Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.01.2010., 14:12   #361
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Shvačam ja da je to beta, i da će puno toga biti popravljeno, ali jednostavno mi to nije to,.

Slažem se da je taj feeling kaosa vrlo dobro napravljen, ono dim prašina granate i meci svuda uokolo, što dosta šteti snajperima jer ne vide

Ali nema te fluidnosti koju daje COD (bilo koji), nema te dinamike igre da ideš i ideš još dalje.

Evo sad sam odigrao partiju, i sam sam od 7 (ili 8?)onih pointova za uništiti ja uništio 5, a i nisam igrao Bog-zna-kako

Sjest na quad, flankat ih sve, doći sa leđa, pobiti njih par i plantati bombu, daj zamisli smijurije COD communitya kad bi to ubacili u COD? , da ne pričam kako bi okolo prošla

Katastrofa, prelagano, a opet, fact da trebam isprazniti 2 šaržera (ako imam sreče) u nekoga na 20 metara da dotični crkne - dali je komentar potreban?

Prišuljam se sa leđa snajperu (ja sa Assault rifleom) i puknem mu u glavu @point blank 3 puta da bi gad crko
EPIC
E da, više mi nema onih artefakata, valjda je pomoglo stavljanje refresha na 59Hz
A i prebacio sam ju u DX9

Jedva čekam 3 mjesec, igru ću kupiti i zaigrati, baš da vidim koliko će se odskočiti od bete, kamo sreče da igra bude fantastična, da konačno osim CODa 4,5 i 6, intenzivnije zaigram i neku drugu online igru.
Ako nisi skuzio ovo je topic u kojem se vecina nasla nakon NEZADOVOLJSTVA codom ukljucujuci i mene, stoga tvoja propaganda o nedodirljivom codu ovdje trenutacno znaci samo trolanje, stoga da skratim, vise sam se nauzivao zadnjih mjesec i pol igrajuci betu battlefielda na KONZOLI nego zadnje tri godine coda na kompu (izuzev COD-a 2) i zeljno iscekujem ovu igru iako imala manjak prone-a, leana i svi vojnici bili na skateboardima, dosta mi je mapa na Cod-u velicine poljskoga wc-a di mi na spawn lete bombe i akrobata koji mi sa trostrukim saltom u zraku stisne headshot ispucavsi 90 metaka iz p-90 kroz zid...

Stoga tvoja zapazanja odigranih par mapa neznaci ama bas nista, jer ovo nije cod u kojem zgrabis pusku i kreni mesarit uz predosjecaj di bi tko omogao biti iz kojeg zida, sto se iz tvojih postova moze svatit da si i igrao tako igru, ovdje imas tenkove, helice, atv-e, u ovoj igri mozes biti koristan kao lik koji samo trci iza tenka i popravlja ga, ili medic koji samo heala, ovdje ti netrebaju killstreakovi, meni je trebalo dva tjedna da bi prvo vidio\isprobao sto sve i kako sve mozes odigrati na mapi a onda tek kreces sa igranjem da si koliko toliko koristan umjesto bezglavog bauljanja mapom sa osvetnickom grimasom na licu u stilu ramba....

Iako je i meni trenutacno zbunjujuce jer neznam mapu, koje su tocke uporista di se najvise odvija borba i trebat ce mi neko vrijeme dok to nepohvatam ali i sad mi igra obecava puno (jos da mi je Quad pa da glade radi)
I ostavite CoD izvan ove teme pomogucnosti....

Hvala @Beo sto si mi ustupio acc...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:29   #362
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
U potpunosti se slazem.
I meni je isto BC2 BETA kad sam prvi put poceo igrat bila onako meh,posto sam prijeigrao samo cod4 online,ali nakon nekih 5-10h mi se zbilja sviđa i vidim koliko je raznovrsna igra,jedino moram naucit letit s tim prokletim helicem,nikako da to skuzim,a kad je u zraku owna cijelu mapu
Constantine je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.01.2010., 14:31   #363
t3cH_GuRu
Premium
Moj komp

