Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 03.04.2012., 21:48   #3841
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
kod drugog penala bilo je jasno na usporenoj snimci da je barcin igrac drzan za dres
i to duze vremena

pravila su jasna da kod svakog drzanja dresa ide automatski zuti
a ne mozes dat zuti i onda dati loptu strani koja je zaradila zuti

mislim debilana od milanovog igraca, ne znam sta je ocekivao.
Ordem je offline  
Staro 03.04.2012., 21:50   #3842
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ja vjerujem da će biti i treći penal, ako Milan zabije gol. Što je realno teško za očekivati.
Barca prolazi dalje, koliko god mi to NE bilo drago.
Ja vjerujem da će biti penal za milan ili crveni za barcelonu jer će sudac ko i uvijek ući u kompenzacije ko zna čega

Jučer slušam na radiu neku utakmicu, komtentator kao samo jedan karton za domaće i pet za goste, kao zamislite to dradi slušatelji, pri tom uopće nije prokomentirao ni jednu situaciju zbog koje je došlo do kartona...jer eto po nekom nepisano seljačkom pravilu kartona/penala/isključenja treba bit podjednako pa se nitko ne može bunit... isto kad igraju mi i francuzi u rukometu, naši popiju batina duplo više, a na kraju sedmeraca i isključenja podjednako, "ujednačen kriterij"
timmy je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.04.2012., 21:51   #3843
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
mogao je komotno sudit i faul puyola jer je i on povlacio igraca
mogao je komotno i ponistit izvodenje kornera i ponoviti ga, jer se odvijalo prije nego je lopta usla u teren
Gemmy je offline  
Staro 03.04.2012., 21:52   #3844
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
milan stvara svoje prilike iz kontri i vidi se di ima rupa u barcinoj obrani, a o sudenju necu ni pricat
Kontri? Valjda si htio reć kontra? Kad već pričaš o kontrama onda nemoj govorit u množini.

Jedino ako brojiš i kontre koje su trajale od Milanovog šesnaesterca pa skoro do centra. Smiješno.
listerstorm je offline  
Staro 03.04.2012., 21:54   #3845
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Držanja za dres ima kod svakog izvođenja slobodnjaka ili kornera...nisam baš primjetio da inače sviraju penale za to.

Do sad

Ali je*iga, treba se znat odmah bacit na zemlju kad te netko primi za dres...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 03.04.2012., 21:55   #3846
Router
Hejter

Bitno je zvati se Ernest,a još bitnije je bit igrač barce.
Router je offline  
Staro 03.04.2012., 21:56   #3847
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Game over. Ima neki stream za gledat Bayern?
tutix je offline  
Staro 03.04.2012., 22:01   #3848
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

eurosport
Gemmy je offline  
Staro 03.04.2012., 22:22   #3849
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Kako mi je žao što Bayern ide na Real.. Šteta, jer ovu Barcelonu treba netko ugazit. Danas je Real ipak veći zalogaj od Barce..
Staro 03.04.2012., 22:38   #3850
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Držanja za dres ima kod svakog izvođenja slobodnjaka ili kornera...nisam baš primjetio da inače sviraju penale za to.
cisto ovisi koliko sudac ima muda to svirat i koliko je blizu igracima za vrijeme akcije
jer zna da ce ga svi razapet sto je svirao neki tako "lagan" prekrsaj a u pravilima pise da ide automatski zuti za to

Citiraj:
Ali je*iga, treba se znat odmah bacit na zemlju kad te netko primi za dres...
ti se to ozbiljno zalis na diveanje protiv neke talijanske momcadi? lol.

milan osim te prilike iz koje je dao gol nije NISTA pokazao s cime bi zasluzio ici dalje, tj s cime bi bio bolji od barce koja je i vise nego dominirala kojih 60-70min.

btw
Rio Ferdinand tweets: "The ref has followed the rules there...shirt pull = foul. Messi = nerveless"

btw#2
ne mogu vjerovat da dani alves ide pomirivat igrace..
Ordem je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.04.2012., 22:39   #3851
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Molim te nemoj kao argument uzet to je muška igra i to se ne svira jer je "derbi".

