|
![]() |
#3841 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Netko probao staviti novi fw pomoću usb kabela na A95x? http://www.tvboxnews.com/nexbox-a95x...ware-download/ |
![]() |
![]() |
#3842 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3843 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3844 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni libreelec na trenutna 2 nexboxa b7n verzije sa gearbesta rade presavrseno. Opcenito, nexboxevi svi koji su mi prosli kroz ruke, svi su odlicni pod libreelecom. Jedan box je zayebavao na usb portu i njega sam rijesio. Bio je sa alija. Sve je u lanu sa synology nasom preko nfs-a, a sa pc-em ako trebam pristup fajlovima ide kroz ssh via winscp. Kolekcije su mi na NASu uglavnom 20-40gb bd ripovi, iskljucivo visekanalni ddthd i dtsma. Kod djece u sobi je wlanom spojen na router i NAS posto nisam nikada provukao mrezne kabele. S obzirom na 4 zida prepreka radi zadovoljavajuce. Tu i tamo napuni buffer kod filmova sto je za ocekivati. Crtice mjesecima peglaju bez problema. Imao sam wdtv, wdlive, 3-4 verzije punokrvnih htpc-a, 2 mini pc-a i nikada se nebi vratio na njih. Ako kupis odron od boxa za 15-20$ nemas se sta cuditi kako ne radi ![]() Ubodi weteka od 100e ili minixa. Nexbox a95x mora biti b7n. Najbolji su sa gearbesta. Oni su nesto skuplji. Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
#3845 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3849 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Ja na svom (poleđina) ne vidim ništa, samo serijski. Gdje piše ta oznaka? Ovdje je 2/16gb 29.99$ http://www.ebay.com/itm/NEXBOX-A95X-...-/182462253766 |
![]() |
![]() |
#3850 |
Registered User
|
Ma to je hrpa prevaranata, samo neki likovi s malo prodaja imaju jeftine boxove koje nikad ne pošalju. Ja sam već tri puta kupovao Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3851 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() http://www.ebay.com/itm/NEXBOX-A95X-...-/182462253766 |
|
![]() |
![]() |
#3852 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
![]() |
#3853 |
Guest
|
ja sam promjenio par boxova u zadnjih par mjeseci dok nisam kupio H96 PRO Plus. i fakat je super i najbitnije stabilan. |
![]() |
#3854 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ekipa, jedno pitanje vezano za taj a95x media player sa gornjeg linka za 30$ jel cita Dolby HD+ i Dolby atmos? kak su ovi novi ripovi serija u 1080p svi u 5.1 i vecina ih ima taj novi audio standard koji ja sa WDTV-om nemrem procitat (ide slika al nema tona) Jedina opcija sto mi treba je da cita file sa usb sticka il HDD-a i to je to, sve ostalo moze bit samo plus ![]() ak taj kinez odrađuje sve to bez problema pa da idem u šoping ![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne kužim čemu kompliciranje pa postoje boxevi koji su provjereno dobri i sa svim su davanjima ako vas carine cca 500kn. |
![]() |
![]() |
#3856 |
Guest
|
|
![]() |
#3857 |
Premium
|
Ipak uzeo (212,35kn), ak je toliko ekipe tu uzelo isti box, valjda nebude razocarao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3858 |
Mirko, a ne Harry
|
#3859 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3860 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj od kojeg sam ja narucio vise nema EU plug, sve je rasprodao, kad sam ja kupio, ostala su jos 3, i otišli su svi danas. Vidim lik ima 100% rating tak da nebi trebalo bit problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3861 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Da, ali nema nešto pretjerano puno transakcija, zato pitam, mislio sam da je netko s foruma preporučio sellera. Ok pogledam malo još. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#3862 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3863 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a koje programe koristite za android / windows za iptv kanale ? da izgleda nesto tipa kodi naso nesto na store za iptv /windows/ .. ali je slab sa opcijama.. i neda full screen laptop na hdmi .. i vozi iptv jer nemam smart tv |
![]() |
![]() |
#3864 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#3865 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
#3866 |
Guest
|
Pozdrav ekipi ![]() Zna li tko kako flashati openelec/libreelec/nešto što sadržava Krypton Kodi za M8S+? Znači, link na image i postupak. Je, tražio sam, ali ne nađem ništa pametno. Fala |
![]() |
#3867 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
2. Bez raspakiravanja ga strpaj na mem karticu 3. Ugasi M8S+, izvadi konektor adaptera, uzmi čačkalicu i gurni u AV port. (Unutra je switch kojeg moraš pritisnuti) 4. Pritisni switch i dok ga držiš uštekaj adapter. Još ga drži dok se ne pojavi logo, a onda ga možeš pustiti. 5. Napunit će se Recovery mode gdje odabereš da želiš novi firmware sa external media (sd card) i odabereš gornji .zip 6. Kad ga instalira napravi reboot kao što ti i ptredlaže. I to je to. Ako želiš pokretati Kodi Krypton sa SD kartice (dual boot) upute i softver imaš ovdje (AlexElec): https://github.com/AlexELEC/AlexELEC-AML/releases |
|
![]() |
![]() |
#3868 |
Guest
|
Evo stavio LibreELECi preporodio se. Mala opaska: ipak treba unzipati onu datoteku i dobije se također .zip sa još par fajlova. Jedino tako prolaz instalacija. Slika meni puno bolja ovako nego na androidu, nema jitter-a, trzanja... Predobro ![]() Zahvaljujem još jednom. |
![]() |
#3869 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3870 |
Mirko, a ne Harry
|
Trebao si zapravo koristiti onaj Libreelec sd usb creator koji bi unzipao i sredio fajlove na usb-u ili sd kartici.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|