t3cH_GuRu's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Ako nisi skuzio ovo je topic u kojem se vecina nasla nakon NEZADOVOLJSTVA codom ukljucujuci i mene, stoga tvoja propaganda o nedodirljivom codu ovdje trenutacno znaci samo trolanje, stoga da skratim, vise sam se nauzivao zadnjih mjesec i pol igrajuci betu battlefielda na KONZOLI nego zadnje tri godine coda na kompu (izuzev COD-a 2) i zeljno iscekujem ovu igru iako imala manjak prone-a, leana i svi vojnici bili na skateboardima, dosta mi je mapa na Cod-u velicine poljskoga wc-a di mi na spawn lete bombe i akrobata koji mi sa trostrukim saltom u zraku stisne headshot ispucavsi 90 metaka iz p-90 kroz zid...

Stoga tvoja zapazanja odigranih par mapa neznaci ama bas nista, jer ovo nije cod u kojem zgrabis pusku i kreni mesarit uz predosjecaj di bi tko omogao biti iz kojeg zida, sto se iz tvojih postova moze svatit da si i igrao tako igru, ovdje imas tenkove, helice, atv-e, u ovoj igri mozes biti koristan kao lik koji samo trci iza tenka i popravlja ga, ili medic koji samo heala, ovdje ti netrebaju killstreakovi, meni je trebalo dva tjedna da bi prvo vidio\isprobao sto sve i kako sve mozes odigrati na mapi a onda tek kreces sa igranjem da si koliko toliko koristan umjesto bezglavog bauljanja mapom sa osvetnickom grimasom na licu u stilu ramba....

Iako je i meni trenutacno zbunjujuce jer neznam mapu, koje su tocke uporista di se najvise odvija borba i trebat ce mi neko vrijeme dok to nepohvatam ali i sad mi igra obecava puno (jos da mi je Quad pa da glade radi)
I ostavite CoD izvan ove teme pomogucnosti....

Hvala @Beo sto si mi ustupio acc...

DEBELI potpis
t3cH_GuRu je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:37   #364
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Ako nisi skuzio ovo je topic u kojem se vecina nasla nakon NEZADOVOLJSTVA codom ukljucujuci i mene, stoga tvoja propaganda o nedodirljivom codu ovdje trenutacno znaci samo trolanje, ...
a nisam primjetio nikakvo trollanje sve dok ti nisi ovaj zbljuv postao. Igra je zabavna. Ali koji je vrag sa onim snajperom. Pogledam kroz njega i kao da gledam kroz nešto kaj je netko napravio u 5. stoljeću prije krista. CoD1 je nebo i zemlja naspram ovog. Ovdje je kaos u stilu da uzmeš quake 3 mapu na kojoj se inače gra 1vs1 i ubacis 3vs3. Vozila su smece (motor je kao da vozim hovercraft).

Toplo se nadam da će ispegalti igru i ono važnije da će druge mape biti puuuno bolje!
  Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:51   #365
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Na ovih zadjih par postova imam samo jedan komentar:

"Sto ljudi, sto cudi,/ Sto zena, Dvjesto sisa"

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:56   #366
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
nemogu refreshat i3d.net...
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:01   #367
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
daaaaaa pukla stranicaaaaa looooool de neko proba i meni ugrabit kljuc bit cu mu jakooooo zahvalaaan
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:02   #368
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ako tko ubode key viška, nek šalje....

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:02   #369
keyser_s()ze
Premium

Bad Request (Invalid Hostname)

DoS napad...
Staro 30.01.2010., 15:03   #370
georgy
Premium

georgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Tako je i zadnji put bilo.
georgy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.01.2010., 15:04   #371
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
daaaaaa pukla stranicaaaaa looooool de neko proba i meni ugrabit kljuc bit cu mu jakooooo zahvalaaan
he he,ko zna kolika je navala,predpostavljam ogromna.
Constantine je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:06   #372
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ako netko ubode key viska moze poslat , ak necu dobit?
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:07   #373
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ako netko slucajno ugrabi key vise bio bi zahvalan
Mihael je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:07   #374
georgy
Premium

georgy's Avatar

Loada se...

Još uvijek...

