|
![]() |
#361 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
evo, danas postajem vlasnik 16gb modela i zanima me kako mu onemoguciti da se sam spaja na net, znaci da ima pristup netu samo putem wifi-a. I dali radi navigacija (google maps ili sta vec ima) bez da odlazi na net. Pitanje sam postavio prije neg sam kupio mob zato da nebudem u neizvjesnosti cekao odgovor kad bude u mojim rukama ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako skineš BossPrefs (kad ga jailbreakaš) možeš mu isključit 3G i Edge, a GPS se još uvijek nemože koristiti bez neta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#363 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Suit up!
|
A da pogledaš stranicu od t-coma gdje ti sve piše? GPS nije neupotrebljiv, već navigacija, bar zasad dok još nema offline softvera
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pozdrav svima! Evo i ja se odvažio pa svoj iPhone3g jaillbrakao.Sve prošlo za 5 minuta. Sve super radi ali me zanima dali postoji koji program za povečavanje tipkovnice za vrijeme pisanja SMS,recimo da ga zarotiram za 90° ilit lanscape mod. Skinio sam neki program,a tako se i zvao "SMS Landscape Big Keyboard" ali s tim programom on meni šalje moju poruku na mail a ne sms. hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Lika u mom srcu
|
aj malo reci o čemu se radi.. ja sam sinoć našao neku program koji može skinuti google mape onoliko koliko prosotra značiš, ja označio skoro cijeli zagreb i trebao bi skinuti oko 80mb... e sad ne kuzim da li onda njih može koristit gps umjesto skidanja s neta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ovdje imaš GMDL tool koji sada ima konverter za firmware 2.2. Search radi samo kad si online, postoji način da se i to sredi samo ne znam radi li dobro ili ne jer to još nisam stigao proučiti. Još jedan LINK NAPOMENA: Ako nije kreiran Maps folder u /var/mobile/Media/Maps napravite ručno i tamo kopirajte karte. P.S. Kasnije ću uploadati kartu Zagreb-Varaždin ako nekom treba. Ovo je samo Zagreb: http://rapidshare.com/files/175881397/ZG.rar ZG-VZ imam sa ukljucenim x1 zoomom tako da je to malo veća karta = 680 MB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#371 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Več sam napisal koji je meni najbolji app! Za pdf word i te gluposti skini sa sotra običnog "DISCOVER" ! Kad ga pokreneš on ti baci IP adresu, i tu adresu upišeš u svoj pretraživać i iPhone će ti se pretvorit u USB stick, i samo onda kopiraš gore kaj ti srce želi, normalno moraš biti spojen prek w-lana! |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Pozdrav svima! Uskoro namjeravam kupiti iphone i samo me zanima dali je itko od dosadasnjih kupaca na ovom forumu morao dati kakav polog tmobileu pri kupnji iphonea? Cuo sam da je par ljudi odustalo od kupnje nakon sto su ih u tmobileu trazili polog od 2500kn, pa bih htio znati jel imao itko ovdje isto iskustvo ili su to samo price? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo za polog je istina , traze stvarno , ima na netu cak u uvjetima prodaje iphonea ta stavka da traze polog odnosno financijsko osiguranje kako to oni zovu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Suit up!
|
Citiraj:
T-com u biti uzme beskamatni kredit od tebe ![]() Npr, nama su tražili 4800kn za iphone (flex obitelj 500 tarifa, 16G za 98kn), na što smo naravno rekli da su ludi i da si polog zabiju tamo gdje sunce nikad ne sija i izašli smo iz t-centra. Nakon kakvih 5 minuta, stari dobio poziv iz T-coma da dođe po iPhone, polog više nije bio potreban ![]() Ono, on je pretplatnik jedno 10-ak godina (otkad postoji t-mobile/htmobile u nas) i troši 500+ kn mjesečno na mob, a ovi traže polog ![]()
![]() |
![]() |
#376 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako budu trazili (a vjerojatno hoce, jer trenutno nisam na njihovoj mrezi) mislim da cu odustati od kupnje jer je to cisti bezobrazluk, kao da ne namjeravam platiti to sto kupujem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Imamo tarifu obitelj 700, svaki račun je oko 1000 kn i danas nisu na nositelja obitelji dali za kupit iPhone. Korisnici smo već 7-8 godina. Imali smo dvije mogućnosti - platit polog od 4800 kn ili tražit neku procjenu kredibilnosti koje nije ni tip znao objasnit. Toliki neki moron je bio na šalteru (Iblerov Trg, tehnički šalter) da je neprestano ponavljao kredibilnost... I neš na engleskom kaj sam zaboravil. Nije uopće znao objasnit. Hehe, stara je bila najbolja. Imala je otvoren stav T-com scuma i bande i neprestano mu je u facu to govorila. A buraz i ja smo bili paf. Skoro je i scenu napravila. Nakraju je rekla ovo drugo i nek si zgura kredibilnost u **** i da napravi kaj treba jer im ne da 4800 kn. Tip je cijelo vrijeme imao ispis računa pred sobom i govori kak nije siguran. Svaki račun 1000+kn. Pa kolka gamad je to... Vidjet ćemo kad će zvat. A ovaj moron na šalteru nije znao složit ni 2 rečenice da imaju smisla... Izbjegavajte taj prokleti šalter. