|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ok, sad ozbiljno. Što se tiče Pletikose, nisam gledao ali sam čuo da u novom klubu brani jako dobro i ako je stvarno u formi, Kelava nema šta raditi na golu ispred njega. Rasprava o tome da treći vratar reprezentacije trenba biti prvi nema smisla. edit: smisao je da pravi navijači cijene zasluge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gle i ja cijenim Željka Mavrovića, ali mi ga je suludo sad poslati u ring. Kužiš poantu? Rezultati se ne postižu na staroj slavi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#364 |
Premium
|
Ma sve 5 ![]() Šta je najgore, Pletikosa i Kelava su isti tip golmana, obrani čudesa, pa napravi početnički kiks. S godinama je Stipe drastično smanjio broj kikseva i krivih procjena centaršuta ili neizlazaka na isti, što mu je isto bila boljka. Ne sjećam se kad je zajebao u reprezentaciji, pa me podsjetite (pada mi na pamet samo Makedonija u Zagrebu) Sjećam se nekih njegovih asistencija za gol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Neznam, odigrao je svega 7-8 utakmica u Rostovu, i dobio 5 golova od cega 2 totalna pacerska, tako da neznam bas da je u formi i da odlicno brani. Kriv je za 2 poraza svoje momcadi, a kelava je treci vratar samo zato jer je balav jos, da nam savez i trener nisu takvi kakvi jesu, pletikosa nebi branio vec par godina ko sto nebi igrao ni srna EDIT: @flood, nisam mislio na nikog konkretno, vec da se uoci/poslije tekme da procitati par tekstova po forumima,komentarima i slicno, koji u sustini opisuju di sta i kako je zapelo. Slaven bilic je da se razumijemo, zadnja rupa trenerskog svijeta, ko sto su i maradona i slicni
![]() |
#366 |
Premium
|
Jednostavno nemam više toliko povjerenja u Pletu kada vidim mlade snage, konkretno Kelavu, koji radi čuda na golu. Pa samim time moje povjerenje prema njima raste. A plete je imao kikseva u ruskom prvenstvu da smo znali padati sa stolice od smijeha. Jednu tekmu je primio 4 ili 5 komada za lomit se od smijeha.
![]() |
#367 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
|
Gle, imamo potencijal sigurno veći od ovoga koji trenutno koristimo Nisu igrači bogom dani, ali mislim da po igračkom kadru imamo reprezentaciju koja se nesmije mučiti u kvalifikacijama, sa ekipama kojima se trenutno muči. Hrvatska je ovu skupinu davno trebala zaključit, i sad će netko reć, grci su neugodni, izrael latvija gruzija kurac palac, ali to su momčadi koje trebaju redovno padat od naših odabranika. Naša ekipa je igrački kvalitetna, vecina ih igra zapazene uloge u svojim klubovima koji nisu lezilebovici ala Rostov iz rusije i slicno, cinjenica je da igramo losije nego sto bi trebali, a tu gresku treba traziti iskljucivo u treneru, jer svi ti igraci igraju kvalitetno po svojim klubovima, ali u repci djeluju ko rastimana gitara Nitko ne kaze da mi igramo nogomet i gubimo, ali unazad godinu dana hrvatska nije odigrala niti jednu utakmicu kako bi trebala i kako zna, pa sad mi ti reci ko je tu tocno kriv?
![]() |
#369 |
Guest
|
Pogledaj malo druge momčadi po drugim skupinama. Francuska? Portugal?... Pogledaj gdje igraju igrači iz tih repki, koliko vrijede... Bilić je OK. Nije među najboljima, ali nas bogme ne košta toliko koliko si ti umišljaš. A i statistika mu ide više nego pod ruku Bilić ima 52 utakmice 36 pobjeda 11 remija 5 poraza Znači 69% pobjeda -- Usporedbe radi: Kranjčar je imao: 25 utakmca 11 pobjeda 8 remija 6 poraza Znači 44% pobjeda Ćiro je imao: 73 utakmce 36 pobjeda 22 remija 15 poraza Znači 49% pobjeda Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 03.10.2011. u 14:20. |
![]() |
![]() |
#370 |
Into my head it goes
|
S tim da je Ciro imao svemirski brod od repke pa smo cupali kosu...kad se sjetim Boke i Ukrajine...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 | |
Guest
|
Citiraj:
2007 - Kiks protiv Makedonije na onom što se zvalo terenom! 2008 - Izgubili od Engleza i Nizozemaca (prijateljska) 2009 - Izgubili od Engleza 2011 - Kiks protiv Gruzije |
|
![]() |
![]() |
#373 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kelavu na gol, ima obrane koje su držale dinamo u igri za LP, kasnije i u LP, zajebe ispucavanje (jer kako on kaže zbog velike noge) i nekad zna krivo istrčat. Ali da brani odlično brani, svaki put me iznenadi što skine. Nije Stipe loš, ali nije za 1 golmana.