12 minuta
Izgleda da ništa od toga, treba čekati da počnu odustajati ljudi
Staro 30.01.2010., 15:14   #375
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
JOš se refresha . Ako neko ima key viška ili acc bio bih zahvalan
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:17   #376
knez|boy
Premium
Moj komp

knez|boy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
upiso ja podatke i cekam 5 minuta da se refresha i

We're out of keys!

All tens of thousands of beta keys have been distributed, sorry!

knez|boy je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:18   #377
keyser_s()ze
Premium

a ovakva potražnja nije bila ni za zero gear betu
Staro 30.01.2010., 15:18   #378
georgy
Premium

georgy's Avatar

Ništa...

Valjda im se zbrejkalo nešto pa nisu ni dijelili.
Staro 30.01.2010., 15:20   #379
Pak
Premium
Moj komp

Pak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
slijedeći u 17.00, moš mislit. Ali nada umire zadnja
Pak je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:22   #380
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
a nisam primjetio nikakvo trollanje sve dok ti nisi ovaj zbljuv postao. Igra je zabavna. Ali koji je vrag sa onim snajperom. Pogledam kroz njega i kao da gledam kroz nešto kaj je netko napravio u 5. stoljeću prije krista. CoD1 je nebo i zemlja naspram ovog. Ovdje je kaos u stilu da uzmeš quake 3 mapu na kojoj se inače gra 1vs1 i ubacis 3vs3. Vozila su smece (motor je kao da vozim hovercraft).

Toplo se nadam da će ispegalti igru i ono važnije da će druge mape biti puuuno bolje!
Ti si onda sljep ak nevidis trolanje...
Dovoljno si rekao usporedujuci ovu igru sa Quakeom, toliko o zbljuvu....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:33   #381
Strider
Nuclear Experiment
Moj komp

Strider's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Ako netko ugrabi viska key bio bi mu zahvalan jer zelim sam igru probat pa key mogu kasnije nekom drugom dat.
Strider je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:41   #382
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
Bad Request (Invalid Hostname)
Koji fail...prije nego što se odluče ljudima podijeliti 100000000 neupotrebljivih keyeva nek si kupe server!

Također spadam u društvo bez keya pa ako se netko iz nekog razloga par dana neće moći igrati ili mu je dosadno neka podjeli s nama!

Zadnje izmijenjeno od: Rino. 30.01.2010. u 15:52.
Rino je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:42   #383
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor t3cH_GuRu Pregled postova
spržit če vam možđane vijuge
Ne brin' se ti za nase 'možđane vijuge' Guru :P

Jel' itko uhapio key na ovoj zadnjoj raspodjeli ?

lol.. ja sam curu mor'o vozit negdje bas u 15h

cini se da mi je sexualni zivot u koliziji sa mojom 'military' karijerom
Staro 30.01.2010., 15:49   #384
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ovo je super, sjećam se kad su americas army 3 pustili odjednom ljude kad je izašo pa kad auth server nije radio daaaaanima tipa dva tjedna ispravno
A igra ispala smeće samo takvo . Ovdje su pametni pa pomalo puštaju
Staro 30.01.2010., 16:43   #385
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
sto vise igram to mi je igra bolja, trebalo mi je malo da se odvinekm od brzine iz MW2, apgrejdi znacajno poboljsavaju stvari, x12 scope i mortar su zlo

tenkovi su vrlo korisni za ciscenje drveca jer to puno pomaze napadackim sniperima

evo jedan danasnji:

Staro 30.01.2010., 16:44   #386
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Evo brzo ce opet biti otvoreno.
Ja cu probat sta vise keyeva ugrabit, al ce sto posto biti ko i prosli put upisem podatke i ono nestane
Staro 30.01.2010., 16:53   #387
dUG1
Premium
Moj komp

dUG1's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ajd da nabacim koji komentar

Nedostatak leana mogu prezivjet (nazalost, konzolaski orijentirani "immersion" koji je zapoceo MW2 se vise nemre izbjeci), ali pronea???
Kaj, konzolasima je problem leci? Prekomplicirana radnja na gamepadu?