Prvi penal ok. Ali onda je mogao suditi i penal na Ibrahimoviću jer je bila ista situacija u barcinih 16m.

Drugi penal NITKO nikada ne bi sudio osim ovog kretena. Potezanja uvijek ima, a sve je začinio puyol koji je gurnuo igrača Milana pa su obojica pali (ne mislim da je puyol pao nego igrač milana i barce).

Više ne gledam tekmu i nije mi stalo ali znam da barcelona već godinama ne može čistih ruku proći u visokim fazama natjecanja. Dva gola iz penala..unti vanzemaljaca. To bi i NK Pušća bistra iskoristila.

U međuvremenu vidim da je kraj. Dva penala od toga jedan nije bio, nedosuđeni penal milanu, krivo suđenje ruke u korist barcelone i trći krumpir od gola za barcu (odbijanac jelte).
Hamm je offline  
Staro 03.04.2012., 22:42   #3852
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Prvi penal ok. Ali onda je mogao suditi i penal na Ibrahimoviću jer je bila ista situacija u barcinih 16m.

Drugi penal NITKO nikada ne bi sudio osim ovog kretena. Potezanja uvijek ima, a sve je začinio puyol koji je gurnuo igrača Milana pa su obojica pali (ne mislim da je puyol pao nego igrač milana i barce).

Više ne gledam tekmu i nije mi stalo ali znam da barcelona već godinama ne može čistih ruku proći u visokim fazama natjecanja. Dva gola iz penala..unti vanzemaljaca. To bi i NK Pušća bistra iskoristila.

U međuvremenu vidim da je kraj. Dva penala od toga jedan nije bio, nedosuđeni penal milanu, krivo suđenje ruke u korist barcelone i trći krumpir od gola za barcu (odbijanac jelte).
Potpis ko kuća.
EOD do daljnjeg iz teme jer vidim da ima previše zadrtih barcinih navijača kojima je pogled na nogomet stručan i realan koliko i meni na ragbi.
Staro 03.04.2012., 22:45   #3853
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Hamm je offline  
Staro 03.04.2012., 22:46   #3854
Ordem
Banned

Citiraj:

umjesto sto samo komentiras sudjenje, bolje komentiraj taktiku milana, tj sto su postigli i koliko ih je dobro barca uspjela neutralizirati

no da, lakse je svalit sve na suca..

slazem se da oba penala nisu morala bit dosudjena (i bolje da nisu upravo zbog komentara poput tvog), no dosudjena su (i jedan je dosudjen CISTO po pravilima) i na kraju je prosao bolji tim, tim koji bi i bez tih penala pobjedio

radje bih da je barca prosla sa ovakvom igrom, nego milan koji nije uspio pokazati gotovo nista.

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Potpis ko kuća.
EOD do daljnjeg iz teme jer vidim da ima previše zadrtih barcinih navijača kojima je pogled na nogomet stručan i realan koliko i meni na ragbi.
aha, a ti si sa svojim avatarom olicenje postenog komentiranja nogometa danas.
Ordem je offline  
Staro 03.04.2012., 22:49   #3855
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Barca je jedino pokazala da se zna dodavati i da nemre utrpati gol normalno nego iz povuci-potegni situacija.

Mislimš da bi milan igrao loše da je ostalo 1:1? Psihološki te uništi krele od sudca koji uništi utakmicu.

Nisam ljubitelj talijana ali barcelonu ne mogu smisliti. Toliki kredibilitet kod sudaca još nikada nisam vidio. Grozno i nimalo fair play.
Hamm je offline  
Staro 03.04.2012., 22:53   #3856
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Zaslužen poraz Milana. Barcelona je potpuno dominirala do 60. minute a nakon toga bzvz utakmica.

