|
![]() |
#361 | |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#362 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Nit sam ja imal namjeru tebi rusit cijenu nit sam znao da ti prodajes plocu. Samo sam rekel svoje misljenje. To ste trebali rjesit na "Prodaji" a ne ovdje.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Vjerojatno si krivo protumačio moj citat tvojeg posta... Nisam mislio ništa loše niti sam mislio da ti misliš nešto loše već sam samo nadopunio informacije koje marke nije napisao a na kojima ti temeljiš svoje mišljenje, pa kad pita za savjet da mu vi koji mu odgovarate date objektivno mišljenje i to je sve... Nisam ni znao da se ovdje o tome raspravlja, slučajno pročitao (vezano za prijedlog "prodaje") |
![]() |
![]() |
#364 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma ja čak ovdje nisam niti tražio koja je vrijednost te ploče, nego samo da mi kažu mišljenje o njoj, ali nisam vidio baš da neko ima iskustva s njom... dok čitam neke reviewe po netu koji ju čak i dosta hvale, pa sam u nedoumici još uvijek... kaj se tiče gigabyte-a, oni su mi ipak malo skuplji od toga, a mislim da ne vrijede tolko više, pošto ja stvarno nemam velike zahtjeve... tako da sam trenutno samo u nedoumici između predložene abitice, biostarke, i te foxconnice... ako još neko ima iskustva s tim pločama, dobrodošla su... e da, nisam napomenuo da na to ide e5200 procesor, i ostatak konfe je pod moj komp... tako da ako ima nekih možda problema u kompatibilnosti tih ploča s ovom mojom konfom, da mi možete predložit... sad sam malo pogledo specifikacije od biostarke, jel moguće da nema firewire port? jel nigdje ne piše, niti na stranici, niti u manualu... Zadnje izmijenjeno od: marke. 10.02.2009. u 14:56. |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Koju sad??! DFI ICFX3200T2R/G DFI P35 T2RL mislio sam ovu drugu, al kad sam vidio lan party , malo se predomišljam, kaj vi mislite? Hvala |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja bi išao na P35 chipset, jedan od najstabilnijih chipseta uz to podrzava 45nm cpu-e a ova druga ne, mislim da se isplati dat 160 kn vise za Blood Iron! Zadnje izmijenjeno od: mdrla. 11.02.2009. u 14:04. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
#370 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
E5200 je 45nm wolfdale... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
|
![]() |
![]() |
#373 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima 4 sata konektora,DS3 ih ima 6.I nema podrške za raid.To je to. http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ctID=2778,2741 |
![]() |
![]() |
#375 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo ovdje je P31 DS3L,koja je još inferiornija toj ploči. http://www.pcstats.com/articleview.c...id=2183&page=4 Meni se čini sve regularno,imaš sve opcije koje ti mogu zatrebat.Naravno nije uber mega kul kompleksno i zahtjevno kao di-ef-aj ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
blah, DS3L imaju samo u Osijeku, a ne šalju robu među dućanima, samo iz Zga u ostale... znači i dalje tražim ploču. dajte nešto iz HgSpota/Vemila/Linksa do 700kn... ima DS3 u Netcomu u Ri, ali 800kn, 150kn skuplja nego u Vemilu, koji više nema P35 ploča... |
![]() |
![]() |
#377 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Zanimaju me komentari na ovu plocu ukoliko neko ima iskustva: DFI Blood Iron P45-T2RS - 899kn (hgspot) Posto imam samo dobra iskustva sa DFI plocama, prvenstveno me zanima OC potencijal, otprilike sta mogu ocekivat i mozda kakva je situacija sa BIOS-ima?
![]() |
#379 |
Premium
|
koja ploča od ove dvije je pogodnija za overclock, ali i koja je hladnija: abit ip35 ili gigabyte p35-ds3r? u kombinaciji sa e5200 procesorom. i ako postoje još neke značajnije prednosti jedne nad drugom, bio bih jako zahvalan. naime, u hgspotu sam naručio ip35 iz slavonskog broda preko poslovnice u utrinama i rekli su mi da će mi javit kad im se jave ovi iz broda oko raspoloživosti, no prošlo je 2 dana i nejavljaju se pa razmišljam polako o alternativama... |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
|
evo ovako, samo da napišem jedan update u vezi abitice... javili su se iz sl. broda i rekli da ne šalju jer im se ne isplati slat za iznose manje od 1000kn. nakon toga sam ja našao osobu koja bi mi to mogla pokupit u brodu i zvao sam ih da rezerviram tu ploču, no čovjek koji mi se javio na telefon iz njihove poslovnice mi je toplo savjetovao da to nekupujem, jer je ploča poluispravna, veli da fali pola dijelova (onaj zadnji lim i još neke stvari) i da su je probali spojit pa se smrzava i tako... tako da svi koji su mislili kupit tu ploču neka imaju to u vidu... |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ajmo ovako. Ploča (socket 775ofc) od oko 1100 kn? Uzimam kao reklamaciju pa sam zapeo sa cifrom. Ako treba mogu i nadodati do 200kn. Nemora imati 15 PCI-E slotova (citaj 3) ali znam da imaju 2 minimalno u tom rangu. Uglavnom za igranje. Gore ide E4500. Da ima prosječne do bolje OC opcije. Mislio sam prvo uzet Foxconn Mars ali je je u Optimum računala stvarno precjenjena. Tam je 12..kn a u hardveraju je npr 8..kn. Znači MB 1100-1300kn. Zahvaljujem ![]() Btw DDR2 |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
|
već sam sam sebi dosadan sa tom kupovinom ploče, ali opet moram nekaj pitat. ![]() pošto više nema DFI KrvavoŽeljezo P35-T2RL u HGSpotu, opet sam na početku. ![]() budžet mi je 600kn. Gigabyte mi se gadi sa tim plavim pločama koje nisu promijenile izgled već nekoliko godina, ali kad nemam kaj, razmišljao sam o jednoj takvoj ploči, pa vas pitam za mišljenje. blondie jel se dobro kloka?jel stabilna? nisam ništa našao na netu(review), pa neznam ništa o njoj. |
![]() |
![]() |
#384 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ploča za Intel E8400
Molio bih pomoć oko kupovine matične ploče za proc Core 2 duo E8400 s 2x2 gb kingmax ddr2 800mhz |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
|
2 Speedbreaker: bolje idi na neku normalnu P35 ploču, nego ovaj okrljašteni P45 2 dirk: do koliko love? |
![]() |
![]() |
#386 | |
Premium
|
Citiraj:
još jednom pitam, jel ima netko ovu ploču, par riječi o njoj, kolko se kloka... prijedlozi za nekaj drugo... hvala |
|
![]() |
![]() |
#387 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#388 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
|
znaci e8400=1200kn ram 2*2=300kn ploča=1000kn ja bi uzeo gb ep45-ud3 za cca 900-1000kn ili ako se možeš rasteć do 1100-1200 onda svakako ud3p |
![]() |
![]() |
#390 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Pitanjce oko maticne
Pozdrav ekipa, evo nakon brdo preporuka odlucih se i ja prijativ ovamo pa reko da odma pocnem... Ovako, imam doma Intel Desktop board D915GAV / D915GN i crkla je. Recite mi, postoji li kakva zamjenska za nju jer stvarno mi se ne isplati kupovati novu konfu, jer su komponente koliko toliko jos i OK za ono sta mi treba. Unaprijed hvala. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|