Ping? To ne smijemo vidjeti?

Oruzja...hmm
Prvo kaj primjetis nakon nekoliko ispraznjenih clipova je - yebate, pa ovo i lici na nesto
Nema vise HS-a preko pola mape, s oruzjima .45 kalibra pucajuci u jednu tocku. Po meni, odlicno rijesen recoil i preciznost.
Dobijes filing da se ne radi o jos jednoj arkadnoj pew pew igri.

E, ali onda dodje i neugodni dio - ili pucas corke, ili su svi oklopljeni sa 5 pancirki
Ako na necemu trebaju OZBILJNO poraditi, onda je to damage.
Njubeki ce kukati da ce onda bit pretesko, ali iskreno, koga briga?
Ako je tesko pogoditi nekoga (sto APSOLUTNO podrzavam), onda svaki (drugi) metak mora biti ili smrtonosan ili te dovesti na svega par HP-a.

Snajperi su me pak, razocarali.
Valjda sam predugo igrao na sagni se/zadrzi dah/ustani/scope/pucaj/sagni se, ali cak i bez toga, ovo sada je bezveze. Djeluje umjetno i nedoradjeno.
A i nisu bas one-shot-one-kill, kak je obecano.

Vozila su ok, nis posebno. Tenk bi mogao raditi nesto ozbiljniji damage sa topovom, a protuavionac biti u stanju skinuti helikoptera sa jednim rafalom.
Al tu se opet vracamo na ono gore - premali damage.
Buggy je fora, dok god ne branis

Letece bestije mi nisu nikak sjele

Sve u svemu, nadam se da ovo nije "finalni" izgled igre (beta "musice" razumijem i zbog toga ih nema smisla komentirat), jer igra ima ogromnog potencijala (kad se samo sjetim sati i sati na BF1942...).
Sve sto DICE sada treba je slusati igrace na forumu, prihvatiti primjedbe (a ne ko IW tupit po svom) i napraviti od ove igre vrhunsku MP rokavelu.

Ako to uspiju, imaju moju lovu.
dUG1 je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 17:03   #388
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor dUG1 Pregled postova
Ajd da nabacim koji komentar

Nedostatak leana mogu prezivjet (nazalost, konzolaski orijentirani "immersion" koji je zapoceo MW2 se vise nemre izbjeci), ali pronea???
Kaj, konzolasima je problem leci? Prekomplicirana radnja na gamepadu?

Ping? To ne smijemo vidjeti?

Oruzja...hmm
Prvo kaj primjetis nakon nekoliko ispraznjenih clipova je - yebate, pa ovo i lici na nesto
Nema vise HS-a preko pola mape, s oruzjima .45 kalibra pucajuci u jednu tocku. Po meni, odlicno rijesen recoil i preciznost.
Dobijes filing da se ne radi o jos jednoj arkadnoj pew pew igri.

E, ali onda dodje i neugodni dio - ili pucas corke, ili su svi oklopljeni sa 5 pancirki
Ako na necemu trebaju OZBILJNO poraditi, onda je to damage.
Njubeki ce kukati da ce onda bit pretesko, ali iskreno, koga briga?
Ako je tesko pogoditi nekoga (sto APSOLUTNO podrzavam), onda svaki (drugi) metak mora biti ili smrtonosan ili te dovesti na svega par HP-a.

Snajperi su me pak, razocarali.
Valjda sam predugo igrao na sagni se/zadrzi dah/ustani/scope/pucaj/sagni se, ali cak i bez toga, ovo sada je bezveze. Djeluje umjetno i nedoradjeno.
A i nisu bas one-shot-one-kill, kak je obecano.

Vozila su ok, nis posebno. Tenk bi mogao raditi nesto ozbiljniji damage sa topovom, a protuavionac biti u stanju skinuti helikoptera sa jednim rafalom.
Al tu se opet vracamo na ono gore - premali damage.
Buggy je fora, dok god ne branis

Letece bestije mi nisu nikak sjele

Sve u svemu, nadam se da ovo nije "finalni" izgled igre (beta "musice" razumijem i zbog toga ih nema smisla komentirat), jer igra ima ogromnog potencijala (kad se samo sjetim sati i sati na BF1942...).
Sve sto DICE sada treba je slusati igrace na forumu, prihvatiti primjedbe (a ne ko IW tupit po svom) i napraviti od ove igre vrhunsku MP rokavelu.

