu, Legrotalle u Milanu i sl.). Koliko sam na brzinu vidio, dodali su i nekoliko novih reklama na stadionima i sličnih stvarčica, koje su oku drage. Svakako preporuka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
IT Consultant
|
PESEdit.com 2011 Patch 1.7 - Released! + Fix 1.7.1 evo da malo ozivim temu, mislim da je vec glupo pricati da je ovo super patch, i da je svakom revizijom sve bolji i bolji, uzivajte ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
IT Consultant
|
![]() |
#376 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
meni fus trza na svim novijim nevidijinim drajverima osim na onima CUDA tj. developer driverima, momentalno koristim zadnju 263.06 verziju , a mogu reć da sve ostalo bolje radi na njima... i boje i oštrina su bolje... to mi je u biti mjerilo drajvera, ak fus radi-radi sve :-) čuj, kad uhvatiš vremena fino počisti sve, u najgorem slučaju češ morat fus reinstalirat - updejtat sve kak spada moš isprobat ovu setings fajlu ak očeš http://uploading.com/files/ec6d12e2/settings.dat/ al vjerovatno nije do tog |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#379 |
gadget freak
|
Jesi patchao igru? Kojim patchom? Trenutni je 1.7 i ima fix 1.7.1 od pesedita, s tim bi ti sve trebalo radit normalno. Za svaki slučaj provjeri u kitserveru jesu li mountani exe fileovi od igre. Ja bi probao i starije verzije reda radi.
![]() |
#380 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
PES 2011 problem
ovako, imam Core2Duo E6550 2,33GHz, nVidia GT8600 512MB, 2GB RAM kad igram PES sve normalno radi na high detaljima i 1280x768 ( 19" monitor ) tj. 60 FPS ( mislim da je maksimum ) dok igram i ne trza, sve glatko ide.....a onda dok je replay onda mi FPS padne na oko 25 i sve steka.....Jel to problem procesora ili graficke? EDIT: PS. ovo su golovi koje sam ja zabio na PES-u Zadnje izmijenjeno od: beli14. 04.06.2011. u 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
gadget freak
|
![]() |
#385 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
izišao je pesedit patch 3.5 koji donosi sve lige i dresove nove idt. te dodatak: Citiraj:
instaliravao se taj gameplay patch jedno pola sata i nakon odigrane utakmice moram priznat da je drugačije, bolje, ako netko igra ovo svakako nek proba, ima ~1,5gb
![]() |
![]() |
#389 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ali suci su i dalje retardirani, ogromne faulove ne sudi, a nekakve faulove koje ni na replayu ne vidim sudi. pucanje i dalje koma, lopta leti ko balon u zrak, izgleda da patch nemože ispravit te krucijalne stvari ![]()
![]() |
#390 |
Registered Abuser
|
evo ja stavio danas.... ok fuckas ti suca, ja mogu odigrat utakmicu da imam po jedna il dva faula u 15min..uglavnom... igram vec drugu tekmu s borusijom protiv bohuma....(uvijek volim igrat sa slabijim klubovima tu malo skill dodje do izrazaja) i ono gledam, bohum igra super u obrani, dodaju se pa promjene stranu, onda igrac u sredini ak nema kom dodat vrati nazad pa promjene stranu... kad lik trci po krilu cesce mijenja smjerove, pa malo stane pa te izvrti.. zasad super.... cekam vece bugove da prijavim... a za suca lako,,, uvijek je sudija peder, to se zna... al ak lose igras nije ti kriv sudac e da i velki plus ko i prosli put za to kaj je drugi egze i ne mijesaju mi se moje sejv fajle... dobra stvar... pesedit za masterligu... pes2011 za zajebanciju s hitlerom i ekipom ![]() da, jos jedna stvar, volio bih da smanje s onim skaricama s 25m... ludi japanci... i nisam jos probao VS, a to zapravo jedino i igram da vidim kak se moji igraci prikljucuju napadu i to... Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 01.07.2011. u 20:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|