|
![]() |
#361 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Instalirao mi se je novi sofware 3.1 prije toga je bio jealbrekan na 3.0.1 odnosno 3.0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Možeš bez problema jailbreakati, i sad i ubuduće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 |
.....
|
Ovdje (samo za OS X): http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4254 Ili na wndowsima napraviš restore u DFU modu sa pwnanim firmwareom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Registered User
|
Citiraj:
Gdje da nabavim pwnani fw 3.1, jer pwnani 3.0 fw nece vise da jailbreka jer prepoznaje noviji software. Citao sam na netu da se moze pwnati samo za MAC verziju ili ja nemam pojma. Sa koje stranice da skinem sve te alate i fw 3.1 Hvala prijatelju sve sam skuzio jedino sto moram kupiti MAC-a. Zadnje izmijenjeno od: Router. 20.09.2009. u 18:29. Razlog: Koristi EDIT a ne da imas dva posta u nizu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Izgleda da sam se malo zaribao... Stavio sam custom 3.1 sa enableanim pushom, itd na iPhone 3G i sad ne mogu izgasiti push. Izgleda da mi je preko noci potrosio 55% baterije, preko dana isto puno, a iPhone sam po sebi pali Mail aplikaciju svako malo i provjerava poštu. Čak sam i izbrisao mail, i još uvijek je pali. Poludit cu... Jel ikako mogu to sredit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Postupak ide ovako: 1. Instaliraj itunes 9.0.1 2. Downgrade-aj iphone 3g na sluzbeni 3.0 firmware (telefon ce ostati blokiran u recovery mode-u nakon prijavljivanja greske) 3. Sada pokreni redsnow 0.8 i jailbreakaj ga sa 3.0 firmwareom ( ponovo ce se blokirati iphone, ne redsnow,nego iphone,tj. vrtit ce se onaj poznati "vrtuljak" ![]() 4. Ugasi telefon , stisni i drzi home i power tipku ,povezi ga na itunes u dfu ili recover mode-u (ako ga upalis pojavit ce se recovery mode) 5. restore-aj ga sa shift+ CUSTOM 3.1 firmware 6. gotovo P.S. Prilikom restore-a sa custom 3.1 firmware-om ,moze se desiti da ti duze vrijeme itunes javlja PREPARING IPHONE FOR RESTORE. Nemoj nista raditi,samo cekaj da pocne i da zavrsi. Ili mozes sa ireb-om na stranici http://ih8sn0w.jaredp.info |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | ||
Registered User
|
Pozdrav! Udi u (postavke), zatim (mail,kontakti,kalendari), zatim (ucitaj nove podatke Push), pa izaberi (Rucno). Mislim da je to to. Citiraj:
Uspio sam tek sad ![]() ![]() Citiraj:
Mislim da je to to. Zadnje izmijenjeno od: Router. 29.09.2009. u 23:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Da li ovo s prve stranice još uvijek vrijedi , odoh sad po ajfon, neću ga ni spajat na ništa dok ne vidim koje itunse instalirat pa na dalje... Ako ne šljaka, molim neki link da ne zaj*** telefon odma na startu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
Dakle, imam iphone 3gs i mislio sam ga jailbreakat. stvar je u tome da sam "slučajno" upgrade-ao softversku verziju 3.1. i sad niti ne mogu jaibreakat niti ne mogu downgrade-at na 3.0. verziju (pokušavao sam razne tutorijale, ništa nije bilo uspješno)...uglavnom, ima netko sličnih problema? rješenje? hvala.. |
![]() |
![]() |
#374 | |
Registered User
|
Citiraj:
Treba pricekati ![]() Da li netko zna sta se dogada sa stranicom http://cydia.hackulo.us/ jer ne mogu skinuti installous Zadnje izmijenjeno od: Router. 02.10.2009. u 16:34. Razlog: Koristi edit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nakon jailbreaka iphona 3g na jb 3.01 neam carriera u settingsima i ne mogu uhvatit mrezu. jel neko ima rjesenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
|
Ako imas 3.01 verziju, mozes raditi stogod zelis s njim. Ako nemas mrezu,dva su razloga, ili imas drugu karticu i telefon je zakljucan,ili se nesto zeznulo prilikom jailbreaka. Ako je prvo u pitanju,otkljucaj ga,ako je drugo,nazalost,morat ces sve ispocetka,restore pa jailbreak. A mozes i probati sa RESET NETWORK SETTINGS,mozda pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kupljen u tmobileu, s njihovom karticom. mislim da nema mreze zbog basebanda jer je bio fw star godinu dana. jel se moze downgrade napravit i koji fw bi bio dobar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
.....
|
GeoHot je, čini se, našao novi exploit koji će omogućiti JB na svim iPhoneima sa 3.1, a i budućim verzijama firmwarea. ![]() LINK LINK2 P.S. Uskoro ćete imati na izbor cijelu ergelu JB alata s obzirom da se više ekipa uključilo u razvoj svojih rješenja (ili modificiralo postojeća) - to su:
Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 09.10.2009. u 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
.....
|
Novi će se geohotov jailbreak tool zvati blackra1n, izlazi uskoro i naravno podržava 3.1.2 ![]() Osim toga, (vjerojatno) dobra vijest za one kojima treba unlock, a imaju 05.11.07 baseband - dolazi ferociousbird: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
.....
|
Zar bih trebao sumnjati? ![]() Prvi jailbreak uopće je njegov (slobodno proguglaj i zašto više nije dio dev-teama) kao i za FW 3.0 (purplera1n) isto tako i unlock za 04.26.08 (purplesn0w). Ja sam mu zamjerao samo pretjeranu samouvjerenost i bahatost kad je govorio o unlocku, parafraziram: Pa što ako apple pokrpa baseband, evo ako treba sljedeći tjedan ću naći novu rupu - nije ovo golf da bi to bila zadnja rupa. Zasad ne govori ništa o unlocku, tako da bih ga slobodno mogao pitati gdje ti je sad ta rupa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
lol.. jednostavno pitanje. Imam osjećaj da si se lagano postavio na stražnje noge ![]() Ja općenito ne vjerujem ljudima, tak da geohot nije iznimka. Što se tiče JBa, prvo čekam da vidim 1000 zadovoljnih usera prije nego riskiram preilično skup uređaj ![]()
![]() |
#389 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
A jesu ga zakomplicirali sad,100 realeseova,a taj 3.1 nije ni toliko bitan...najviše je razlika bila sa 2.2 na 3.0..
![]() |
#390 |
Premium
|
Ajme, a da smisle bolja imena? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|