|
![]() |
#362 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Hvala na brzom odgovoru! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ako si vec upisao "zagreb", "10000", "croatia", onda ce paket sigurno doci do tebe. mozes pod state/province ponovit "croatia" ak ces tak mirnije spavat. prezime - mozes bez, ak si "stipe bozic" na adresi "bana jelacica 32, zagreb", kad paket dode u hrvatsku, postar Ivo ce sigurno znati pronaci tu adresu i osobu, makar bez kvacica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Mirko, a ne Harry
|
Jeli itko možda naručio ovo: http://dx.com/p/soshine-aa-aaa-9v-ba...=82161&u=72828 http://dx.com/p/soshine-aa-2500mah-b...t=1&s=67&u=487 Stvarno su uglavnom dobri reviewi, ali opet ako je netko ovdje naručio da kaže koju riječ o tome ili da mi preporučite neki bolji punjač i baterije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#367 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Mirko, a ne Harry
|
Onda ih budem uzeo, ali nikako da mi pošalju ovu prvu pošiljku. Naručio sam je prije 7 dana i na onom njihovom order trackingu nema ništa da je poslano. Jeli sad jednostavno moram čekat ili da ih kontaktiram ili nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
ja sam odusto od kupovine od njih jer po 2-3 tjedna nisu ni poslali pošiljke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#375 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Nevjerojano, narucio isti dan digitron iz UK i neku glupost sad dx-a, i cajna paket dosao, a uk se jos trazi... Naruceno prije 3-4 tjedna.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Tamo krajem 5. mj. naručio za frenda stativ za fotić vrijedan 61$. Nije stizalo nikako a treking pokazivao "Receive item from customer" kao jedinu stavku pa sam kontaktirao DX krajem 6. mj. Ponjeli su se kao pohlepni gadovi i ponudili da platim 8 $ da šalju novi ili da mi vrate 53$. Nakon par natezanja s njima gdje nikako nisu htjeli mi predočiti gdje je tu moja greška kad je adresa prava, a pošiljka hrvatsku vidjela nije - podignuo sam Paypal dispute. Oni su čak tražili da zatvorim dispute bez da nude povrat punog iznosa pa sam eskalirao na claim. Paypal tražio podatke od njih, dali oni taj treking gdje se vidi da pošiljka nije ni krenula... ali... stigne meni paket. Sve uredu, platio 140 kn davanja carinskih... i pogledam tracking broj, sasvim drugi nego što oni pohlepni kinezi imaju... Taj pokazuje cijeli put od kine do hr i to kako sam ja potpisao. Nakraju, bio sam pošten, otkazao dispute (koji bi sigurno i dobio) i javio kinezima da nisam đubre kao i oni. Uglavnom, nisam više siguran dali bi se upuštao u kupnju većih iznosa kod njih. Koji adapter i kabel tu i tamo i to je to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Meni je danas stigao SD card reader naručen 25.6. Evo ovaj http://dx.com/p/aluminum-shell-micro...max-16gb-30087 |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
10.7.2012. 11:57:51 Completed Delivery confirmed or no order enquiry within 40 days from shipment. 25.6.2012. 9:09:16 FullShipment All items have been shipped. 25.6.2012. 5:10:45 PrepareShipment Order is being prepared for shipment. 25.6.2012. 2:07:41 PaymentConfirmed Payment verified. Order is being processed. 25.6.2012. 2:07:34 PendingPayment Order has been created, awaiting payment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sa dealextreme-a mi sve stiglo obično kako su i napisali... i prošle godine prije božića naručio LED lampice i HDMI kabal.... i pogodite kad je sve to stiglo... U 1. mjesecu ove godine.... tak da ću imati lampice za ovaj Božić, a kabal je bio povoljan ali je dobar :-)
![]() |
#389 |
Đizus
Datum registracije: Aug 2006
|
Uvijek čekam 40ak i više dana sa DX-a... Samo 10ak dana im treba za poslati predmet, a onda još dok njihova pošta pošalje...Užas! Napravio sam naruđbu prije 30ak dana, nakon 10ak dana su poslali i dobio sam tracking number, koji nije još ni u sistemu.
![]() |
#390 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Naručio dva artikla 11.09., još uvijek ni traga ni glasa. To je bila moja prva, a ujedno i zadnja narudžba s toga sajta, ne pada mi na pamet čekat dva mjeseca da mi nešto dođe, a većina toga što oni imaju se može kupiti i na ebayu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|