|
![]() |
#3842 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Pepe. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3843 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3844 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jeste vidjeli jučer kako onaj padavičar brazilac se uhvatio za facu kad mu je kokainac nogom promašio glavu. ![]() Promaši mu ćelu sa strane, možda je i na kraju nešto i dodirnuo. Kad je brazilos skužio da mu glavu nije otkinuo hvata se za facu i baca. ![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#3846 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Što je tražio, to je dobio. Bacao se, valjao, vrištao cijelo prvenstvo. Svaki kontakt je kondorov let, nekoliko rotacija oko svoje osi i otvorena usta ko kad kit ulješura se zaleti u plankton ![]() Zuniga mu je sada dao pravi razlog za to ![]() |
![]() |
![]() |
#3847 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Od početka prvenstva mi je želja da osvoji Nizozemska ili Belgija. Belgija je po prikazanom u cijelim kvalifikacijama i na SP to sigurno zaslužila. Švabe ne, poslije što sam gledao utakmicu s Ganom. |
![]() |
![]() |
#3848 |
kenova?
|
pretrpio je prvi faul na svjetskom i odma par tjedana out ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3849 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Heheh dobro da su Švabi prošli. ![]() Žao mi je kolumbije kaj su ispali pošto su igrali vrlo dobar nogomet. Luiz..hihihi zna zabiti sunce mu. Puknut će ih 100 i od njih će jedna ući. Jedna ali ali spektakularna. Nejmarov izraz lica kod ove ozlijede i kod simuliranja je apsolutno isti. Fino utrenirano. Bilo bi mi žao da se radi o nekom propisnom igraču. |
![]() |
![]() |
#3850 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
+1. Belgijci su mi od pocetka bili favoriti ali tek sad idu na malo jaču momčad. Isto kao i Kolumbijci jucer. A za Nizozemce ne sumnjam da ce rijesit Kostarikance, vjerojatno ne bas tako lako kako zamisljaju... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3851 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Mozda jedino da njegova ekipa ispadne, a ne sigurno da ga ozljedi. Po tvojoj iskrivljenoj logici npr robenu bi trebalo odma zakupit samar cim izade na teren, a 90% talijana poslat u afganistan da im okinu nogu zbog mozebitnog simuliranja. ??? |
|
![]() |
![]() |
#3852 |
Antimićanin
|
Bavija san se sporton 10 godina. I sad piskaran po internetu ![]() Moje subjetkivno mišljenje. Lik je glumac, padavičar, simulator, cirkusant i nikakav top igrač. Radio je sve to bez pravog razloga. Sad ga ima. Točka. Ovo ostalo nebi komentirao, nije pattern u igri nego eto, samo Nejmar. |
![]() |
![]() |
#3854 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#3857 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
To me podsjeća na one dječje rasprave ronaldo vs messi, gdje ekipa zapravo ne shvaća da su obadvojica čarobnjaci na terenu, kao što je to i neymar. Zaboravljate koliko truda, odricanja i treninga zahtjeva bilo koji profesionalan sport, i ničiji trud nije za ismijavanje. Zapravo ne samo u sportu, nego općenito bilo kakav trud nije za sprdanje. Barem ja to tako gledam. Glumac? Pa to je u nogometu postala još jedna vještina, znati kako i kada pasti, i kako iznuditi. To treneri traže. Jedno je ne simpatizirati određenu osobu, ali ovo je pretjerivanje.
![]() |
#3859 |
Premium
|
Onda počni koristit je*** smajliće ![]()
#3861 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Iskreno, nekako mi je draga da neće igrati protiv Elfa, jer navijam za DE. Ali sam isto tako zinuo kada sam ga vidio da ne miče lijevu nogu dok su ga iznosili - to znači da je gadno. Može čovjek ostati nepokretan. Koliko god je glumac, i baca se ko riba na suhom, rade trostruke vijke na travi samo ako ga netko mrko pogleda - ovaj put je ostao ležati miran. To mu je pouka za život - forsiraj lošu karmu i stići će te. A osobno se nadam EU finala. Njemačka vs Nizozemska/Belgija Svejedno mi je koja će od te dvije repke biti još u finalu, samo da to nisu Argentina i Brazil, jer mi se gade reprezentacije gdje se svi oslanjaju na jednog čovjeka. Bitna je timska igra, a to za sada ima Njemačka, Nizozemska i Belgija (s tim da Nizozemska ima Robena kao istaknutog individualca). |
![]() |
![]() |
#3862 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni se čini da se Neymar ozlijedio svojim bacanjem. Onaj udarac Zunige jednostavno nije dovoljan da uzrokuje napuknuće kralješka. Neymarovo bacanje kao da ga je tegljač pogodio pri svakom kontaktu definitivno može načeti kralješke. Da se mene pita, sam si je kriv
#3864 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=APHDYJ_iN6g |
|
![]() |
![]() |
#3865 |
Premium
|
#3866 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zelio sam da ga netko polomi kak spada jos od kad "nije" vidio Modrića, a lijepo ga je pogledo i smjestio lakat. Plus sva gluma i ostalo. Naravno ne da ostane invalid il nekaj takvog, al da je zasluzio da ga netko polomi bogme je. Danas costa rica razvaljuje tulipane....bar se nadam ![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nitko ne voli kad se Neymar baca ko dupin, ja prvi, ali da mi je sada drago što se ovako ozlijedio ili da se naslađujem ne pada mi na pamet. Nije ljudski. Koliko god želio ispadanje Brazila, još od skupine... |
![]() |
![]() |
#3868 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#3869 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Delusion ga je stavit u isti kos s njima... Mrzim tog lika i volia bi dda propusti dio prvenstva jer je jedan od najgorih padavicara, ali za to je kriv i cjelokupni moderni nogomet... I svi najbolji brazilci starijih generacija su mi bili presimpaticni, jedino mi je ovaj mrljavac odbojan... |
![]() |
![]() |
#3870 |
Premium
|
@delpiero - očito većini je @lierstorm - cr i messi su klasa za sebe
|
Oglas
|
|
![]() |