Po prikazanoj igri, evidentna je ogromna razlika u kvaliteti i bilo bi nepošteno da je Milan prošao dalje.

Pogotovo u kontekstu oba susreta jer nisam primjetio da se nešto posebno pljuje po sucima za nedosuđene penale za Barcelonu iz prvog susreta.

Rezime: Barcelona je dominirala i zasluženo prošla, unatoč tome što je, ukupno gledajući oba susreta, oštećena od strane sudaca.

Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 03.04.2012. u 23:05.
listerstorm je offline  
Staro 03.04.2012., 22:59   #3857
Ordem
Banned

Citiraj:
Barca je jedino pokazala da se zna dodavati i da nemre utrpati gol normalno nego iz povuci-potegni situacija.

Mislimš da bi milan igrao loše da je ostalo 1:1? Psihološki te uništi krele od sudca koji uništi utakmicu.

Nisam ljubitelj talijana ali barcelonu ne mogu smisliti. Toliki kredibilitet kod sudaca još nikada nisam vidio. Grozno i nimalo fair play.
kao sto je liverpool psiholoski unistila 3:0 prednost milana u 60oj minuti u finalu lige prvaka 2005. (ako se ne varam)?

ne bih rekao da se milan predavao, pokusavali su ali je barca jednostavno bila kvalitetnija
imali su dobru obranu (zacudo) i ubojit napad
posjed lopte standardno na razini
i eto, milan (i bilo koji drugi klub na svijetu trenutno) protiv barce u takvoj formi ne moze nista postici.
Ordem je offline  
Staro 03.04.2012., 23:01   #3858
ivan77
Guest

bez veze utakmica. Messi je pokazao umijeće igre, precizno sa bijele točke 2 puta.

S ovakvim suđenjem Barca = "mamić liga klub" na sofisticiranoj , međunarodnoj razini. "Modus operandi" je isti samo se koriste sterilne rukavice.

Staro 03.04.2012., 23:06   #3859
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
cisto ovisi koliko sudac ima muda to svirat i koliko je blizu igracima za vrijeme akcije
jer zna da ce ga svi razapet sto je svirao neki tako "lagan" prekrsaj a u pravilima pise da ide automatski zuti za to

ti se to ozbiljno zalis na diveanje protiv neke talijanske momcadi? lol.
Kaj LOL, svi se vi pozivate na pravila a nisam još vidio da se svira takvo nešto.
Nisam vas vidio ni jednog da ste se pozivali na to pravilo prije a nije da je jučer napisano...taj penal je živa lakrdija isto kao i onaj treći koji su tražili igraći Barce

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 03.04.2012., 23:08   #3860
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:

u svakoj školi nogometa uće da je pass igra totalni zakon i da nema druge, ne postoje maradone koji će proći pol terena i onda zabijat

@ tekma, zaslužena pobjeda barce

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 03.04.2012., 23:12   #3861
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Spanjolska u kujcu,zamisli da Barca ne prodje,sponzori ovo ono,vidis da ni unicefa vise nema...banana,treba pogurat projekt...
Veli Sheva povijest se ponavlja,raskolili smo ih,al nemozes protiv zelenog stola
Staro 03.04.2012., 23:12   #3862
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
bez veze utakmica. Messi je pokazao umijeće igre, precizno sa bijele točke 2 puta.

S ovakvim suđenjem Barca = "mamić liga klub" na sofisticiranoj , međunarodnoj razini. "Modus operandi" je isti samo se koriste sterilne rukavice.
messi je dovoljno puta tokom utakmice danas pokazao zasto je najbolji igrac danasnjice
a iniesta zasto je drugo najbolji.