![]() |
#374 |
Premium
|
Sori Jelc, očekivao sam tvoju reakciju ![]() Kelava je talentiran ali mora popraviti te neke "banalne" elemente da bi bio prvi golman reprezentacije. Stipe je pouzdan i ne znam kad je zakazao, a puno puta je izvukao i jedan je od konstantnijih reprezentativaca. Ne kužim zašto nekima smeta. O Subašiću, koji je između njih dvojice, nebih |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
Po čemu je to Pletikosa pouzdan? U zadnje 2 sezone po broju tekmi koje je odigrao? |
![]() |
![]() |
#376 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#377 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Premium
|
Ajd decki nemojte flejmat da nam i ovo ne zakljucaju ![]() Dakle, da te citiram : Citiraj:
Nit ima jakih utakmica ( da se razumijemo, ni Kelava nije imao do unazad godinu dvije, ali je na njima pokazao da je materijal za repku ), dok je plete lagano izgubio i ono malo sta je ko golman imao...
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
|
Koje reakcije ![]() ![]() Ne da mi se odgovarat ponaosob, Pletikosa brani, pa šta bude. Ja samo mislim da je dovoljno pouzdan i da se ne treba sumnjati u njega. Kelava je treći golman i glupo ga je gurati na mjesto prvog u ovom trenutku. Peace |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
gol možemo primit jedino slučajno, kvalitetnija smo ekipa od grka i to znatno, nemamo ni presing jurnjave na rezultat šta je donekle naša slabost (ko npr. protiv ukrajine u zagrebu u prošlim kvalama)...ne vidim razloge za zabrinutost niti način na koji bi nas grci 'stisnuli'. barem jedna organizirana akcija/kontra će proć, a onda nek se grci znoje u dodatnim.
![]() |
#381 |
Premium
|
Teško je procijeniti kako će Grci odigrati, no poznata je činjenica da se teško snalazimo sa ekipama koje se brane sa svih 11. Bit će veselo s tim kontrama, ali ako će obrana biti disciplinirana i Kelava na golu, trebalo bi proći ok. Očekujem kilavi remi 0:0 koji će nama biti dovoljan.
![]() |
#382 |
Premium
|
Kelava je trenutno u fantastičnoj formi, teško da je Pletikosa trenutno bolji od njega. Ali, po meni je Bilić eć trebao staviti Kelavu na gol, niej baš pametno stavljat ga u vatru u najvažnijoj utakmici reprezentacije. Svaka čast Kelavi na svemu u Dinamu, ali mislim da ovako bitnu utakmicu nikad nije igrao i malo koji izbornik bi bio toliko hrabar da stavi Kelavu na gol u toj tekmi. Sjetimo se ladića i bure u Splitu protiv Danske, i kako je Ćiro podlegao pritisku splitske javnosti i u slijedećoj utakmici (Slovenija) stavio na gol Gabrića. gabrić je imao katastrofalno istrčavanje kad su nam janezi spičili gol, još se k tome ozlijedio, a u nastavku su janezi nakantali i Mrmića ![]() Inače, naš najbolji golman u tim kvalama bio je Schmeichel, on nam je omogućio broncu '98. ![]() Kelava je trebao već branit, da se uigra s repkom, ovako bi malo tko bio sklon eksperimentu...
![]() |
#383 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#384 |
Premium
|
Ha gle onda nema druge nego izgurati Euro sa Pletikosom, i onda slijedeće kvalifikacije krenuti s Kelavom. Možda dečko izraste u vrhunskog golmana, možda ne, ali definitivno treba se okrenuti mlađim snagama i nekim dugoročnim rješenjima. Što je s golmanom Cibalije, čujem da frajer stvara čuda na golu.
![]() |
#386 |
Premium
|
Ma neee, bilo je govora u ekipi jednom o tom frajeru kaj je prošle godine branio za Cibaliu, da je frajer čudo od golmana, ali da ga Mamić i Debilić ne daju u ekipu jer "ko hebe tam neku Cibaliu, mora se zaraditi na transferima".
![]() |
#388 |
Premium
|
Ma kakav Delač, taj mora još puno žganaca pojesti da bi bio blizu naših trenutnih golmana. Prime kante od golova, kad se sjetim prvenstva prije par mjeseci, strahota za gledati. Možda je samo bio van forme, ali kaj su ovi konkretno pucali, on je popušio.
![]() |
#389 |
Premium
|
Delač je bio vrhunski talent i vratar, dok nije došao u novine, to mu je očito djelovalo na psihu, kako i nebi, posto je klinac ( znam ga iz kvarta ). Sad pitaj boga oce se vratiti na pravi put, jer je stvarno bio/jos uvijek veliki talent. Ista stvar sam mislio da će se s Kovačićem dogoditi, no mali zasad odlično reagira psihološki na natpise u novinama, nadam se da ga neće slomiti u jednom trenutku. Što se nas pak tiče, uvijek smo dobijali pacerske golove, zadnji koji su nam pošteni gol zabili su brijem bili Englezi, tu se vidjelo gle bolji su i bok, ali ovo ostalo su sve manje više bile slučajne gol akcije gdje smo sami krivi, tako da se toga i najviše plašim,a ako u takvoj situaciji izađu 1na1 sa Pleteom znam kako će završit, dao bog da ja budem u krivu i da mene pljuju, ne Murinu ![]()
![]() |
#390 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
i btw. mislim da je kelava budućnost na vratima, subašić čim ode (ako ode) vani, konkurirat će samo ako digne formu na puno veću razinu nego sad, jer je dvojbeno jel najbolji izbor i u hajduku u ovom trenutku, kamoli u reprezentaciji.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|