Ako to uspiju, imaju moju lovu.
prone stvarno fali, najvise jer se ne mozes sakriti dok reloadas, pa si kao sniper jako ranjiv na srednje udaljenosti

sniper ubija jednim metkom iskljucivo ako je headshot, to je malo steta, moglu su barem jos gornji dio prsa staviti, ali bolji scope rijesava taj problem

osnovna assault rifle je beskorisna, ali vec prva slijedeca je ok
Staro 30.01.2010., 17:08   #389
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Skoro nisam vidio ovaku hrpu neinformiranih sranja

Neznam dali si ikad držao pušku u ruci a kamoli pucao iz iste, pa još ktome da znaš šta je 400 metara IRL, što je recimo efektivni precizni domet puške 7.62 kalibra, pa kad uzmeš ovo čudo od puške u BF-u i skužiš da nemoš nekog pogoditi na 20-30 metara dođe mi da prasnem u smijeh, i zapravo skužiš koliko je MW2, bar što se tiće balistike realan, jer se tu bar sve odvija u nekih virtualnih 400-500 metara, gdje čak spray 5.56 metaka na 300 metara može imati efekta

(neću tu uplitati sway odnosno ljuljanje ruke jer to ovisi od osobe do osobe, no meni osobno ne predstavlja problem, kad sam u vojsci na 100 metara pogodio metu u bulls eye sa svojom vjernom kalašicom koja je maaaalkoc zanosila u lijevo )

EDIT:

2 Visitor: fantastična opservacija oko COD-a, i slažem se 100%, no zaboravljaš jednu, ogromnu stvar, a to je upravo ono što COD danas i čini najigranijom igrom, a to je (na stranu sve priče oko realnosti i tko bi koga kad bi drugi prvoga) - zabava!

E sad kad neki nadobudni pubertetlija bez brige i pameti u životu kaže kak je COD (ovaj ili onaj - nebitno, meni su i 4 i 5 i 6 podjednako dobri) za ovake ili onake, povlačeči paralelu sa taktičkim shooterom koji ima dobru ideju ali nije dobro izveden, a lošiji proizvod u meni izaziva nezadovoljstvo, pa kad dođem kući nakon 12 sati na poslu trpeči razna sranja, pa da još igram neispeglan taktički shooter koji će me naživcirati svojim bugovima, hvala ne, radije ću sjesti za COD 4, 5 ili 6 sa smješkom na licu nabaciti malo zabave
Ma daj lol čovjeće! Zar ne vidiš da se u cijelom postu koji sam napiso sprdam... nije namjenjeno da se uvrijediš za početak.
Ko drugo držo jesam puco nisam s nijednom jačom od zračne
Jesam iz 9 milimetarskih pištolja ali puške ne. Ako cijelo vrijeme prićamo o tome kako nismo došli do keya znaći da još bad company nismo ni vidili kak treba..... Mw2 je po meni totalno smeće komercijalno iz razloga kojeg svaki forumaš zna bila je ona lijepa slikica sa coverom ako se ko sjeća na što mislim Jednostavno su ga zasrali da to nije istina sa stvarima tipa dedicated server i lean za početak. Osobni ukus...... ko veli nek izvoli eto ja igram
armu 2 a svak normalan vidi koliko ima propusta.....

A srećom meni je sada smjena 6 sati i u tih par sati trpim stalno pitanja ljudi i sranja tako da se baš i ne umorim ko ti :P
Kad već spominješ 400 metara irl i to baš bi te htjeo nešto pitat.
Na kojoj se udaljenosti osjeti bullet drop i s kojom puškom si puco?
Staro 30.01.2010., 17:08   #390
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Samo bijela stranica meni se cini da nista od ovoga eventualno da imam 1tb/s vezu i zivim 1 metar od servera te stranice
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno