|
![]() |
#361 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Sorry za offtopicarenje, al ak mi neko moze objasnit ove pojmove, u odnosu na Modern Warfare (2) i online play... perk noob perk tactility perk promod hc spray-anje jedino od svega kaj kuzim je noob, jer sam i sam taj kad je u pitanju online igranje... tak da eto htio bi pocet sa Modern Warfare al i da kuzim o cem se tu prica... tx |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
perk - neka mogučnost da budeš jači po nečemu, npr preciznost sa snajperom, brže pucanje itd... noob perk - neki od tih svih perkova, npr kad ti ispadne bomba kad te ubiju promod - mod za "pro" igrače ![]() hc - hardcore mod, nema huda, nema granade indikatora, nemoraš nekog 10 puta napucat s m4 da umre itd.... uglavnom, realnije sprayanje - p90 + koji perk za brže pucanje... a p90 ima velik spremnik i sam po sebi brzo puca
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
I hate mondays..........
|
Hvala... znaci kaj se tice perkova, jadno... po ovome kaj si napisal, nadam se da cu naletit na HC server na kojem nema tih perkova... jer bi bas htio igrat tak malo realnije al ne da mi neko prolazi kroz zidove i gadja me u trepavicu sa 6 km... |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kao prvo, imaš temu COD 4 pa se tamo možeš raspitati o dotičnoj Kao drugo vezano za kvotano ![]() Perkovi su sveprisutni u CODu-4, a to su "sposobnosti" koje ti ajmo reći olakšavaju igru u samo određenom segmentu. Npr double tap - brže pucanje, sleight of hand - brži reload, stopping power - "jači" meci itd... možeš imati samo 1 perk u svakoj kategoriji, no to otkrivaš kako igraš Dobro da su stavio pod navodnike, inače... yea rajt... pro
![]() |
#366 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() A ukoliko te ne zanima igra sa perkovima, svakako isprobaj promod na cod4 da vidis kako to izgleda, jer vjerujem da ce i cod6 vrlo brzo dobiti taj mod, na kojem ce se igrati gotova sva .EU natjecanja, bila online bilo offline. LP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je samo bitno da će meni radit na mom kompu. Natjecanja, klanovi, i ostale stvari vezane uz to me ne zanimaju jer onak neam nikakve koristi od toga. Neam vremena da se igram po cijeli dan da bi mogao biti dobro "istreniran" za neki war. To je meni samo za zabavu. A ko želi u profiće i igrat na promodu nek izvoli.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Noob Perk = to su perkovi koji su zabarnjeni na vecini servera,....vec spomenuto ispadanje granata kada netko umre ili kada te pogode da izvuces pistolj i koljes ih s poda dok umires :S Tactility perk = nisam siguran ali mislim da ukljucuje UAV Jammer (nevidljiv za radare) i dead silence, to su perkovi koji se najvise koriste na S&D Promod = po meni glupsot,...navodno za pro gamere,...pola opcija disabled, navodno je prerealan... HC = Hard Core mod, nemas radara, broj metaka nemas, health smanjen... Spray-anje = to je "akcija" kada netko cuje npr. pucnjavu u susjednoj sobi i samo uleti i puca,...ili kao sto su ti vec rekli uzme P90 i puca kratke brze rafale po mapi bez ciljanja... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Malo vise detaljnije o perkovima, oruzjima itd... ![]() http://www.gametrailers.com/video/pr...-warfare/56087 |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
|
Citiraj:
Ovo iščekujem više nego išta što je ikad izlazilo na PC-u Algoritam, naruđba, dajem koliko treba ![]()
![]() |
![]() |
#376 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 21.09.2009. u 13:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
uf.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Bazinga
|
Ovo mi se sviđa što je stopping power i sleight of hand u različitim kategorijama. To inače koristim u četvorci, naravno u kombinaciji jer je nemoguce istodobno. Jel postoje kakve špekulacije o zahtjevima? Bojim se da ju neću moć igrat, a neam novaca za novu konfu.
![]() |
#380 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
@sinsa1989 - igrat ces ga ti sigurno na mid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Guest
|
Ma radit će ti ok , pa nije to GTA da za svaki nastavak treba nova genracija kompova |
![]() |
![]() |
#384 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne sumnjam ni malo u optimiziranost, kome je cod4 radio kak treba, radit će i mw2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Odi igraj Americas Army 3 onda i uzivaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Nadajmo se da će PC verzija bit "normalnija" od ove Xbox,mada ni ona nije finalna,ima se kaj tu još polirat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
|
Martyrdom Perk Changed for Modern Warfare 2 'Infinity Ward isn't offering any details but says the oft-maligned Martyrdom perk from Call of Duty 4: Modern Warfare will be "treated differently" in Modern Warfare 2. If you've played Modern Warfare online then you've probably been caught by a live grenade tumbling out of a freshly-killed opponent at least once. That's the Martyrdom perk at work, a sort of last-chance flip of the bird from players as they shuffle off their virtual mortal coil. Naturally, not everyone is a fan, particularly those who suffer unavoidable death as a reward for coming out on top of a close-in fight. But things will be different in Modern Warfare 2, according to Lead Character Artist Joel Emslie, who told VideoGamer.com that Infinity Ward has heard the complaints. "We are very, very aware of the community and what they like and don't like, and Martyrdom has caught our attention," he said. "I'm happy with how the game is." While he couldn't reveal any details, he did throw a bit of a bone to fans by confirming that the perk has in fact been changed. "It's treated differently. And I will say this - it fits in perfectly," he said. He also dismissed claims that the addition of the Riot Shield, which takes up a primary weapon slot but makes the player "almost invulnerable" when used, will throw multiplayer games out of balance. "There's always a counter-measure to everything in the game," he said. "Every element that's been added and is brand new to multiplayer has been painstakingly tested by us, our own worst critics. We've had shouting matches about changes, very passionate heated debates about what works and what doesn't work." ' Izvor:the escapist |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | ||
|
Citiraj:
Dakako, ali hočeš ti to raditi ili whine-ati zato što drugi rade? ![]() Igraj svojim stilom, pobogu,i pusti druge da igraju svojim. whine, whine, whine Meni dovoljno G3, silencer, bomb squad, sleight of hand i extreme conditioning u bilo kojoj klasi, to što će netko u svojim klasama imati ono malo prdekalo od kalaša, 3x frag granade, double tap i matyr nije moj problem niti ću se žaliti što spreya prek pol mape, boli me ona stvar kak će tko igrati. Ako si dobar, na kraju krajeva, ni taj sa P90, sleight of hand, stopping power i last standom neće ti prestavljati preveliki problem. Citiraj:
Taj Riot Shield me bode u oći... ne sviđa mi se ni malo Zamisli 5 vs 5 u S&D-u, trojica imaju Riot Shield, dvojica normalna oružja, ova trojica stanu jedan do drugog naprave zid dok ovi mogu plantati... ![]() No dobro, onda je frag granade vjerovatno vesela ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|