|
![]() |
#3841 |
Guest
|
Kako ne možeš koristiti gold? Čim izađu iz open bete tj. potkraj ovoga mjeseca, tokeni se ukidaju i uvodi se gold koji se, kao i premium dani, dijeli između obje igre, kako te je volja. Čak se priča o uskoroj implementaciji diobe freeXP-a, tako da...Zato sam i postao ovdje u WoT topic-u. Puno eura za igru ili ne, neka sam svako za sebe procjenjuje, ja ću samo reći da sam više love ulupao u "CoD&BF devedeje", a za koje se ispostavilo da ih i ne igram (izuzimajući CoD4 ofc). Druge plaćene igre koje kupe prašinu da i ne spominjem... A tek kladaru iz ranijih godina... ![]() WG je mala beba spram ovoga...No dobro, dosta OT-a, ja samo prenosim info, pa tko ionako misli plaćati za acc. i tko voli... ![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ako se može koristiti gold onda je to dobra ponuda,bez daljnjeg,ja ionako svaki mjesec ulupam 20 eura na igru...ovako 100tku na sunce i biti na miru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3845 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#3846 | |
Guest
|
Citiraj:
Uglavnom, ne mogu naći ovo za share golda službeno u najavama, na forumima (oba, tj. WoWP i WoT) share stoji na nekoliko mjesta kao sigurno, ali čak i da ne daju dijeljenje golda, skineš igru i preko nje taj bonus gold sa WoWP-a aktiviraš u produženje dana premiuma koji je već sada 100% jedinstven i važi za obje igre (igram oboje pa znam). Ja još nisam nadoplatio, ali hoću, jer ako nešto igram više od dvije godine, i drži me kao prvoga dana, onda su sigurne dvije stvari: 1. meni se nadoplata za premium isplati 2. apsolutno nisam normalan i trebam psihijatru ASAP, ali ne stignem jer- igram WoT, propustiti ću dnevni bonus ![]() Uglavnom, meni WoWP fino sjeo malo za promjenu,nije to rang WoT-a, ali zabavno je, barem za sada, tako da taj gratis premium aviončić neće trunuti u gar...ovaaj... hangaru, sigurno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3848 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3850 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3851 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kad se male ruke slože... Kako se lijepo ekipica nadopunila, ovo se zove timski rad. http://wotreplays.com/site/327652#si...4n123-t1_heavy
![]() |
#3852 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
113 je u garazi, simpatican tenk, s prijeda prilicno dinga...vizir od komandira je neprobojan, bocni armor 0 bodova...punim 8,99sec...ugl jos se privikam na njega i evo jedan video s njim...prilicno su nas gazili i na kraju pobijedimo...ubio sam im zadnjeg 6sec prije kraja ![]() http://wotreplays.com/site/327727#self |
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nemoj tako lose govoriti protiv mog kineskog celika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3858 |
Guest
|
Otrpi ga malo, jer 48-ica koja dolazi je zabavan TD. Ja ju privodim kraju i jedva čekam vidjeti Focha na djelu ![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
Premium
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 05.09.2013. u 09:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3860 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() 268 pena na tier 9, onda me totalno zaboli da sam i jedini tier 9 medium u partiji ![]() Ja ga grindam, još 25k do zadnjeg topa, sa ovim zna dosta dingat, pogotovo na večim udaljenostima. Mitra, jesi igrao sa kineskim scautima? Ti valjaju?
![]() |
![]() |
#3861 |
Premium
|
Buljo => Nemoj na zadnji top...aim time je užasan,DPM je ionako na strani 90mm,212 pena bi trebalo biti i više neg dosta...meni je reload 5.8 sec,aim time je 2 sec s gld i ventom,to je ubitačna kombinacija. 120mm je dobar tek na 48...a traži i dosta expa za istražit na 46,po meni ti je to gubljenje vremena,treba izgrindat 48icu što prije s obzirom da 46 i nije neki keeper ![]()
![]() |
#3862 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3863 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3866 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam mislio na 48, slični brojevi, štaš ![]()
![]() |
![]() |
#3869 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3870 |
Does youer dewg byte?
|