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A gledajte ljudi, ti koji rade na šalteru i slično nemaju nikakve veze s time smijete li ili ne uzeti iPhone bez pologa. U biti se svodi na ovo: Makar vi imali svaki mjesec racun 100000 kn i bili korisnik 5 milijardi godina, ako niste svaki put na vrijeme podmirivali račun (znači, prije datuma kada račun ide na naplatu) male su šanse da ćete dobiti iPhone bez pologa. Naravno, uvijek ima iznimki i sl., ali na taj način T-Lopovčuge funkcioniraju. Ne provjerava se imate li vi para, već se provjerava jeste li redoviti u plaćanju (a to obično znači da nemate uvijek love ![]() Ali opet, uopće je glupo ići kod T-Coma, obavezivati im se na još 2 godine i još iskeširati neku sumu za iPhone. Pa po oglasniku ih ima i novih i starih za cca 2400-2500 kn za 16GB model s garancijom. Povoljnije ga nećete dobit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Premium
|
Citiraj:
Puno toga je naklepao a nije ni pol toga znao objasnit. Ocigledno je da nema pojma sta radi. Niti jednom nas nije u oci pogledo, a kamoli da nam je bilo jasno nakon 20 min sta on zapravo hoce od nas... Jel oce polog, provjeru kredibilnosti, keš ili tarifu 500. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A oke, uvijek mozes naici na nekog debila ![]() Samo kazem da se ne treba iscudjavat ako ne prodjes provjeru kreditne sposobnosti jer prvo gledaju jesi li redovan u placanju, a tek kasnije koliko si im platio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
|
Citiraj:
Čudan im je sistem. Al nema veze, ziher će reć da se može budući da nije nikad bilo problema s njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Lika u mom srcu
|
ja ga dobio bez problema, s tim da je bio prijelaz sa simpe na pretpaltu, i to u obitelj 300. Nositelj je već aktualni pretplatnik na tarifi Flex 60 sa upaljenom opcijom Unlimited.. tako da, ja sam ostao dojma da je stvar upravo osobe na šalteru hoće li ili neće tražiti polog. plus još piše da treba platiti extra 200kn ako se neće plaćati trajnim nalogom. ni to me nije tražio. dečko bio skroz ok u t centru u HOTO tornju. sve prošlo bezbolno i bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Registered User
|
Sve mi se vise cini da cu ga morat kupiti preko oglasnika ili nesto drugo, nazalost, jer su male sanse da ne traze taj polog u tmobileu, znam samo da ga necu dati ako budu trazili, ne znam tko normalan bi uostalom -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
|
Ja ga nisam ni probao trazit u T-Mobile! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
TOTALNO USPORENJE IPHONE-a ???
POZDRAV! Ljudi pomagajte,zašto mi se iPHONE totalno usporio.Kad recimo uđem u njegov meni tj. recimo želim uči u Settings čekam barem 5-7sec. Isto tako kad želim napisati sms čekam isto toliko a nekad i duže da bih mogao početi pisati. Zašto se to daogađa?Inače telefon je naravno jailbreakan a od instalirani stvari imam sljdeće: cydia,Installous,Installer,Cycorder,biteSMS,SweetTooth,Backgrounds,Midomi,MultiConverter,AccoWeather,Pcalc Lite,WinterBoard,PdaNet i naravno neke igrice ali mislim da one ne mogu to uzrokovati.Imam još instalirano nekoliko tema koje mjenjaju i ikone pa dali je to možda uzrok ili neki od goerenavedenih programa. Do pred koji dan sve je radilo normalno a onda odjednom se sve usporilo.Zašto i kako? Pomagajte. Novi sam u ovome pa se ne kužim šta raditi i kako provjeriti. Nisam instalirao nikakvu aplikaciju koja mora raditi u pozadini pa da je sad ne vidim da radi a ona u biti kolje telefon. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Suit up!
|
@dxdandy Generalno, kao i kod PC-a što više instaliraš to ti je sustav opterećeniji (sporiji). Restartaj telefon, to bi trebalo pomoći.
![]() |
#388 |
Premium
|
Moj je isto spor. Pomiri se s cinjenicom da ce biti i dalje spor. No nije bas 7 sekundi, prije negdje oko 3 ili 4. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|