Citiraj:
Kaj LOL, svi se vi pozivate na pravila a nisam još vidio da se svira takvo nešto.
Nisam vas vidio ni jednog da ste se pozivali na to pravilo prije a nije da je jučer napisano...taj penal je živa lakrdija isto kao i onaj treći koji su tražili igraći Barce
vidio sam dosta puta da se svira prekrsaj i dodjeljuje zuti zbog povlacenja dresa
ne pamtim kad sam zadnji put vidio da se to sudi unutar 16 al ajd, nije kao da je sudac dosvirao neki fantomski prekrsaj

po meni bi najbolje bilo kad bi sudili samo najbolji engleski suci u svim utakmicama, tj kad bi se primjenjivali engleski kriteriji sudjenja no sta je tu je

FIFA/UEFA su zakurac na vise levela i ne ocekujem nikakve konkretne promjene od njih a koje bi vodile ka boljitku igre i eliminaciji ovakvih slucajeva kakve smo vidjeli danas.

kao sto rekoh, radje bi da je barca prosla bez penala ali i ovako je pokazala dovoljno te zasluzeno prosla. nije kao da ne mogu proci bez sudacke pomoci. vec su vise puta ove sezone potukli klub koji se smatra drugi najboljim na svijetu (real madrid) bez pomoci sudaca.

milanu bi bilo bolje kad bi krenuo u kompletnu rekonstrukciju svoje stare garde i prilagodio se igri u europi.
Ordem je offline  
Staro 03.04.2012., 23:14   #3863
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
..Nisam vas vidio ni jednog da ste se pozivali na to pravilo prije a nije da je jučer napisano...taj penal je živa lakrdija isto kao i onaj treći koji su tražili igraći Barce
Pa bar su bili dosljedni, svirati dva onakva penala je čisto ok, pa ne vidim razloga zašto ne bi Messi dao hattrick?! sarcasm off

Inače se slažem da je Barca nešto više pokazala večeras ali trebale su im se tresti gaće do zadnje minute pa ako ima pravde nek prođu dalje, a ne ovako

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 03.04.2012., 23:24   #3864
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Na redu je nadam se Chelsea. To po svemu sudeći ne bi trebao biti prevelik problem.

Nadam se samo da Barca neće biti oštećena od strane sudaca kao protiv Milana.
listerstorm je offline  
Staro 03.04.2012., 23:26   #3865
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
nedosuđeni penal milanu
Za tebe znam da obožavaš barcu i znam da nema smisla pričat sa tobom o tome

Ali daj mi molim te reci koji dio je za penal za milan? Baš me zanima?

Prvi penal nisam vidio, drugi je penal, ok malo potezanja ali ovaj bježi od njega a ovaj ga NE pušta.

I za kraj, šta god bilo tko napisao za tekmu, u jednom trenu je pisalo
Udarci prema golu B- 18, M- 5, udarci u okvir B-9, M- 1.

Netko je napisao za englesko suđenje, to je odlična ideja, crveni dobiješ tek kad nekome slomiš nogu. ODLIČNO!!!

P.S.
Di ste svi koji cvilite bili prošlu tekmu kad je trebao biti suđen bar jedan penal?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 03.04.2012., 23:30   #3866
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Za Milan navijam od svoje 11 godine, znači sad je to vec 16 godina.

Ali kad se sve zbroji i pogleda, Barcelona je u ove dvije tekme bila bolja momčad, stvorila vise prilika i zasluženo prošla dalje.

srale7 je offline  
Staro 03.04.2012., 23:39   #3867
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
vec su vise puta ove sezone potukli klub koji se smatra drugi najboljim na svijetu (real madrid) bez pomoci sudaca.
To je mjerilo čega? I Hajduk dobije Dinamo jednu utakmicu, pa je li bolji klub. Ako sad čujem spike "zadnjih 2,3,4.. nešto godina" vadim statistiku za sveukupni omjer utakmica.
Mene je sramota kad sam gledao tekmu, kako tek ne bi bilo prave navijače Barcelone.
burmuz je offline  
Staro 03.04.2012., 23:46   #3868
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kao da Realu ide nešto u korist sveukupni omjer
bor1s je offline  
Staro 03.04.2012., 23:52   #3869
burmuz
Premium
Moj komp